fbpx
Title Image

Digital Marketing

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Construim pentru afacerea ta o prezen╚Ť─â puternic─â ├«n mediul online

Marketing-ul online nu mai are nevoie de nicio prezentare. Reprezint─â totalitatea proceselor de creare, livrare ╚Öi comunicare, prin care un serviciu sau un produs se fac remarcate ├«n mediul online. Cu o puternic─â prezen╚Ť─â online, activitatea unui business devine cunoscut─â pentru utilizatori, ace╚Ötia transform├óndu-se, ├«n timp, ├«n clien╚Ťi fideli.

Aproape jum─âtate din popula╚Ťia planetei are acces la internet. Inclusiv poten╚Ťialii t─âi clien╚Ťi. Asta ├«nseamn─â c─â, av├ónd o strategie bine pus─â la punct, produsele sau serviciile tale pot ajunge exact acolo unde ├«╚Ťi dore╚Öti, la oamenii care chiar sunt interesa╚Ťi de ele.

Suntem o echipa de artisti, in adevaratul sens al cuvantului. Creativi, dar si extrem de bine organizati.

Ce ob╚Ťii cu ajutorul serviciilor de marketing online:

Vizibilitate global─â.

Marketing 24/7.

Rela╚Ťii de durat─â cu clien╚Ťii t─âi.

Costuri mai mici dec├ót ├«n marketing-ul tradi╚Ťional.

Prezen╚Ť─â pe re╚Ťelele sociale.

Strategie de marketing personalizat─â.

Creative

Optimizare Google (SEO)

Prin serviciile noastre de optimizare SEO, vom urca website-ul t─âu c├ót mai sus ├«n rezultatele c─âut─ârilor utilizatorilor de internet efectuate pe cel mai cunoscut motor de c─âutare, Google. Un site care beneficiaz─â de servicii SEO va atrage lead-uri de calitate, deoarece oamenii ajung acolo ├«n urma c─âut─ârii unor cuvinte cheie utilizate ├«n momentul c├ónd au inten╚Ťia de a cump─âra.

citeste mai mult

Digital

Audit SEO

├Än urma cercet─ârii efectuate pentru a genera raportul specific unui audit SEO, vom extrage date importante despre website-ul t─âu, situa╚Ťia actual─â ╚Öi detaliile aspectelor ce pot fi ├«mbun─ât─â╚Ťite. Auditul SEO reprezint─â o cale de a identifica eventualele probleme cu care se confrunt─â website-ul t─âu ╚Öi s─â ob╚Ťii solu╚Ťii clare ├«n vederea rezolv─ârii lor. La aceast─â ac╚Ťiune particip─â ├«ndeosebi un specialist SEO, dar ╚Öi profesioni╚Öti din alte departamente, dac─â problemele sunt de ordin tehnic.

citeste mai mult

Analytics

Managementul Reputa╚Ťiei Online (MRO)

Prin Managementul Reputa╚Ťiei Online te asiguri c─â brand-ul t─âu are o imagine pozitiv─â ├«n percep╚Ťia utilizatorilor de internet. Reputa╚Ťia, la fel ca ├«ncrederea, este un lucru pentru care trebuie s─â munce╚Öti, dar care poate fi ╚Ötirbit─â foarte u╚Öor, prin intermediul unui articol sau a unei recenzii negative care au devenit virale. Noi vom avea grij─â ca imaginea ta s─â nu fie p─âtat─â ├«n vreun fel.

citeste mai mult

Ideas

Optimizare Google Maps (Local SEO)

Cre╚Ötem vizibilitatea afacerilor care ofer─â produse sau servicii direct clien╚Ťilor, din loca╚Ťia lor fizic─â. Prin Local Seo ne referim la cit─ârile pe care website-ul t─âu le prime╚Öte de fiecare dat─â c├ónd o persoan─â caut─â un produs sau un serviciu ├«ntr-o anumit─â loca╚Ťie. Asigur─â-te c─â oamenii vor veni direct la tine.

