fbpx
Title Image

Audit SEO

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Suntem o echipa de artisti, in adevaratul sens al cuvantului. Creativi, dar si extrem de bine organizati.

Înainte de a începe o campanie SEO,

├«╚Ťi cunoa╚Ötem afacerea

Pentru a porni o campanie de promovare ╚Öi optimizare SEO trebuie ├«n primul r├ónd s─â faci un audit SEO pentru a ├«n╚Ťelege stadiul actual ├«n care se afl─â website-ul t─âu ╚Öi a eficientiza la maximum rezultatele. Importan╚Ťa optimiz─ârii motorului de c─âutare este foarte mare, atunci c├ónd vrei s─â ai o strategie de marketing de succes. ╚śi totul ├«ncepe cu un Audit SEO.

 

Efectuarea unui Audit SEO documentat este punctul de plecare esen╚Ťial pentru orice campanie de marketing, indiferent dac─â serviciile SEO sunt interne sau externalizate. Acest lucru ├«╚Ťi arat─â care este situa╚Ťia afacerii tale ├«n mediul online ╚Öi ├«╚Ťi arat─â direc╚Ťia pe care s─â o iei pentru a remedia sau ├«mbun─ât─â╚Ťi considerabil cifrele actuale.

m

Crawl sau analiza mai profund─â a website-ului

Fiecare audit SEO ├«ncepe cu ceea ce se nume╚Öte crawl. Dup─â cum am mai spus, este primul pas ce te ajut─â s─â identifici problemele concrete de pe pagin─â. ├Än acela╚Öi timp, reprezint─â un punct de referin╚Ť─â pentru restul auditului.

 

Prin intermediul celui mai popular instrument destinat unui astfel de proces, Screaming Frog, afl─âm dac─â site-ul are erori provenite de la link-uri, titluri, meta descrieri sau con╚Ťinut duplicat. De asemenea, acest instrument, folosit ├«mpreun─â cu Google Analytics, ├«╚Ťi ofer─â o imagine mai ampl─â asupra datelor extrase din site legate de vizualiz─âri, rata de respingere ╚Öi, ├«n principiu, despre tot ce se ├«nt├ómpl─â pe domeniul t─âu.

Viteza de încărcare

Un site care se ├«ncarc─â rapid va oferi ╚Öi o experien╚Ť─â pozitiv─â utilizatorilor, ├«n timp ce un domeniu lent va cre╚Öte rata de respingere, mai ales ├«n prezent, c├ónd r─âbdarea pe internet este extrem de limitat─â. Fiind principalul t─âu canal de conversie, trebuie s─â acorzi o aten╚Ťie deosebit─â acestui aspect.

 

Instrumentele online ofer─â rezultate reale despre viteza de ├«nc─ârcare a unui website, at├ót pentru desktop, c├ót ╚Öi pentru mobil. Acestea verific─â paginile web ╚Öi ofer─â sugestii despre format─ârile corecte pentru tine, cum ar fi comprimarea imaginilor. Pe de alt─â parte, testul vitezei examineaz─â fiecare pagin─â ╚Öi articolele prezente, din punct de vedere al dimensiunii ╚Öi al timpului de ├«nc─ârcare individual. Importan╚Ťa unui test de vitez─â const─â ├«n determinarea piedicilor ce stau ├«n calea optimiz─ârii SEO.

e
n

Arhitectura site-ului

Un alt factor ce ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte site-ul din punct de vedere SEO este structura solid─â a acestuia. O arhitectur─â mai bun─â ofer─â ╚Öi o experien╚Ť─â mai bun─â utilizatorului, dar ╚Öi instrumentelor Google care acceseaz─â website-ul ╚Öi ├«i ofer─â o pozi╚Ťie ├«n clasament.┬á

 

O structur─â clar─â, logic─â ╚Öi organizat─â, ce red─â o hart─â a site-ului complet─â ╚Öi precis─â este esen╚Ťial─â. Structura URL conteaz─â foarte mult ├«n procesul de SEO care ar trebui s─â se raporteze la ierarhia website-ului.

 

Un alt aspect ce denot─â o arhitectur─â puternic─â este exprimat prin prezen╚Ťa paginilor principale ├«n meniul de navigare, astfel ├«nc├ót utilizatorii s─â g─âseasc─â informa╚Ťiile u╚Öor ╚Öi eficient. Pentru o navigare simplificat─â, po╚Ťi face leg─âturi de la o pagin─â la alta, pentru a face vizitatorii s─â r─âm├ón─â pe site.

Con╚Ťinutul

Con╚Ťinutul este fundamental pentru serviciile de promovare SEO. Google premiaz─â cu vizitatori website-urile care ├«╚Öi actualizeaz─â periodic con╚Ťinutul ╚Öi ├«l p─âstreaz─â relevant. Instrumentele de analiz─â te ajut─â s─â ├«n╚Ťelegi c├ót de calitative sunt paginile pentru anumite cuvinte cheie. Inserarea cuvintelor cheie f─âr─â un context favorabil trebuie evitat─â, iar folosirea lor trebuie s─â fie ├«ntr-un mod c├ót mai natural. G─âse╚Öte echilibrul ├«ntre utilizarea cuvintelor cheie ├«ndreptate c─âtre brand-ul t─âu ╚Öi con╚Ťinutul ce ar trebui s─â aduc─â un plus valoare.┬á

 

Lungimea con╚Ťinutului este relevant─â pentru aten╚Ťia utilizatorilor, motiv pentru care sec╚Ťiunea special─â de blog ├«╚Ťi va satisface nevoia de a transmite c├ót mai multe informa╚Ťii. Alte instrumente ├«╚Ťi permit s─â ├«╚Ťi vizualizezi paginile la fel cum a face motorul de c─âutare, ceea ce te ajut─â s─â optimizezi con╚Ťinutul din punct de vedere SEO.

e
Ia leg─âtura cu noi!

Completeaz─â formularul de mai jos ╚Öi te vom contacta ├«n mai pu╚Ťin de 2 ore!