Daca doresti sa ai propriul magazin online la cheie apeleaza cu incredere la echipa noastra de profestionisti cu o experienta de 9 ani de zile in proiecte online.

Crearea unui magazin online poate fi o piatră de încercare pentru orice viitor business owner. Din fericire, noi suntem aici pentru a construi magazine online de la zero, 100% funcționale și cu un usability maximizat.

De ce ai nevoie de un magazin online la cheie?

La fel ca atunci când vrei să îți iei o casă, preferi să fie totul perfect, gata să te muți, nu-i așa? Să nu mai fii nevoit să schimbi circuitele electrice sau să faci finisaje. La fel și în cazul unui magazin online: acesta trebuie să fie perfect funcțional pentru a putea fi accesat de utilizatorii care vor să cumpere. Noi oferim un site perfect optimizat, numai bun de a începe să creeze conversiile pe care le aștepți.

De ce să alegi Happy?

Pentru că suntem rapizi. Pentru că ținem cont întotdeauna de dorințele tale. Nu facem două magazine online la fel, chiar dacă vorbim de aceeași nișă. Pur și simplu nu ne stă în fire să repetăm de fiecare dată un design. Chiar dacă la nivel de programare codurile sunt aceleași, chiar dacă utilizatorii vor avea mereu parte de elemente ușor de recunoscut, design-ul va fi întotdeauna altul. Iar acest lucru te diferențiază în piață. La fel cum ne diferențiază și pe noi serviciile de e-commerce oferite.

Așadar, ne alegi pe noi dacă:

null

Vrei un magazin online la cheie creat rapid

null

Vrei să nu ai probleme pe partea de funcționalitate și usability

null

Vrei un magazin online special creat după ideea ta unică

null

Vrei un website atrăgător, dar și eficient

Portofoliu

Testimoniale

“Am inceput un proiect simplu de website cu echipa Happy Advertising, am observat ca au inteles destul de bine ce anume doream sa fac si au transpus foarte bine ideile pe care le aveam in site. Tocmai de aceea am pornit si un al 2-lea proiect de platforma online. O echipa tanara, cu viziune, raspund foarte bine provocarilor, capabilitate de intelegere a ideilor. Recomand *****”

Dobrescu Paul

Dobexpert

“Sunt tineri, simpatici si se misca rapid. Ce-mi place la Happy Advertising este ca sunt o gasca de oameni cu care poti sa discuti pe bune, fara ocolisuri. Sunt flexibili si nu-l iau in brate pe „eu mai departe de patratica asta nu ma misc, trebuie sa ne dai 0,00005 euro in plus”. Si cred ca astea sunt si motivele pentru care facem o echipa buna pe proiectele in care am fost implicati. 🙂 ”

Enachescu Alexandra

Make Sense

“Echipa happy advertising este echipa flexibila , ce si-a dorit sa ma insoteasca in cautarea identitatii businessului meu , Casa de Oaspeti Dor de suflet. Mi-a placut spiritul deschis , de acea voi colabora si pe viitor cu ei. ”

Petre Monica

Dordesuflet

Alex si echipa lui sunt ceea ce ai nevoie când dorești să devii performant pe digital! Atenți, creativi, dinamici, mereu prezenți cu sugestii și recomandări „au făcut diferența” în această lume nebună! Parte din succesul nostru din se datorează lor și îi recomandăm fără nicio ezitare!

Ilie Dragan

EUPC

Ce propunem pentru realizarea unui magazin online de la A la Z?

Experiența ne-a învățat faptul că într-o piața extrem de densă și împânzită cu magazine online, pentru ca cele pe care noi le construim să aibă succes trebuie să ofere o experiență de navigare diferită. De aceea, în funcție de specificul website-ului ținem cont de anumite detalii care fac diferența dintre un business de succes și unul care nu reușește să își mulțumească utilizatorii:

Site responsive

Acest lucru înseamnă că experiența de navigare pe care o creăm pentru magazinele online ale clienților noștri este una excelentă. Fiecare element, buton sau imagine care fac produsul sau serviciul mai atractiv trebuie să funcționeze concomitent pentru a-l determina pe client să continue procesul de cumpărare

Magazin online care să facă procesul de cumpărare facil

Eliminăm pași care nu sunt necesari, îmbinăm pași intermediari și facem tot posibilul ca cel care a intrat în magazinul tău online și a luat decizia de cumpărare să o poată duce la capăt într-un mod fluent și simplu

Crearea unor elemente specifice business-ului

Web-design-ul și experiența ne ajută să înțelegem un business și să îl transformăm într-un mod în care este înțeles și de către cei din publicul-țintă al magazinului tău online

Structură ușor de înțeles pentru client

Orice magazin online are o structură specifică ce îi vine în ajutor celui care dorește să găsească un anumit produs sau serviciu în interiorul acestuia. Noi ne asigurăm că ea este ușor de intuit și de accesat, pentru a-i veni în ajutor clientului tău

Comunicare facilă cu potențialul client

Comunicarea cu potențialii clienți este esențială, deci ne asigurăm că aceștia pot intra ușor în contact cu tine și că pot obține informații necesare finalizării comenzii

Ce te împiedică să ai un magazin online la cheie?

„Un magazin online creat de la zero e prea scump!”

Nicio problemă, dacă dedicarea echipei noastre pentru a-ți crea un website personalizat ți se pare prea costisitoare, există oricând varianta de a prelua un template online, pe care să-l finisăm până devine magazinul online pe care ți-l dorești.

„De ce e nevoie de un magazin online, când pot să vând cu o pagină de Facebook?”

Acest lucru este ca și cum s-ar pune întrebarea: De ce să vând în piață, când o pot face la colțul blocului, în cartier, unde mă știe toată lumea? Pentru că nu prezinți seriozitate. Un magazin online este garanția unui negoț stabilit în limite legale. Utilizatorul oferă niște bani pe produsul tău, primește o chitanță, precum și posibilitatea de a returna produsul în condițiile în care nu e mulțumit de el. Facebook este un canal de vânzare bun la rândul său, dar nu este la fel de bine reglementat ca un magazin online.

„Magazin online? Eu vreau omni-channel!”

Nicio problemă, suntem deschiși la propuneri. Oferim servicii de e-commerce complete, adorăm provocările, deci dacă te-ai decis să creezi un omni-channel suntem mai mult decât dispuși să colaborăm!

Pune-ne la treaba!

Te invitam sa ne cunosti