citeste mai mult

Analytics

Pay-per-click

Serviciile PPC ├«╚Ťi asigur─â vizibilitate rapid─â ├«n fa╚Ťa clien╚Ťilor care au cea mai mare inten╚Ťie de a cump─âra. Reclamele create de noi vor ob╚Ťine un scor favorabil ╚Öi vor aduce lead-uri relevante pentru afacerea ta. Prin intermediul PPC te ajut─âm s─â comunici direct cu clien╚Ťii t─âi ╚Öi, ├«ntr-un final, s─â ai v├ónz─âri care s─â ├«╚Ťi aduc─â profit.

citeste mai mult

Ideas

E-mail Marketing

Te ajut─âm s─â ├«╚Ťi promovezi produsele sau serviciile prin e-mail marketing, s─â dezvol╚Ťi o rela╚Ťie benefic─â cu poten╚Ťialii clien╚Ťii ╚Öi una de durat─â cu cei actuali. Publicul t─âu va fi la curent cu toate nout─â╚Ťile, iar mesajul t─âu va ajunge la persoanele interesate de afacerea ta sau de ni╚Öa ├«n care activezi.

citeste mai mult

Analytics

Optimizare Rat─â de Conversie (CRO)

Optimizarea Ratei de Conversie ├«mpinge vizitatorii website-ului t─âu s─â efectueze o ac╚Ťiune pe care tu o dictezi. CRO are rolul de a ├«mbun─ât─â╚Ťi campania ta de marketing acolo unde este nevoie. Dup─â ce analiz─âm comportamentul celor care dau click pe reclamele tale, optimiz─âm acea pagin─â astfel ├«nc├ót, data viitoare c├ónd intr─â, s─â duc─â la bun sf├ór╚Öit procesul de achizi╚Ťie.

citeste mai mult

Ideas

Copywriting

├Ä╚Ťi dore╚Öti s─â vinzi mai mult ╚Öi visezi la o afacere ├«n continu─â cre╚Ötere? ╚śtim. Acela╚Öi lucru vrem ╚Öi noi pentru tine. Aici intervin serviciile de copywriting. Printr-o rotire u╚Öoar─â a baghetei magice aka un titlu care s─â atrag─â, ├«╚Ťi putem aduce lead-uri pe care tu s─â le transformi ├«n clien╚Ťi. Acesta reprezint─â mijlocul prin care transmitem esen╚Ťa brand-ului t─âu oamenilor de pe internet.

citeste mai mult

Analytics

Content Entry

├Ämpachet─âm tot con╚Ťinutul pe care l-ai adunat de-a lungul anilor ╚Öi avem grij─â s─â ajung─â unde trebuie. Noul website va fi optimizat din punct vedere SEO ╚Öi grafic, iar con╚Ťinutul va fi la locul lui. ╚śi ╚Ötim c─â te-ai ata╚Öat de vechiul con╚Ťinut, ├«ns─â, dac─â vremurile se schimb─â ╚Öi acesta a devenit irelevant, noi facem pentru tine un con╚Ťinut fresh.

citeste mai mult

Întrebări frecvente

Cât costă o campanie de digital marketing?

R─âspunsul depinde de tipul de campanie pe care o lans─âm, durata ei ╚Öi gradul de dificultate. De asemenea, costurile variaz─â ╚Öi ├«n func╚Ťie de timpul necesar pentru preg─âtire.

Cât durează pănă ajung cunoscut pe internet?

O campanie PPC te aduce instant pe prima pagină din Google. Similar stau lucrurile și în cazul Facebook și Instagram. În schimb, rezultatele dintr-o campanie SEO au nevoie de mai mult timp ca să apară.

Oferi╚Ťi servicii de digital marketing ├«n Bucure╚Öti sau ╚Öi ├«n alte ora╚Öe?

Suntem mai mult dec├ót ├«nc├ónta╚Ťi s─â ne cunoa╚Ötem personal ╚Öi, bine├«n╚Ťeles, s─â ne ├«nt├ólnim de mai multe ori. Faptul c─â ├«n portofoliul nostru avem clien╚Ťi din afara ╚Ť─ârii arat─â c─â distan╚Ťa nu este o problem─â ├«n acest caz.

