fbpx
Title Image

Hosting

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Păstrăm afacerea ta într-un mediu sigur și rapid

Ce este un serviciu de hosting sau găzduire web? Ca să îți răspundem la întrebare, gândește-te la website-ul tău ca fiind o casă. Toate locuințele au două părți componente comune: o adresă și terenul pe care este așezată casa. Website-urile funcționează într-un mod similar.

 

Adresa poate deja o ai. Este numele website-ului, domeniul pe care îl accesează utilizatorii atunci când vor să îți viziteze pagina. Hosting-ul este locul în care sunt stocate website-ul și fișierele necesare unei funcționări corecte a acestuia. Cu cât hosting-ul este mai de calitate, cu atât website-ul tău va fi mai rapid și mai performant.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului. Creativi, dar și extrem de bine organizați.

Ce obții cu ajutorul serviciilor de hosting:

Prezența non-stop în mediul online.

Securitate la nivel ridicat.

Creștere de performanță odată cu business-ul.

Opțiuni personalizate.

Adaptăm hosting-ul la nevoile tale

Suntem conștienți de faptul că fiecare client este diferit în felul său și necesitățile acestora diferă de la business la business. Așadar, adaptăm găzduirea pentru tipul de website pe care îl deții, pentru ca el să funcționeze ireproșabil, la orice oră din zi.

 

Asta înseamnă că personalizăm serviciul de hosting în funcție de tipul de business pe care îl deții (magazin online, servicii, etc.), de traficul așteptat pe website, limbajul de programare folosit la crearea website-ului și multe altele.

Asigurăm viteză și fiabilitate

Indiferent de natura website-ului, funcționalitatea sa trebuie să fie activă non-stop. Chiar și un minut în care acesta este neutilizabil poate aduce mari pagube unei afaceri. De aceea, am investit într-un hosting de calitate, care să ofere clienților siguranța că afacerea lor va fi tot timpul prezentă în mediul online.

 

În plus, știm că ne aflăm în secolul vitezei, iar fiecare secundă este crucială în mediul online. Chiar și cel mai mic delay al paginii poate avea efecte negative pentru tine. Performanța și tehnologiile folosite de serviciul nostru de hosting îți ajută clienții să afle rapid informațiile de care au nevoie.

m
f

Oferim permanent opțiuni personalizate

Nevoile pe care le ai pentru business-ul tău nu vor rămâne la fel pentru totdeauna. Afacerea va crește, dar și necesitățile acesteia. Așadar, pe măsură ce traficul va fi mai intens, vei avea nevoie de o lățime de bandă mai performantă, de capacitate de stocare mai mare sau de o bază de e-mail-uri mai încăpătoare.

 

Este important să îți dai seama cand website-ul tău are nevoie de un upgrade pentru a fi în pas cu dezvoltarea afacerii tale. Astfel, îți oferim toată consultanța și informațiile de care ai nevoie, ca business-ul tău să funcționeze așa cum îți dorești.

Totul este securizat

O caracteristică extrem de importantă a unui hosting de calitate este siguranța pe care acesta ți-o oferă. Este obligatorie, mai ales atunci când website-ul tău stochează date personale ale clienților, cum ar fi adrese sau date ale cardurilor de credit.

 

În cei 13 ani de activitate am învățat cum să ne protejăm împotriva tuturor pericolelor ce pot apărea în mediul online și folosim aplicații și tool-uri care oferă toată siguranța de care website-ul tău are nevoie.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!