fbpx
Title Image

Site de prezentare

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

G├óndim ├«mpreun─â un site de prezentare care s─â te scoat─â ├«n fa╚Ť─â

├Än aceast─â er─â digital─â, tot mai mul╚Ťi oameni ├«╚Öi iau informa╚Ťiile de pe internet. ╚śi, chiar dac─â interac╚Ťioneaz─â cu tine sau cu business-ul t─âu
├«n lumea real─â, odat─â ce le-ai trezit interesul, ei tot vor dori s─â afle mai multe informa╚Ťii de pe pagina ta, unde ├«╚Ťi prezin╚Ťi serviciile. Elementul de
baza al unei afaceri de succes este exprimat ├«n mod direct prin prezen╚Ťa ei pe internet, mai exact pe un site de prezentare care s─â func╚Ťioneze
ca un reprezentant ce informează clar și transparent publicul interesat.

Suntem o echip─â de arti╚Öti, ├«n adev─âratul sens al cuv├óntului. Creativi, dar ╚Öi extrem de bine organiza╚Ťi.

De ce s─â ├«╚Ťi faci un site de prezentare

Un rol vital ├«n planul t─âu de marketing ├«l joac─â un site de prezentare. Acesta este piatra de temelie ce ├«╚Ťi asigur─â existen╚Ťa ├«n lumea digital─â. Dac─â vrei, este echivalentul ├«n a de╚Ťine un spa╚Ťiu personal, unde oamenii vin s─â te viziteze sau s─â vorbeasc─â direct cu tine despre serviciile pe care le oferi. ├Än alte ocazii este elementul principal din activitatea unei afaceri, c├ónd aceasta activeaz─â exclusiv online.

├Än lupta cu website-urile concurente, modul ├«n care vizitatorii interac╚Ťioneaza cu site-ul t─âu de prezentare este un factor decisiv. Este foarte important s─â ├«n╚Ťelegi strategiile din spatele lui, s─â ├«n╚Ťelegi func╚Ťiile pe care le indepline╚Öte, at├ót din punct de vedere emo╚Ťional, c├ót ╚Öi logic.

Exist─â dou─â strategii cheie pe care s─â le iei ├«n considerare: marketing pentru site-ul de prezentare ╚Öi cea de con╚Ťinut. Prima se refer─â la scopul website-ului ├«n mediul afacerilor, func╚Ťia pe care trebuie s─â o ├«ndeplineasc─â ╚Öi modul ├«n care vizitatorii ╚Öi poten╚Ťialii clien╚Ťi ajung la el. Strategia de con╚Ťinut se concentreaz─â pe cititori, modul ├«n care ace╚Ötia navigheaz─â ╚Öi ├«╚Öi culeg informa╚Ťiile ╚Öi, bine├«n╚Ťeles, pe mesajele pe care trebuie s─â le vad─â.

Industriile de servicii utilizeaz─â strategii diferite, deoarece acestea se contreaz─â mai mult pe brand. Con╚Ťinutul pe care ├«l public─â pe un site de prezentare descrie ├«n detaliu serviciile pe care le ofer─â ╚Öi, pe l├óng─â asta, firmele aduc ╚Öi un plus valoare prin informar╚Ťiile oferite c─âtre educarea publiclui, inclusiv testimoniale de la clien╚Ťii care au ├«ncercat produsele. ├Än acest fel este ar─âtat─â competen╚Ťa ╚Öi este crescut─â ├«ncrederea vizitatorilor. Pentru a face un site de prezentare mai personal po╚Ťi ad─âuga poze cu echipa, unde s─â specifici pozi╚Ťia ocupat─â de fiecare membru, pentru ca oamenii s─â ╚Ötie cu cine vorbesc ╚Öi s─â aib─â ╚Öi mai mult─â ├«ncredere.

m
Web design template

Un Website Care S─â Te Reprezinte

Website-urile func╚Ťioneaz─â indiferent de profesia sau de domeniul afacerii tale, deoarece te aduc aproape de clien╚Ťii poten╚Ťiali ╚Öi, ├«n acela╚Öi timp, sunt un mijloc de a transmite mesaje puternice de marketing. ╚śi toate acestea func╚Ťioneaz─â ├«n toate stadiile, fie c─â este vorba despre o afacere mic─â, mare sau una pe care abia o porne╚Öti.

Num─ârul oamenilor care folosesc internetul cre╚Öte zilnic. Chiar dac─â ai un business local, oferi servicii sau doar consultan╚Ť─â, exist─â ╚Öanse extrem de mari ca oamenii s─â foloseasc─â motoarele de c─âutare pentru a afla mai multe informa╚Ťii ╚Öi dac─â nu ai un site de prezentare, aproape to╚Ťi se vor reorienta c─âtre concuren╚Ť─â.

Pagina ta web ofer─â o imagine de ansamblu ╚Öi te reprezint─â f─âr─â ├«ncetare, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. ╚śi nu, nu trebuie s─â fie obligatoriu un magazin online. Aceasta este una dintre cele mai frecvente concep╚Ťii gre╚Öite, aceea c─â un website trebuie s─â aib─â produse la v├ónzare ╚Öi s─â proceseze tranzac╚Ťii financiare.

