Happy Advertising dezvoltă aplicatii de mobil având un succes garantat, contribuind la îmbunătăţirea vizibilitaţii şi dezvoltarii brandului tau.

Aplicațiile mobile sunt în ziua de azi cele mai răspândite forme de interacțiune cu business-urile, deoarece sunt mult simplificate fața de website-uri și creează o experiență de navigare intuitivă și plăcută pentru utilizator.

De ce să alegi Happy?

Pentru că știm că nu ai nevoie de o agenție care să îți dezvolte pur și simplu o aplicație de mobil, ci de o agenție care să aibă în vedere necesitățile tale.

Personalizare este probabil cel mai important element în materie de aplicații mobile, pentru că vrei ca dintre miile de aplicații deja existente pentru utilizatori, a ta să iasă în evidență în mod calitativ.

Nu ne bazăm doar pe experiența tehnică, ci și pe interacțiunea socială, fiindcă o aplicație este una dintre cele mai directe forme prin care un business va interacționa cu clientul său.

Portofoliu

Testimoniale

“Am inceput colaborarea cu Happy Advertising anul trecut pentru ca aveam nevoie de o echipa care sa preia rapid acest proiect si sa-l duca la bun sfarsit cu un design actual si cu costuri rezonabile. Am cunoscut echipa care a lucrat la site si am apreciat enorm rapiditatea cu care a dezvoltat acest proiect. Atat echipa Happy Adv – tanara si entuziasta, cat si Alex – pentru care totul este posibil, sunt mereu gata sa ajute si sa gaseasca solutii. Apreciez atitudinea pozitiva a lui Alex si inventivitatea echipei lui care au transformat ideile mele in realitate. Multumesc Happy Advertising! ”

Florin Bilbiie

Casa Meditatiilor

“Echipa happy advertising este echipa flexibila , ce si-a dorit sa ma insoteasca in cautarea identitatii businessului meu , Casa de Oaspeti Dor de suflet. Mi-a placut spiritul deschis , de acea voi colabora si pe viitor cu ei. ”

Petre Monica

Dordesuflet

“Am inceput un proiect simplu de website cu echipa Happy Advertising, am observat ca au inteles destul de bine ce anume doream sa fac si au transpus foarte bine ideile pe care le aveam in site. Tocmai de aceea am pornit si un al 2-lea proiect de platforma online. O echipa tanara, cu viziune, raspund foarte bine provocarilor, capabilitate de intelegere a ideilor. Recomand *****”

Dobrescu Paul

Dobexpert

„Sunt tineri, simpatici si se misca rapid. Ce-mi place la Happy Advertising este ca sunt o gasca de oameni cu care poti sa discuti pe bune, fara ocolisuri. Sunt flexibili si nu-l iau in brate pe „eu mai departe de patratica asta nu ma misc, trebuie sa ne dai 0,00005 euro in plus”. Si cred ca astea sunt si motivele pentru care facem o echipa buna pe proiectele in care am fost implicati. :)”

Enachescu Alexandra

Make Sense

De ce ai nevoie de o aplicatie mobila?

In funcție de specificul business-ului tău, o aplicație mobilă îți poate genera un trafic adițional fața de un website clasic, pentru că nivelul de interactivitate este pur și simplu cu totul diferit.

Nu mai puțin important este faptul că o aplicație mobilă este și un element de branding pentru business-ul tău. De ce? Pentru că odată instalată, ea va rămâne în telefonul utilizatorului iar șansele să o refolosească sunt mult mai mari decât cele de a intra pe website-ul tău. E ca și cum ai un loc special în device-ul pe care îl folosește aproape non-stop pe parcursul întregii zile.

De ce să apelezi la noi pentru dezvoltarea unei aplicații mobile?

În primul rând, pentru că avem experiența, iar dezvoltarea unei astfel de aplicații, fie că este pentru iOS sau pentru Android, necesită o experiența vastă pe care doar un senior programator o poate avea. Dar acesta nu este singurul motiv, desigur, pentru că îți putem oferi mult mai multe avantaje ale colaborării noastre:

Avem know-how-ul tehnic și oamenii specializați pentru a crea o aplicație de mobil de la cap la coadă, fără să fim nevoiți să facem outsourcing

Știm să dezvoltăm o aplicație mobilă care să răspundă la nevoile utilizatorilor tăi

Facem aplicații nu doar pentru business-uri online ci și pentru companii care au un proiect inedit pe care vor să îl transpună într-o aplicație

Știm cum să dezvoltăm atât aplicații pentru iOS, cât și aplicații pentru Android

Avem prețuri optime pentru dezvoltarea de aplicații mobile

Ce te împiedică să beneficiezi de o aplicație pentru mobil?

„O aplicație costă cât trei website-uri!”

Dezvoltarea unei aplicatii, intr-adevăr, nu este foarte ieftină. Insa bugetul este personalizabil- cel puțin în cazul nostru! Adică nu avem un buget fix pentru orice aplicație dezvoltăm, și cu siguranță am creat și website-uri care costă cât trei aplicații.

Partea bună e că o aplicație îți poate aduce de cel puțin trei ori mai multă interacțiune decât un website.

„Aplicațiile nu sunt jocuri?!”

O aplicație mobilă poate fi de multe tipuri. Unul dintre acestea sunt jocurile video, într-adevăr. Dar multe dintre ele aparțin de business-uri puternice.

Cu alte cuvinte, orice brand care se respectă și care urmărește dezvoltarea către omni-channel, are dezvoltată o aplicație..

„De ce durează așa mult dezvoltarea unei aplicații?”

Timpul de dezvoltare al unei aplicații nu este fix, pentru că depinde evident, de cerințele tale. Există cazuri în care dezvoltarea unei aplicații complexe poate dura luni de zile, evident.
Dar nu există un termen limită neapărat îndelungat pentru absolut orice aplicație dezvoltată. Cel mai simplu este să ne contactezi, iar noi îți vom spune exact durata de dezvoltare a aplicației de care ai nevoie!

Pune-ne la treaba!

Te invitam sa ne cunosti