Atunci ai nevoie de Social Media ca de aer, pentru că platformele sociale sunt forma cea mai eficientă de interacțiune directă cu publicul business-ului tău.
Nu doar oamenii comunică, însă, ci și brandurile, iar pentru clienți este absolut vital în ziua de azi ca un brand să comunice eficient și să își prezinte oferta pentru ca el să poată decide dacă să îl aleagă sau nu.

De ce ai nevoie de Social Media?

Pentru a comunica. Nu pur și simplu, ci cu cei direct interesați de oferta business-ului tău. Cu ajutorul Social Media poți face segmentare foarte bine finisată, astfel încât promovarea ta să ajungă exact la cei care te interesează.

Iar la nivel de interacțiune, pentru un business online nu există nimic mai rapid și mai util decât o platformă socială. Aici poți oferi totul transparent, de la modul în care comunici cu clienții tăi, până la review-urile pe care aceștia le lasă și care te vor ajuta să fii recomandat și altor utilizatori.

Cum te promovăm pe rețelele sociale?

Pentru a îți ajuta business-ul să comunice cât mai eficient, avem nevoie să obținem de la tine informații despre afacerea ta într-un proces de briefing. Dar să vedem mai exact care sunt etapele pe care le parcurgem pentru a-ți oferi promovarea dorită pe rețelele sociale:

Briefing-ul

În această parte a procesului ne asigurăm că înțelegem exact valorile business-ului tău și că le putem valorifica în comunicarea pe platformele de socializare

Planificarea social media

Vom crea o planificare amănunțită cu modul și pașii în care realizăm promovarea pe platformele sociale

Alegerea canalelor ideale pentru business-ul tău

Nu orice canal social media poate fi potrivit pentru business-ul tău. Putem opta pentru promovare pe Facebook sau pentru promovare pe LinkedIn, sau, de ce nu, Instagram. Totul depinde de specificul afacerii tale!

Planul de comunicare

După ce am stabilit unde comunicăm, trebuie să ne hotărâm și cum comunicăm. În principal, vom stabili exact ce și când comunicăm într-o planificare bine structurată

Execuția pașilor stabiliți

După ce am stabilit toate elementele promovării pe rețelele sociale, ne vom asigura că acestea sunt și implementate eficient

De ce să alegi Happy?

Am crescut cu Social Media și am descoperit că orice platformă socială, fie ea Facebook, Instagram, Youtube, LinkedIn, Pinterest sau Twitter poate fi folosită la fel de bine de business-uri, ca de persoane.

Dacă vrei ca business-ul tău să aibă o voce în mediul online, noi te ajutăm să o găsim împreună, pentru ca interacțiunea cu toți clienții tăi să se desfășoare în modul cel mai natural cu putință.

Astfel, vei obține:

null

Eficiență în comunicare

null

Utilizatori informați și implicați

null

Modalități de promovare în lanț

null

Recomandări directe către alți utilizatori

Portofoliu

Testimoniale

“Echipa de la Happy Advertising este compusa din adevarati profesionisti in dpmeniul lor de activitate. Pentru mine si societatea pe care o conduc a fost mare placere sa lucrez cu o echipa care raspunde cu promtitudine la solicitarile noastre.Daca o vor tine tot asa sint sigur ca vor ajunge sa fie cautati de firmele interesate. Felicitari pentru activitatea voastra si asa cum am mai discutat intentionez sa incepem sa dezvoltam o noua oportunitate de afacere impreuna .Va salut si va asigur de toata consideratia pentru munca depusa de voi , Sandu Voinea.”

Voinea Alexandru

LaFisic

“Am inceput un proiect simplu de website cu echipa Happy Advertising, am observat ca au inteles destul de bine ce anume doream sa fac si au transpus foarte bine ideile pe care le aveam in site. Tocmai de aceea am pornit si un al 2-lea proiect de platforma online. O echipa tanara, cu viziune, raspund foarte bine provocarilor, capabilitate de intelegere a ideilor. Recomand *****”

Dobrescu Paul

Dobexpert

“Am inceput colaborarea cu Happy Advertising anul trecut pentru ca aveam nevoie de o echipa care sa preia rapid acest proiect si sa-l duca la bun sfarsit cu un design actual si cu costuri rezonabile. Am cunoscut echipa care a lucrat la site si am apreciat enorm rapiditatea cu care a dezvoltat acest proiect. Atat echipa Happy Adv – tanara si entuziasta, cat si Alex – pentru care totul este posibil, sunt mereu gata sa ajute si sa gaseasca solutii. Apreciez atitudinea pozitiva a lui Alex si inventivitatea echipei lui care au transformat ideile mele in realitate. Multumesc Happy Advertising! ”

Florin Bilbiie

Casa meditatiilor

„Echipa happy advertising este echipa flexibila , ce si-a dorit sa ma insoteasca in cautarea identitatii businessului meu , Casa de Oaspeti Dor de suflet. Mi-a placut spiritul deschis , de acea voi colabora si pe viitor cu ei. „

Petre Monica

Dordesuflet

Ce te împiedică să beneficiezi de puterea Social Media?

„Facebook e pentru poze din vacanță, pisici și cafea”

La început, da. Fiind o platformă de socializare, Facebook era un simplu loc de interacțiune între utilizatori. Dar din 2007 până astăzi, lucruri s-au mai schimbat. Facebook, ca și alte platforme de socializare puternice, este un loc în care brandurile comunică eficient și, cel mai important, direct cu utilizatorii. Gândește-te cât de valoroase pot fi aceste insight-uri pentru business-ul tău!

„De ce să apelez la voi pentru Social Media? Nu pot posta singur?”

Ca orice alt canal de marketing, Social Media are nevoie de un manager capabil să dezvolte o strategie și să o implementeze într-o modalitate planificată și recurentă. Dacă postezi ca pe un cont personal pe profilul de business al companiei tale, acest lucru nu se cheamă campanie de Social Media, ci maxim o informare a celor care au dat Like paginii tale. Într-o campanie de Social Media există segmentare, există targetare, există bugete alocate și o analiză foarte detaliată a fiecărei campanii în parte, lucru pe care specialiștii noști ți-l pot oferi.

„Cum să dau bani la Facebook? Gratis nu se poate?”

Desigur, se poate. Numai că fără un buget, vei avea parte de o creștere foarte lentă, care nu îți va aduce foarte multe rezultate. Dacă vrei eficiență, la fel ca în business-ul tău, trebuie să investești.
Iar în Social Media, bugetul este la latitudinea ta, deci nu există presiunea unei anumite sume fixe.

Pune-ne la treaba!

Te invitam sa ne cunosti