fbpx
Title Image

Facebook Management

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Facebook Management

Cu peste 2 miliarde si jumătate de utilizatori activi în fiecare lună, Facebook este platforma cea mai căutată de către brand-urile care vor să ajungă la un număr cât mai mare de potențiali clienți. Pe lângă numărul impresionant de oameni care intră zilnic pe acestă platformă, Facebook are marele avantaj că deschide calea către toate categoriile de vârste și de clase sociale. Cu siguranță că aici sunt și clienții tăi.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului. Creativi, dar și extrem de bine organizați.

Diferențiatori

Transmiterea mesajului și a filosofiei brand-ului

Interacțiunea cu publicul relevant

Crearea de lead-uri pentru website

Conținut actualizat pe pagină

Reclame optimizate pentru vânzare

servicii seo ecommerce

Dezvoltarea strategiei

Înainte de a demara toate acțiunile, trebuie să pornim de la o strategie bine pusă la punct, care să exprime cel mai bine ceea ce vrea să transmită brand-ul tău. În acest pas este inclusă analiza prezenței actuale a brand-ului în Social Media, a conținutului ce poate fi îmbunătățit și dezvoltarea celui nou, care să crească engagement-ul și să aducă urmăritori noi pe pagină.

 

Strategia este importantă pentru a te asigura că îți atingi obiectivele de marketing. După ce te-ai hotărât să începi o campanie de promovare pe Facebook, următorul pas este să îți cunoști audiența: ce preferințe au oamenii, cu ce conținut interacționează și ce anume i-a îndemnat să aleagă website-ul tău pentru a achiziționa un produs.

Crearea conținutului

Când vine vorba de Facebook Management și de Social Media în general, consistența face diferența în lupta cu celelalte business-uri. Prezența în mediul online, în speță pe rețelele de socializare trebuie menținută, iar acest lucru poate fi realizat prin întocmirea unui calendar de postări. Astfel, te asiguri că publicul tău rămâne la curent cu toate noutățile și nu ratezi o oportunitate de a le crește interesul față de produsele sau serviciile tale.

 

Conținutul nu înseamnă doar copywriting de calitate, ci și materiale vizuale, imagini care să exprime identitatea brand-ului și videoclipuri care să crească engagementul. Suplimentar, poți împărtăși știri relevante din industrie, schimbări ce vizează inclusiv publicul tău sau evenimente importante care se petrec în lume.

backlinks site

Răspuns pentru mesaje și comentarii

O parte importantă din serviciile de Facebook Management o reprezintă atenția la publicul care interacționează cu tine și conținutul pe care îl postezi. Acest lucru reprezintă o oportunitate de a răspunde întrebărilor legate de produsele sau serviciile tale și să valorifici potențialele lead-urilor, în timp ce demonstrezi că pentru tine client service-ul este o parte importantă din activitate de business.

Colaborarea cu influenceri

Mai mult ca oricând, influencerii pot fi o punte de lansare sau scoaterea din anonimat a unui brand cu prezență în online. Pentru a avea succes într-o astfel de campanie este necesar să găsești persoana potrivită, care să se adreseze publicului relevant pentru afacerea ta, deoarece în acest caz nu este importantă doar cantitatea, ci în special calitatea.

Crearea de reclame

Crearea și implementarea reclamelor completează serviciile de Facebook Management. Pe lângă partea organică ce necesită un volum semnificativ de muncă, reclamele au avantajul de a ajunge exact la publicul selectat, ceea ce crește implicit potențialul de vânzări și vizibilitatea pe această platformă.

De ce ai nevoie de Facebook Management

Un procent foarte mare din totalul clienților tăi potențiali cu siguranță este pe Facebook. Mesajul tău transmis atât organic, prin conținutul pe care îl postezi constant, dar și prin reclame, care reprezintă cea mai eficientă formă de promovare din punct de vedere al costurilor. Această modalitate elimină costurile mari pe are le cer canalele clasice precum televiziunile sau radiourile

De ce să lucrezi cu noi

 

Să creezi în permanență conținut de calitate care să urmărească obiectivele tale de marketing necesită mult timp, pe care îl poți investi în interiorul companiei tale. Iar experiența dobândită ne ajută să te aducem aproape de utilizatori relevanți, pe care tu să îi transormi în clienți.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!