fbpx
Title Image

Cursuri marketing online – Gama variata de cursuri

Participa acum la cursuri de marketing online!

Ce training oferim?

Ti-ai dorit mereu sa stii cum sa promovezi afacerile pe net? Daca te-ai intrebat cum se face un site, cum urca pe Google sau care sunt algoritmii Facebook si Instagram, acest curs este pentru tine. Vei invata toate acestea si, la final, te vei putea angaja ca marketer in domeniul SEO, Google Ads sau Social Media manager.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului.
Creativi, dar și extrem de bine organizați.

Ce obții cu ajutorul serviciilor de cursuri marketing online?

Metode interactive

Noi ne-am plictisit de “scoala traditionala” si iti propunem o metoda de invatare care nu te va plictisi.

Metode eficiente

Desi metodele sunt interactive, acestea sunt si eficiente. Iti garantam ca, la sfarsitul cursului, vei sti sa promovezi corect o afacere.

Invatare adaptata

Vei invata in propriul tau ritm si stil. Daca nu intelegi ceva, intrebi, iar noi iti vom raspunde.

servicii seo ecommerce

De ce sa ne alegi?

Cursuri adaptate fiecarui student

Stim ca marketingul online nu pare usor. Exista o multime de setari de invatat, o multime de lucruri de facut. De asemenea, este si un domeniu vast.

Insa noi ne-am propus si am reusit sa facem cursuri adaptate fiecarui student, care sa te faca sa iubesti aceasta nisa. In scurt timp, vei reusi sa intelegi bazele acestui domeniu si, impreuna, construim experienta de care ai nevoie pentru a te angaja sau a-ti promova afacerea.

Alege din gama noastra de cursuri pe cele care ti se potrivesc!

Curs WordPress

Primul pas pentru a invata sa promovezi un site este sa inveti sa-l construiesti. De aceea, noi te vom invata web design in WordPress, cea mai populara platforma de construire a siteurilor. Vei invata sa instalezi o tema, pluginuri, sa personalizezi paginile asa cum vrei tu sa arate. Mai mult, vei invata cum sa rezolvi problemele legate de construirea unui site.

backlinks site

Curs Copywriting

Un pas in procesul de invatare al marketingului este sa inveti sa scrii atat pentru utilizatori cat si pentru Google. Acest lucru deoarece atat vizitatorii de pe site, cat si Google vor citi continutul. 

Curs SEO

SEO sau Search Engine Optimization este un proces de lunga durata, care te ajuta sa te clasezi printre primii pe Google. Vei invata cum sa optimizezi un site, atat legat de partea tehnica, cat si On si Off page. De asemenea, te vom invata configurarea pluginurilor, care pluginuri sunt mai bune pentru site si de ce backlink-urile sunt importante.

Curs Google Ads

Prin acest curs, te vom pregati sa intampini si sa invingi cele mai importante probleme legate de Google Ads. Vei invata cum sa faci o campanie, cum sa cauti cuvintele cheie, cum sa pui cele mai bune setari si cum sa optimizezi scorul de la Google.

Curs Social Media

Vrei sa inveti Social Media (partea organica)? In aceasta parte a cursului de marketing online, vei invata cum sa creezi o campanie pe retelele sociale (Facebook, Instagram), cum sa construiesti o comunitate si branding. Insa Social Media nu presupune numai partea organica. Te vom invata sa construiesti si campanii platite, care te vor ajuta sa dezvolti business-ul.

Cum se vor desfasura cursurile?

In prima faza, cursurile se vor desfasura online. Insa speram sa ne intoarcem cat de curand la cursurile fizice.