Trebuie să mă implic în proces?

Chiar insistăm să o faci. Până la urmă, vorbim despre propriul tău business, iar fără feedback din partea ta nu putem continua majoritatea proceselor.

Cum lucr─âm?

├Ä╚Ťi ├«nv─â╚Ť─âm business-ul ╚Öi mediul ├«n care se afl─â

Indiferent de domeniu, cunoa╚Öterea la perfec╚Ťie a activit─â╚Ťilor desf─â╚Öurate este vital─â. Care este dinamica pie╚Ťei ├«n care se afl─â business-ul t─âu? Care sunt tendin╚Ťele? Care sunt obiectivele tale de marketing? Sunt doar c├óteva dintre ├«ntreb─ârile la care trebuie s─â r─âspundem ├«nainte s─â tras─âm orice strategie de marketing.

├Ämpreun─â cu tine stabilim toate punctele forte ale business-ului ╚Öi ce plus de valoare poate aduce el pe pia╚Ť─â. Aceste lucruri vor reprezenta piatra de temelie pentru o strategie de marketing de succes.

Cunoa╚Ötem audien╚Ťa, dar ╚Öi competi╚Ťia

Instrumentele de marketing prezint─â nenum─ârate posibilit─â╚Ťi c├ónd vine vorba de segmentarea audien╚Ťei. Iar ca s─â profit─âm la maximum de acest lucru trebuie s─â ├«nv─â╚Ť─âm care este publicul ╚Ťint─â ╚Öi cum se pot transforma ace╚Öti oameni ├«n poten╚Ťiali clien╚Ťi.

Bine├«n╚Ťeles, zona ├«n care activeaz─â business-ul t─âu este primul factor care trebuie luat ├«n calcul, ├«ns─â nu este de ajuns. Trebuie s─â ├«n╚Ťelegem motiva╚Ťiile clien╚Ťilor ╚Öi cum s─â comunic─âm eficient cu ei ├«n mediul online. ├Än func╚Ťie de ceea ce vrem s─â ob╚Ťinem, folosim instrumentele mai sus men╚Ťionate pentru a ajunge la oamenii interesa╚Ťi de activitatea business-ului t─âu.

Întocmim planul de marketing

Strategia pe care o stabilim ├«n acest punct ne va da o imagine de ansamblu a ac╚Ťiunilor pe care trebuie s─â le facem pentru a crea o leg─âtur─â puternic─â cu clien╚Ťii, dar ╚Öi atingerea altor obiective stabilite anterior.

Aceast─â strategie include canalele de marketing pe care facem comunicarea, modul ├«n care aceasta se desf─â╚Öoar─â ├«n func╚Ťie de stadiul ├«n care se afl─â fiecare poten╚Ťial client, dar ╚Öi partea creativ─â ├«n care facem ca mesajul s─â devin─â mai puternic ╚Öi s─â lase o impresie de durat─â.

Trecem la ac╚Ťiune

Odată ce strategia este bine pusă la punct, nu ne mai rămâne decât să o punem în aplicare și să așteptăm rezultatele. O urmărim, totuși, în fiecare moment, cu scopul de a optimiza procesele de marketing pentru campanii cât mai eficiente, deoarece mediul de promovare online este foarte dinamic și trebuie să ne adaptăm acestuia cu succes.

Urm─ârim, a╚Öadar, indicatorii de performan╚Ť─â sau KPI, ce reprezint─â valori care reflect─â eficien╚Ťa cu care ne atingem obiectivele de business. Dac─â, de exemplu, ne dorim s─â avem mai multe v├ónz─âri, indicatorii de performan╚Ť─â pe care trebuie s─â ├«i urm─ârim sunt conversiile ├«nregistrate ├«n urma campaniei de marketing online. Astfel, avem o imagine clar─â asupra rezultatelor ob╚Ťinute ├«n urma eforturilor noastre.

Ia leg─âtura cu noi!

Completeaz─â formularul de mai jos ╚Öi te vom contacta ├«n mai pu╚Ťin de 2 ore!