fbpx
Title Image

Audio/Video

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Dă culoare și voce brandului tău

Mesajul pe care vrei să îl transmiți, adică ceea ce vrei ca oamenii să perceapă îl poți crea în scris, având o libertate mai mare de exprimare. Blogul personal al companiei, rețelele de socializare, interviurile din reviste, toate lucrează la creșterea notorietății și te ajută să detaliezi mesajul, de altfel succient, pe care îl cer promovările de tip audio sau video.

Suntem o echipa de artisti, in adevaratul sens al cuvantului. Creativi, dar si extrem de bine organizati.

Ce obții cu ajutorul serviciilor de audio/video:

Mesaje cu impact puternic

Spoturi care să aducă conversii

Campanii publicitare de succes

Texte de reclamă memorabile

Calitate video și audio superioară

Creative

Spoturi Radio

Grafica website-ului tău este foarte importantă atunci când îi elaborezi acestuia structura și influențează decisiv rezultatele unei campanii de publicitate online. Iar acest lucru se întâmplă deoarece, în aproape toate cazurile, un produs sau un serviciu de calitate împachetate greșit vor atrage mai puțini clienți decât atunci când beneficiezi de servicii de grafică pentru web de calitate.

Radioul este o formă de difuzare media care reușește și în prezent să ajungă la un public extrem de larg și variat. Chiar dacă ești o persoană care nu ascultă radio și nu ești la curent cu ce informații sunt transmise în prezent pe toate undele și frecvențele sale, gândește-te la ultima dată când ai ascultat un radio în funcțiune. Cu siguranță ultima dată când ai mers cu taxiul sau când ai fost la cumpărături. Așadar, putem spune că spoturile ajung, într-un fel sau altul, și la cei care nu ascultă.

Un alt beneficiu extrem de important pe care îl aduc spoturile radio este acela că un mesaj este mai ușor de reținut atunci când este auzit și nu citit. Pe lângă asta, chiar dacă nu toți oamenii, sau o parte foarte mică dintre cei care ascultă radio, vor fi interesați de produsele sau serviciile tale, aceștia vor fi auzit de brandul tău, ceea ce, pe termen lung, este mai important decât o campanie gândită pentru a aduce vânzări. Vizitatorii, fanii, cumpărătorii organici vor aduce un profit mult mai mare pe viitor.

Digital

Spoturi TV

În prezent, părerile legate de televizune sunt împărțite în două categorii mari: cei care spun că funcționează și cei care spun că a început să piardă mult teren în fața internetului și a serviciilor de streaming. Este adevărat că numărul telespectatorilor a scăzut, dar numărul lor este încă de ordinul milioanelor. În plus față de spoturile radio, cele TV îți oferă posibilitatea să spui povestea brandului tău și prin intermediul imaginilor. Fapt ce are un impact mult mai mare și șanse duble să rămână în mintea privitorilor.

Analytics

Campanii Online

Ușor, dar cu pași siguri, ne îndreptăm către situația în care mediul online va produce spoturi video de calitate, multe având șansa să ajungă de asemenea la milioane de oameni, dacă alegi comunicarea și persoanele potrivite. În funcție de oamenii cu care alegi să îți asociezi imaginea companiei, ai șansa de a crea un conținut cu impact uriaș.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos, și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!