fbpx
Title Image

Aplicatie web (CRM, ERP)

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Investește inteligent în business-ul tău!

Venim în sprijinul tău pentru a eficientiza procesele zilnice din interiorul companiei tale. Știm că fiecare companie este unică, la fel și activitatea
pe care o desfășoară, de aceea vom dezvolta pentru tine un sistem de custom CRM personalizat, croit exact pe nevoile tale. Activitatea companiei
va putea fi urmărită şi gestionată live, comunicarea internă va fi mult îmbunătăţită prin fluidizarea traficului de informaţii, iar relaţiile cu clienţii se vor
structura în jurul nevoilor lor reale, organizaţia dispunând în acest fel de o viziune completă a acestor nevoi. Şi, împreună, toate vor
contribui la îmbunătăţirea semnificativă a procesului de vânzare.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului. Creativi, dar și extrem de bine organizați.

Soluții CRM smart

Investește inteligent în firma ta și ia-ți un pachet CRM prin care îți garantăm îmbunătăţirea relaţiilor cu clienții, un management intern eficient şi productiv şi o creştere a ratei de conversie prin crearea mai multor oportunităţi de vânzare.

 

Prin personalizarea în conformitate cu propriile nevoi, sistemul custom CRM te va ajuta să gestionezi, să monitorizezi şi să analizezi doar ceea ce este relevant pentru business-ul tău, integrâd toate nevoile tale într-un sistem centralizat şi automatizat prin care se va elimina deopotrivă consumul inutil de resurse şi pierderea de timp.

 

În funcție de fiecare proiect în parte, fluxul de lucru poate fi mai mare sau mai mic şi nu întotdeauna acesta dă măsura importanţei sau reuşitei proiectului. Tocmai pentru că pot exista etape inutile care doar încarcă agenda de lucru fără a garanta şi un output pozitiv. Când ai propriul custom CRM, indiferent de piața în care activezi, toate etapele sunt triate şi eficientizate în acord cu performanţa reală pe care o aştepţi de la un management eficient.
Automatizarea îți menține afacerea flexibilă, permiţându-ţi deopotrivă o actualizare în timp real a informaţiei şi o adaptare la realităţile şi necesităţile mereu în schimbare. Iar beneficiind de o vizibilitate mult mai mare asupra tuturor proiectelor compaiei şi a tuturor activităţilor pe care acestea le implică, afacerea ta va avea parte de cel mai bun management al oportunităţilor de conversie, al conturilor şi contactelor potenţialilor clienţi. Şi pentru că la fel de importantă este şi uşurinţa de utilizare a acestor facilităţi, îți oferim o expriență plăcută de navigare în propriul tău Custom CRM printr-o interfață ușor de utilizat pe care să o configurezi exact așa cum îți dorești.

 

Ştim din experienţă cât de importantă este modalitatea prin care sunt măsurate şi gestionate activitățile firmei, aşa că ştim deopotrivă şi cât de mult contează să poţi folosi o resursă performantă pentru gestionarea activităţilor companiei. Prin intermediul Custom CRM ai tocmai posibilitatea de a beneficia de toate avantajele unui astfel de instrument fiabil şi performant, special creat pentru a administra eficient bucătăria internă a oricărui business. Consultarea rapoartelor lunare, monitorizarea detaliată a activităţilor, distribuirea eficientă a sarcinilor şi analiza regulată a productivităţii, toate vor contribui, invariabil, la prosperitatea afacerii tale. Şi, în plus, prin personalizarea soft-ului, tu decizi în ce fel vrei să creşti şi să învingi competiţia.

m
f

Caracteristicile funcţionale ale soluției Custom CRM

Custom CRM este o soluție ERP care are ca scop principal administrarea eficientă a proiectelor, a task-urilor de lucru, a relaţiilor cu clienţii și a cerintelor ce vin din partea acestora. CRM-ul îți ușurează munca și o face deopotrivă mai plăcută şi mai eficientă din toate punctele de vedere, scurtând simțitor intervalul de execuție şi finalizare al proiectelor. Iar această economie nu va însemna un câştig unic, ci unul multilateral. Pentru că economia de timp aduce cu sine câştiguri esenţiale privind dezvoltarea companiei şi randamentul acesteia.

