Includem serviciile de hosting în pachetul nostru de agenție, doar pentru tine și clienții noștri selecți, nu pentru orice site de pe Internet. Putem discuta oricând despre pachete de găzduire web care să fie exact de ce ai nevoie în momentul de fața, urmând ca atunci când simți nevoia unui upgrade să ți-l oferim fără probleme.

De ce ai nevoie de servicii de hosting?

Site-ul tău există datorită unui server la care e conectat și care îl ține prezent în mediul online. Fără un hosting de calitate, dacă ai un site care este accesat des de către utilizatori, precum un magazin online sau un site de prezentare, ai putea avea surpriza neplăcută ca acesta să îți pice exact când ai mai mulți clienți dornici să cumpere ceva.

Acest lucru nu îți afectează comenzile doar din momentul în care pică serverul și site-ul nu mai poate fi accesat, ci te și decredibilizează în fața clienților.

De ce să alegi Happy?

Pentru că nu trebuie să stai să cauți firme de hosting specializate, unde pachetele sunt extrem de scumpe și se întâmplă, de multe ori, să ai probleme cu serverele lor, deoarece sunt foarte aglomerate. Pentru că nu trebuie să te încânți la pachete ieftine de hosting, care îți garantează un crash la prima sesiune mai aglomerată a clienților. Tot ce trebuie să faci este să ne comunici nouă exact care este bugetul tău pentru serviciile de hosting, și vom decide împreună ce se potrivește cel mai bine business-ului tău.

Așadar, obții:

null

Viteză bună de încărcare

null

Clienți mai mulți pe website

null

Credibilitate din partea utilizatorilor

null

Upgrade la cerere

Portofoliu

Testimoniale

“Am inceput colaborarea cu Happy Advertising anul trecut pentru ca aveam nevoie de o echipa care sa preia rapid acest proiect si sa-l duca la bun sfarsit cu un design actual si cu costuri rezonabile. Am cunoscut echipa care a lucrat la site si am apreciat enorm rapiditatea cu care a dezvoltat acest proiect. Atat echipa Happy Adv – tanara si entuziasta, cat si Alex – pentru care totul este posibil, sunt mereu gata sa ajute si sa gaseasca solutii. Apreciez atitudinea pozitiva a lui Alex si inventivitatea echipei lui care au transformat ideile mele in realitate. Multumesc Happy Advertising! ”

Florin Bilbiie

Casa Meditatiilor

“Echipa happy advertising este echipa flexibila , ce si-a dorit sa ma insoteasca in cautarea identitatii businessului meu , Casa de Oaspeti Dor de suflet. Mi-a placut spiritul deschis , de acea voi colabora si pe viitor cu ei. ”

Petre Monica

Dordesuflet

“Sunt tineri, simpatici si se misca rapid. Ce-mi place la Happy Advertising este ca sunt o gasca de oameni cu care poti sa discuti pe bune, fara ocolisuri. Sunt flexibili si nu-l iau in brate pe „eu mai departe de patratica asta nu ma misc, trebuie sa ne dai 0,00005 euro in plus”. Si cred ca astea sunt si motivele pentru care facem o echipa buna pe proiectele in care am fost implicati. 🙂 ”

Enachescu Alexandra

Make Sense

„Am inceput un proiect simplu de website cu echipa Happy Advertising, am observat ca au inteles destul de bine ce anume doream sa fac si au transpus foarte bine ideile pe care le aveam in site. Tocmai de aceea am pornit si un al 2-lea proiect de platforma online. O echipa tanara, cu viziune, raspund foarte bine provocarilor, capabilitate de intelegere a ideilor. Recomand *****”

Dobrescu Paul

Dobexpert

Cu ce ne diferențiem de firmele clasice de hosting?

În general, firmele clasice de hosting pe care le găsești la o simplă căutare pe Google, îți oferă zeci de oferte avantajoase, care sună foarte tentant. Din păcate, pachetele foarte ieftine au și un server cu spațiu foarte mic pentru website-ul tău. Ce se întâmplă în aceste condiții?

Dacă depășești un anumit număr de utilizatori simultan, site-ul tău se va prăbuși, fiind prea încărcat. Pe scurt, va da crash.

Noi nu suntem o firmă de hosting, dar includem în oferta agenției un pachet foarte avantajos care garantează câteva lucruri vitale:

Un server curat, care nu stă mereu la limita depășirii încărcăturii maximale

Mai puțină bătaie de cap în căutarea unei firme de hosting care oferă servicii de calitate

Crearea unui pachet avantajos, sau chiar oferirea hostingului gratuit pentru clienții care beneficiază de serviciile agenției noastre full-service

Capabilitatea de a oferi un upgrade de hosting de fiecare dată când e cazul, în funcție de evoluția website-ului

Păstrarea legăturii cu firma de hosting și rezolvarea problemelor ce pot apărea pe parcurs

Ce te împiedică să beneficiezi de servicii de hosting excelente?

„Am văzut că sunt pachete de hosting și cu 10 euro pe an!”

Da, există și pachete de hosting chiar și mai ieftine de atât. Dar acestea îți vor garanta multe minute pierdute în convorbiri cu firmele de hosting, și cu siguranță mulți bani pierduți în urma nefinalizării comenzilor de pe site-ul tău!

„Vreau hosting internațional, nu pe server din România!”

Nicio problemă, noi suntem axați pe oferirea de servicii personalizate, indiferent dacă sunt servicii de hosting sau de marketing. Așadar, putem oferi și servicii de hosting pe servere internaționale.

„Aveți voi serverele pentru hosting?”

Nu, noi suntem o agenție de marketing online, nu firmă de hosting. Cu toate acestea, avem foarte multe contacte cu astfel de firme, pentru a le oferi clienților noștri, întotdeauna, cea mai bună soluție pentru bugetul lor. Noi negociem pachetele, iar tu beneficiezi de un preț mai mic, sau chiar gratis, dacă acestea sunt incluse în serviciile de marketing pe care le oferim.

Pune-ne la treaba!

Te invitam sa ne cunosti