Func╚Ťia de a informa publicul este foarte r─âsp├óndit─â. G├ónde╚Öte-te numai la c├óte bloguri exist─â, inclusiv ale companiilor care v├ónd produse, deoarece ├«╚Öi doresc s─â educe publicul cu privire la toate procedurile ce dau na╚Ötere acelor produse, isotria companiei, schimb─âri legislative ╚Öi a╚Öa mai departe. Aria de informare este extrem de larg─â.

Ce ├«╚Ťi trebuie pentru un site de prezentare

Primul lucru de care ai nevoie este un serviciu de g─âzduire web, care este adresa paginii tale de business ╚Öi a companiei care o face accesibil─â publicului larg. Noi ├«╚Ťi oferim un serviciu bine pus la punct ╚Öi cu un istoric de ├«ncredere. De asemenea, ╚Ťinem cont de viitorul afacerii tale ╚Öi cre─âm un website care poate fi, bine├«n╚Ťeles, extins, actualizat ╚Öi dezvoltat cu u╚Öurin╚Ť─â, odat─â cu evolu╚Ťia tehnologiei. Un serviciu de g─âzduire web trebuie s─â suporte modific─âri ╚Öi ad─âug─âri, rapid ╚Öi economic.

Alegerea numelui domeniului

├Än cazul ideal, adresa website-ului coincide cu numele business-ului t─âu, ├«ns─â multe sunt deja ocupate. Dac─â te afli ├«n aceast─â situa╚Ťie, caut─â un nume care s─â reflecte activitatea pe care o desf─â╚Öori ├«n realitate, de exemplu: NumeAfacereOras.ro sau ceva la fel de specific. Re╚Ťine c─â adresa poate fi un veritabil instrument de marketing.

Creative Web Designer planning application and developing template layout, framework for mobile phone. User experience (UX) concept.

Avantajele unui site de prezentare:

Site resposive.

Ne dorim ca to╚Ťi cei care ├«╚Ťi viziteaz─â pagina afacerii s─â aib─â parte de o experien╚Ť─â pl─âcut─â. Ceea ce ├«nseamn─â c─â aceasta trebuie s─â se ├«ncarce rapid, imaginile ╚Öi videoclipurile s─â fie afi╚Öate corespunz─âtor ╚Öi s─â nu existe erori, indiferent de dispozitivul de navigare.

Elemente specifice business-ului.

Prin intermediul textului, imaginilor, meniului ╚Öi butoanelor, clien╚Ťii vor ├«n╚Ťelege exact ce vrea s─â transmit─â business-ul t─âu.

Structur─â limpede.

Un site de prezentare trebuie s─â ofere informa╚Ťiile ├«ntr-un mod cursiv ╚Öi cu indica╚Ťii care s─â-i ajute pe oameni s─â le g─âseasc─â rapid.

 

Comunicarea cu poten╚Ťialii clien╚Ťi.

Clien╚Ťii vor afla cele mai noi ╚Öi importante informa╚Ťii despre tine ╚Öi activit─â╚Ťile pe care le ├«ntreprinzi.

Întrebări frecvente

Cât costă serviciile de creare site de prezentare?

R─âspunsul la aceast─â ├«ntrebare ├«l putem da dup─â ce ne ├«nt├ólnim ╚Öi stabilim ├«mpreun─â direc╚Ťia, gradul de dificultate ╚Öi timpul necesar pentru a realiza toate func╚Ťionalit─â╚Ťile pe care vrei s─â le aib─â website-ul t─âu.

Cât durează realizarea unui site de prezentare?

Timpul este calculat ├«n func╚Ťie de informa╚Ťiile ╚Öi materialele (dac─â sunt necesare) pe care ni le po╚Ťi oferi ├«n etapele ini╚Ťiale. De asemenea, depinde foarte mult ╚Öi de disponibilitatea ta de a ne oferi feedback pe ce lucr─âm.

Furniza╚Ťi exclusiv servicii de creare site de prezentare ├«n Bucure╚Öti sau ╚Öi ├«n alte ora╚Öe?

Avem clien╚Ťi inclusiv din afara ╚Ť─ârii, de aceea acest lucru nu va fi o problem─â. Putem ╚Ťine leg─âtura pe Skype, iar pe l├óng─â asta, periodic ne plimb─âm prin ╚Ťar─â, deci, dac─â e╚Öti ├«n drumul nostru, ne-ar face mare pl─âcere s─â ne cunoa╚Ötem.

Va func╚Ťiona inclusiv pe telefon?

Traficul generat de dispozitivele mobile a devenit în prezent crucial pentru toate site-urile de pe internet. Așadar, răspunsul este afirmativ.

Cât de mult trebuie să mă implic în proces?

Dup─â ce stabilim ├«mpreun─â care sunt nevoile ╚Öi cerin╚Ťele website-ului t─âu, vom ├«ncepe lucrul la proiectul t─âu ╚Öi vom avea nevoie de p─ârerea ta pentru fiecare etap─â finalizat─â.

Ia leg─âtura cu noi!

Completeaz─â formularul de mai jos ╚Öi te vom contacta ├«n mai pu╚Ťin de 2 ore!