Mesagerie internă

Custom CRM te ajută să administrezi ireproșabil fiecare proiect în parte. Toate task-urile, persoanele responsabile, deadline-urile și mai ales progresul, stadiul și estimările ce țin de finalizarea proiectului sunt centralizate, fiind uşor de getionat. Iar comunicarea şi, implicit, colaborarea echipei vor fi de asemenea îmbunătățite considerabil prin instrumente inteligente de comunicare.

Informații despre business

Cele mai importante informații operate de către compania ta vor fi stocate într-o bază de date la care vei avea acces facil și instrumente inteligente de gestionare a informaţiei stocate. Custom CRM te ajută să îți structurezi business-ul, să îţi ordonezi priorităţile şi să fluidizezi comunicarea, iar informațiile vitale precum contactele, documentele, contractele și facturile vor fi mereu la îndemâna ta pe aceeaşi platformă.

Personalizare

Pentru eficiență maximă trebuie să automatizezi task-uri recurente, de rutină, ca să ai timp mai mult să te ocupi de cele complexe. Custom CRM îți simplifică sarcinile ce consumă timp şi te fereşte de irosirea unor resurse preţioase care ar putea împiedica maximizarea procesului de conversie şi o face în conformitate cu setările tale personale. Prin personalizarea acestui serviciu evidenţa şi monitorizarea activităţii companiei, actualizarea task-urile şi prioritizarea lor, generarea de campanii pe platformele de social media, feedback-ul şi comunicarea în timp real cu clienţii, toate se pot personaliza în conformitate cu nevoile specifice business-ului pe care îl conduci.

Creative Web Designer planning application and developing template layout, framework for mobile phone. User experience (UX) concept.

Avantajele unui custom CRM

Project management.

Finalizarea cu succes a proiectelor importante depinde în mare parte de organizarea eficientă a echipei şi, implicit, a informaţiei care trebuie să fie deopotrivă organizată, dar şi în permanenţă actualizată.

Automatizări.

Fiecare proces pe care tu îl faci manual poate fi automatizat. Gândește-te numai cât timp salvezi în acest fel. Pentru că instrumentele de care se foloseşte un astfel de sistem de custom CRM automatizeză sarcini importante precum programarea întâlnirilor sau comunicarea cu clienţii şi chiar si trimiterea mesajelor text către platforme precum Facebook sau Instagram. Plus că fiecare indicator de performanţă al campaniilor desfăşrate pe platformele sociale va fi monitorizat.

Relații cu clienții.

Un Custom CRM îți dezvoltă relația pe care o ai cu clienții ajutându-i să înțeleagă mai ușor activitatea ta și oferindu-le acces la toate informaţiile pe care alegi să le împărtăşeşti. În acest fel vei putea uşura considerabil comunicarea cu aceştia prin eliminarea erorilor inerente unei comunicări mediate şi, implicit, prin câştigarea de promptitudine şi precizie.

Funcții personalizate.

In Custom CRM poți prioritiza și configura toate aspectele pe care le consideri importante şi productive pentru afacerea ta. Încorporarea, eliminarea sau modificarea de setări preferenţiale va crea un sistem de gestionare al propriei afaceri adaptat tuturor nevoilor tale.

De ce să apelezi la serviciile noastre?

Pentru că prin intermediul unui soft intuitiv şi uşor de folosit vei putea nu numai să ai parte de o imagine completă a tuturor activităţilor care se desfăşoară în cadrul companiei, dar şi să gestionezi aceste activităţi în cel mai eficient mod cu putinţă. Şi la toate nivelurile. De la cel administrativ la cel de marketing şi vânzări, HR şi relaţii cu clienţii sau în ceea ce priveşte oricare dintre departamentele care intră în structura funcţională a companiei.

 

Oferind vizibilitate optimă asupra activităţilor interne ale firmei, eliminând timpii morţi şi erorile inerente lipsei de automatizare şi centralizare, maximizând procesul de conversie prin procesarea comenzilor, monitorizarea interacţiunilor cu clienţii, analiza performanţelor şi un eficient management al oportunităţilor, serviciul nostru de CRM va fi, cu siguranţă, promoterul succesului pentru afacerea ta.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!