fbpx
Title Image

Servicii Vechi

Happy Advertising Bucuresti va ofera servicii de webdesign si promovare SEO de inalta calitate
backlinks site
Creative

Web Design & Developement

Prin Web Design facem posibila interactiunea facila dintre business-ul tau si client, cu ajutorul unui site creativ si original, dar in acelasi timp, orientat spre rezultate. Avem reteta de a crea un website aliniat cu necesitatile business-ului tau.

Fie ca iti doresti un simplu site de prezentare, fie ca vrei sa iti vinzi produsele prin intermediul unui magazin online, la noi gasesti solutia pentru nevoile tale. In plus, ceea ce face posibilia constructia unui website de calitate este comunicarea, la care ne pricepem excelent. Ideile tale se vor transpune intocmai intr-un proiect de care vei fi mandru.

Digital

Branding

Un brand este o responsabilitate fata de clienti, este unic si stie intotdeauna cum sa comunice eficient. Este cea mai inalta treapta de atins pentru o afacere, ceea ce o face sa ramana tot timpul in mintea clientilor. Un brand este suma tuturor impresiilor pe care le are un client despre serviciul si produsul tau. Fiecare din aceasta interactiune spune o poveste despre brand.

Daca un client crede despre produsele tale ca sunt ceva nou si care ar putea aduce valoare in viata lor, atunci aceste caracteristici devin parte din brand-ul tau, in viziunea clientilor. Iar noi in acest punct vrem sa ajungem. Sa iti crestem afacerea astfel incat sa nu mai fie nevoie sa se prezinte.

Analytics

SEO

SEO reprezinta optimizarea website-ului tau pentru cel mai mare motor de cautare, Google, dar nu numai. Toate motoarele de cautare au un algortim specific, cu un numar de criterii pe care trebuie sa le indeplinesti, pentru a fi privit ca un business relevant.

Asadar, SEO este procesul care te ajuta in acest sens. Prin alinierea website-ului tau la cerintele motoarelor de cautare, îți transformi site-ul într-un generator de lead-uri și un lider în conversii. Trebuie doar sa ai in vedere faptul ca SEO este, daca vrei, precum o relatie. Necesita timp ca sa functioneze la capacitate maxima.

Ideas

Online Marketing

Online Marketing este acel procedeu care face diferenta intre vanzarile din intamplare si cele atent gandite. Este un proces complex, ce are ca scop anticiparea nevoilor clientilor tai. A devenit din ce in ce mai popular printre business-urile din intreaga lume si pe buna dreptate. Iti ofera o multime de beneficii.

Unul dintre ele ar fi costul redus fata de marketing-ul traditional. Si de aici incep posibilitatile: targetare extrem de specifica, posibilitatea de a testa campaniile de marketing, masurarea rezultatelor si multe altele. Imagineaza-ti o lume in care stii exact unde sunt clientii tai, ce fac si ce isi doresc. Aceasta este frumusetea marketing-ului online.

Analytics

Social Media

Social Media a devenit, in ziua de astazi, locul in care socializeaza aproximativ 3,5 miliarde de oameni. Este mediul in care, in fiecare zi, se distribuie continut enorm de informatie. De la stiri importante si pana la fotografii cu pisicute, toate au capacitatea de a deveni virale in platformele de social media. Este si cazul business-ului tau.

Stim cat de mult ai muncit pentru a fi bine vazut pe piata. Lasa sa vada si altii acest lucru. Esti la inceput de drum si nu stii cum sa iti faci cunoscute produsele? Acorda o sansa platformelor de socializare. Cu siguranta vrei sa iti faci simtita prezenta aici.

Ideas

E-Commerce-ul

E-Commerce-ul nu mai e de mult un domeniu necunoscut, ci o piata foarte puternica. Printr-o prezenta online te asiguri ca serviciile si produsele tale vor ajunge la publicul tau tinta. E-commerce-ul este cel mai bun lucru care i s-a intamplat comertului online, iar noi stim exact cum sa profitam de avantajele sale.

Printr-un magazin online, afacerea ta se poate extinde la nivel global. Daca o consideri profitabila si valoarasa, asa o vor vedea si clientii tai din online. In plus, oamenii care cauta servicii sau produse asemanatoare cu ale tale sunt insetati de calitate. Asa ca de ce sa nu le oferi ceea ce isi doresc?

servicii seo ecommerce