fbpx
Title Image

Site de prezentare

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Gândim împreună un site de prezentare care să te scoată în față

În această eră digitală, tot mai mulți oameni își iau informațiile de pe internet. Și, chiar dacă interacționează cu tine sau cu business-ul tău
în lumea reală, odată ce le-ai trezit interesul, ei tot vor dori să afle mai multe informații de pe pagina ta, unde îți prezinți serviciile. Elementul de
baza al unei afaceri de succes este exprimat în mod direct prin prezența ei pe internet, mai exact pe un site de prezentare care să funcționeze
ca un reprezentant ce informează clar și transparent publicul interesat.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului. Creativi, dar și extrem de bine organizați.

De ce să îți faci un site de prezentare

Un rol vital în planul tău de marketing îl joacă un site de prezentare. Acesta este piatra de temelie ce îți asigură existența în lumea digitală. Dacă vrei, este echivalentul în a deține un spațiu personal, unde oamenii vin să te viziteze sau să vorbească direct cu tine despre serviciile pe care le oferi. În alte ocazii este elementul principal din activitatea unei afaceri, când aceasta activează exclusiv online.

În lupta cu website-urile concurente, modul în care vizitatorii interacționeaza cu site-ul tău de prezentare este un factor decisiv. Este foarte important să înțelegi strategiile din spatele lui, să înțelegi funcțiile pe care le indeplinește, atât din punct de vedere emoțional, cât și logic.

Există două strategii cheie pe care să le iei în considerare: marketing pentru site-ul de prezentare și cea de conținut. Prima se referă la scopul website-ului în mediul afacerilor, funcția pe care trebuie să o îndeplinească și modul în care vizitatorii și potențialii clienți ajung la el. Strategia de conținut se concentrează pe cititori, modul în care aceștia navighează și își culeg informațiile și, bineînțeles, pe mesajele pe care trebuie să le vadă.

Industriile de servicii utilizează strategii diferite, deoarece acestea se contrează mai mult pe brand. Conținutul pe care îl publică pe un site de prezentare descrie în detaliu serviciile pe care le oferă și, pe lângă asta, firmele aduc și un plus valoare prin informarțiile oferite către educarea publiclui, inclusiv testimoniale de la clienții care au încercat produsele. În acest fel este arătată competența și este crescută încrederea vizitatorilor. Pentru a face un site de prezentare mai personal poți adăuga poze cu echipa, unde să specifici poziția ocupată de fiecare membru, pentru ca oamenii să știe cu cine vorbesc și să aibă și mai multă încredere.

m
Web design template

Un Website Care Să Te Reprezinte

Website-urile funcționează indiferent de profesia sau de domeniul afacerii tale, deoarece te aduc aproape de clienții potențiali și, în același timp, sunt un mijloc de a transmite mesaje puternice de marketing. Și toate acestea funcționează în toate stadiile, fie că este vorba despre o afacere mică, mare sau una pe care abia o pornești.

Numărul oamenilor care folosesc internetul crește zilnic. Chiar dacă ai un business local, oferi servicii sau doar consultanță, există șanse extrem de mari ca oamenii să folosească motoarele de căutare pentru a afla mai multe informații și dacă nu ai un site de prezentare, aproape toți se vor reorienta către concurență.

Pagina ta web oferă o imagine de ansamblu și te reprezintă fără încetare, 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Și nu, nu trebuie să fie obligatoriu un magazin online. Aceasta este una dintre cele mai frecvente concepții greșite, aceea că un website trebuie să aibă produse la vânzare și să proceseze tranzacții financiare.

Funcția de a informa publicul este foarte răspândită. Gândește-te numai la câte bloguri există, inclusiv ale companiilor care vând produse, deoarece își doresc să educe publicul cu privire la toate procedurile ce dau naștere acelor produse, isotria companiei, schimbări legislative și așa mai departe. Aria de informare este extrem de largă.

Ce îți trebuie pentru un site de prezentare

Primul lucru de care ai nevoie este un serviciu de găzduire web, care este adresa paginii tale de business și a companiei care o face accesibilă publicului larg. Noi îți oferim un serviciu bine pus la punct și cu un istoric de încredere. De asemenea, ținem cont de viitorul afacerii tale și creăm un website care poate fi, bineînțeles, extins, actualizat și dezvoltat cu ușurință, odată cu evoluția tehnologiei. Un serviciu de găzduire web trebuie să suporte modificări și adăugări, rapid și economic.

Alegerea numelui domeniului

În cazul ideal, adresa website-ului coincide cu numele business-ului tău, însă multe sunt deja ocupate. Dacă te afli în această situație, caută un nume care să reflecte activitatea pe care o desfășori în realitate, de exemplu: NumeAfacereOras.ro sau ceva la fel de specific. Reține că adresa poate fi un veritabil instrument de marketing.

Creative Web Designer planning application and developing template layout, framework for mobile phone. User experience (UX) concept.

Avantajele unui site de prezentare:

Site resposive.

Ne dorim ca toți cei care îți vizitează pagina afacerii să aibă parte de o experiență plăcută. Ceea ce înseamnă că aceasta trebuie să se încarce rapid, imaginile și videoclipurile să fie afișate corespunzător și să nu existe erori, indiferent de dispozitivul de navigare.

Elemente specifice business-ului.

Prin intermediul textului, imaginilor, meniului și butoanelor, clienții vor înțelege exact ce vrea să transmită business-ul tău.

Structură limpede.

Un site de prezentare trebuie să ofere informațiile într-un mod cursiv și cu indicații care să-i ajute pe oameni să le găsească rapid.

 

Comunicarea cu potențialii clienți.

Clienții vor afla cele mai noi și importante informații despre tine și activitățile pe care le întreprinzi.

Întrebări frecvente

Cât costă serviciile de creare site de prezentare?

Răspunsul la această întrebare îl putem da după ce ne întâlnim și stabilim împreună direcția, gradul de dificultate și timpul necesar pentru a realiza toate funcționalitățile pe care vrei să le aibă website-ul tău.

Cât durează realizarea unui site de prezentare?

Timpul este calculat în funcție de informațiile și materialele (dacă sunt necesare) pe care ni le poți oferi în etapele inițiale. De asemenea, depinde foarte mult și de disponibilitatea ta de a ne oferi feedback pe ce lucrăm.

Furnizați exclusiv servicii de creare site de prezentare în București sau și în alte orașe?

Avem clienți inclusiv din afara țării, de aceea acest lucru nu va fi o problemă. Putem ține legătura pe Skype, iar pe lângă asta, periodic ne plimbăm prin țară, deci, dacă ești în drumul nostru, ne-ar face mare plăcere să ne cunoaștem.

Va funcționa inclusiv pe telefon?

Traficul generat de dispozitivele mobile a devenit în prezent crucial pentru toate site-urile de pe internet. Așadar, răspunsul este afirmativ.

Cât de mult trebuie să mă implic în proces?

După ce stabilim împreună care sunt nevoile și cerințele website-ului tău, vom începe lucrul la proiectul tău și vom avea nevoie de părerea ta pentru fiecare etapă finalizată.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!