Daca doresti sa pornesti o afacere online, pentru a avea succes o sa ai nevoie de un studiu de marketing serios. Echipa noastra iti va oferi servivicii de marketing premium in asa fel incat afacerea ta sa fie o reusita!

Dacă pleci într-o călătorie către o zonă în care nu ai mai fost, ce faci mai întâi?
Te uiți pe o hartă, nu-i așa? Îți creezi, evident, un traseu!

La fel și noi, înainte de a da drumul unei campanii de marketing, ne asigurăm că avem de dinainte planul bine stabilit împreună cu tine, pentru a ne propune obiective sustenabile pentru evoluția business-ului tău!

De ce ai nevoie de marketing?

O idee de business nu este deloc același lucru cu un plan sau o strategie de business.
La fel, o idee de marketing nu este echivalenta unei strategii de marketing.

De ce să alegi Happy?

Nu există un singur motiv pentru care să ne alegi. Iar acest lucru este o calitate pe care nu ne temem să o afișăm. Nu îți vom spune clișeele cu „echipă tânără și dinamică” sau „rezultate garantate în x luni”, ci doar atât:

Știm întotdeauna să ne adaptăm nevoilor tale!

Iar acest lucru este modul prin care nevoile tale devin cerințele noastre, urmând să creăm o strategie împreună pentru a obține rezultatele pe care le-am stabilit de comun acord.
Sună simplu, dar de fapt totul ține de colaborarea noastră, pentru că oricât de bună ar fi strategia noastră, tu ai nevoie de noi în exact aceeași măsură în care noi avem nevoie de tine

Obtii astfel:

null

Strategie personalizată

null

Implementare planificată

null

Colaborare permanentă

null

Obiective cuantificabile

Portofoliu

Testimoniale

“Alex si echipa lui sunt ceea ce ai nevoie când dorești să devii performant pe digital! Atenți, creativi, dinamici, mereu prezenți cu sugestii și recomandări „au făcut diferența” în această lume nebună! Parte din succesul nostru din se datorează lor și îi recomandăm fără nicio ezitare!”

Ilie Dragan

EUPC

“Echipa happy advertising este echipa flexibila , ce si-a dorit sa ma insoteasca in cautarea identitatii businessului meu , Casa de Oaspeti Dor de suflet. Mi-a placut spiritul deschis , de acea voi colabora si pe viitor cu ei. ”

Petre Monica

Dordesuflet

“Am colaborat si inca colaborez foarte bine cu echipa Happy Advertising. Ii recomand.”

Adrian Ungureanu

Bucateperoate

“Sunt tineri, simpatici si se misca rapid. Ce-mi place la Happy Advertising este ca sunt o gasca de oameni cu care poti sa discuti pe bune, fara ocolisuri. Sunt flexibili si nu-l iau in brate pe „eu mai departe de patratica asta nu ma misc, trebuie sa ne dai 0,00005 euro in plus”. Si cred ca astea sunt si motivele pentru care facem o echipa buna pe proiectele in care am fost implicati. 🙂 ”

Enachescu Alexandra

Make Sense

Ce ne diferentiaza?

Un studiu al domeniului

O analiză a concurenței

Obiective cuantificabile

Etape bine-stabilite

Implementări susținute

Monitorizare a rezultatelor

Comunicare permanentă

Asta îți propunem să realizăm împreună pentru ca marketingul să fie personalizat business-ului tău, nu un simplu concept generalist.

Cum te ajutăm să îți creezi
un plan de marketing eficient?

În primul rând, trebuie să ne întâlnim pentru a vorbi pe îndelete despre business-ul tău. În al doilea rând, trebuie să punem cap la cap un brief din care să înțelegem modul în care vrei ca afacerea ta să evolueze. După ce aceste lucruri au fost înțelese, suntem pregătiți să creăm împreună strategia de marketing, urmărind următorul plan:

Obiectivele
business-ului tău

Orice business trebuie să își propună niște obiective cuantificabile, pe care să le urmărești pe o perioadă delimitată de timp

Publicul-țintă
pe care îl urmărești

Cei care sunt interesați de produsul sau serviciile tale, caracteristicile lor și de modul în care poți interacționa cu acestia

Acțiunile
de marketing

Ce formule de marketing vrei să adopți pentru afacerea ta, în așa fel încât să obții un trafic cât mai mare de utilizatori pregătiți să facă conversii

Canalele
de marketing

Locurile în care pui în aplicare acțiunile de marketing și care sunt frecventate de publicul tău țintă

Execuție
și monitorizare

Punerea în aplicare a întregului plan, monitorizarea rezultatelor și raportarea lor

Ce te împiedică să folosești marketingul în avantajul tău?

„Eu investesc, dar voi obține banii înapoi? Garantat?”

Benjamin Franklin a scris o frază care a rămas celebră:
„In this world, nothing can be said to be certain, except death and taxes.”
Așadar în afara celor două elemente, nimic nu poate fi garantat în viață. Acest lucru nu înseamnă că nu oferim garanții pentru muncă noastră. Ce trebuie să știi este că în materie de marketing, trebuie întotdeauna să te ferești de cei care îți promit rezultate garantate. Cu siguranță, aceștia nu vor decât să te amăgească pentru câteva luni, iar apoi să îți spună, cu tristețe: am făcut tot ce am putut, dar nu merge…
Noi dorim să mergem la drum ceva mai strategic, iar ceea ce putem să îți promitem cu siguranță este transparența.
What you see is what you get!

„Marketingul e o prostie! Contează să ai produsul potrivit pentru persoanele potrivite!”

Să spunem că ai într-adevăr produsul (sau serviciul) ideal: calitativ, la un preț perfect, plasat ireproșabil. Cum vor afla „persoanele potrivite” de el?
Chiar unul dintre cei patru P din cursul de marketing de bază, pe lângă produs, preț și plasament, este promovarea.
Fără comunicare adecvată, fără obiective, fără definirea publicului tău, e ca și cum ai face cu ochiul în întuneric. Degeaba știi că tu faci cu ochiul, dacă nimeni altcineva nu mai vede acest gest.
Așadar, nu, marketingul nu e o prostie, dacă e făcut de către profesioniști.

Pune-ne la treaba!

Te invitam sa ne cunosti