Va doriti ca afacerea dumneavoastra sa iasa in evidenta?

Cu ajutorul ajutorul instrumentelor puternice de branding cream logo-ul perfect care sa reprezinte compania dumneavoastra si prin care sa va extindeti identitatea de brand. Stim ca un logo perfect trebuie să reziste testului timpului și să vă transforme marca într-un trand setter. Noi credem în realizarea modelelor estetice, atragatoare si facile de care orice companie ar putea fi mândru.

Punem puterea în mâinile tale, creăm un logo care să vorbească despre compania ta și va fi instantaneu memorabil pentru consumatorii tăi.

De ce ai nevoie de logo?

Pentru a confirma credibilitatea
Pentru a motiva cumparatorul să cumpere
Pentru a-ți loializa clientela

De ce să alegi Happy?

Pentru că asta este ceea ce facem cel mai bine: creăm site-uri de la zero!
Și nu o facem oricum, pentru că mulți fac site-uri din nimic și care ajung să devină nimic.
Noi ne bazăm pe ani de experiență și mai presus de orice pe creativitate. Pentru că doar prin creativitate website-ul creat pentru tine poate fi diferit de un altul, din aceeași nișă, de exemplu. Într-adevăr, website-urile seamănă între ele, deoarece au la bază aceleași tipuri de platforme. De aceea, web design-ul face întotdeauna diferența!

Ce obții?

null

Diferențiere și poziționare prin website

null

Elemente speciale de interacțiune cu utilizatorii

null

Diferențiere și poziționare prin website

null

Structură în acord cu recomandările Google

Portofoliu

Testimoniale

“Thank you so much for the great communication, ability to implement suggestions and very nice design. I was delighted with the outcomes. I would strongly recommend the Happy advertising team!”

Dr. Irina Dragan

Tufts University, Boston- USA

“Am început să lucrez cu această companie anul trecut, am colaborat pe diferite proiecte, am construit cele două site-uri web și linia de ambalare, am dezvoltat și logo-ul nostru, această companie este serioasă și reactivă, poți avea incredere in ei.”

Abel Ait

Axessman

“Alex si echipa lui sunt ceea ce ai nevoie când dorești să devii performant pe digital! Atenți, creativi, dinamici, mereu prezenți cu sugestii și recomandări „au făcut diferența” în această lume nebună! Parte din succesul nostru din se datorează lor și îi recomandăm fără nicio ezitare!”

Ilie Dragan

EUPC

“Echipa happy advertising este echipa flexibila , ce si-a dorit sa ma insoteasca in cautarea identitatii businessului meu , Casa de Oaspeti Dor de suflet. Mi-a placut spiritul deschis , de acea voi colabora si pe viitor cu ei. ”

Petre Monica

Dordesuflet

“Am inceput un proiect simplu de website cu echipa Happy Advertising, am observat ca au inteles destul de bine ce anume doream sa fac si au transpus foarte bine ideile pe care le aveam in site. Tocmai de aceea am pornit si un al 2-lea proiect de platforma online. O echipa tanara, cu viziune, raspund foarte bine provocarilor, capabilitate de intelegere a ideilor. Recomand *****

Dobrescu Paul

Dobexpert

Am colaborat si inca colaborez foarte bine cu echipa Happy Advertising. Ii recomand.

Adrian Ungureanu

Bucateperoate

Ce te împiedică să ai parte de servicii de web design de calitate?

„Toate site-urile sunt la fel. Important e să vând, nu să fie site-ul frumos!”

Dacă toate site-urile ar fi la fel, ar fi tare trist. Evident, există și unele care copie un anumit model, însă foarte multe site-uri sunt cât se poate de originale și au un conținut fresh.
Iar legat de procesul de vânzare, evident aici sunt foarte mulți parametri care țin de modul în care un utilizator poate deveni un client. Iar un design armonios este unul dintre acești parametri, care nu poate lipsi. Pentru că un design nou, modern, bine închegat, generează încredere, iar fără acest element-cheie, nimeni nu poate vinde.

„Eu vreau design ca la eMAG!”

Da, știm, eMAG are un design minunat. Bine, s-au inspirat și ei la rândul lor de la Amazon, dar clar au unul dintre cele mai ușor de recunoscut tipuri de design. Și cel mai copiat, totodată.
Sigur vrei să fie exact ca cel de la eMAG, sau mai bine găsim o variantă de mijloc, care să păstreze utilitatea și să adauge originalitate?

„De ce să fac site-ul cu voi, când pot să mă uit la tutoriale și sa îl fac singur?”

Suntem fani ai ideii de DIY, mai ales că mulți dintre noi așa am și început: autodidacți.
Cu toate acestea, deși noi îți sprijinim demersul cunoașterii, dacă ai nevoie de un design de site în mai puțin de câteva luni sau ani (cât ți-ar lua să înveți la un nivel profi), atunci e posibil să fii nevoit să apelezi la specialiști. Pentru că, la fel ca orice lucru minunat, web design-ul nu se învață nici în 2 zile, nici în 2 săptămâni, ci în mii de ore.

Pune-ne la treaba!

Te invitam sa ne cunosti