fbpx
Title Image

Mentenanta web

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Ne asigurăm că website-ul tău este 100% funcțional

Website-ul este instrumentul care asigură existența business-ului tău în mediul online, fie că este un magazin online sau un site de prezentare. Acesta trebuie în permanență actualizat cu informații relevante, să fie eficient în navigare și cu o interfață modernă, ce încurajează vizitatorii să interacționeze cu site-ul.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului. Creativi, dar și extrem de bine organizați.

Ce facem pentru tine:

y
Creative

Conținut actualizat

Website-ul tău trebuie să fie la curent cu cele mai noi informații relevante atât pentru business-ul tău, cât și pentru vizitatori. Actualizările de conținut pe care le facem pentru tine includ paginile web, formatarea lor, eliminarea spam-urilor, modificarea meniului și a navigării și, bineînțeles, crearea de funcții suplimentare.

Digital

Creșterea vitezei

În această eră a vitezei, în care atenția și răbdarea persoanelor care navighează pe internet este în continuă scădere, dacă website-ul tău nu are o încărcare rapidă, va trimite vizitatorii către concurență. Serviciile noastre îți asigură o afișare rapidă a paginilor, prin organizarea conținutului, optimizarea elementelor vizuale și a funcționalităților necesare.

g
k
Analytics

Comunicare integrată

Canalele de socializare sunt foarte importante, deoarece permit utilizatorilor de internet să intre mai ușor în legătură directă cu tine. Motiv pentru care, pe langa pagina specială de contact, este important să ai un chat live cu clienții tăi, atât pe site, cât și pe conturile de Social Media care vor fi toate legate între ele.

Ideas

Compatibilitate cu dispozitivele mobile

Numărul persoanele care accesează internetul de pe un dispozitiv mobil, în special smartphone, a depășit de mult numărul celor care navighează pe desktop. Mai mult de atât, pentru motoarele de căutare este un criteriu important ca website-urile să fie compatibile pe mobil, iar exact asta vom face pentru tine.

k

De ce ai nevoie de mentenanță web

Faptul că website-ul are o problemă și nu este online aduce cu sine un risc mare de a pierde potențialii clienți. Dacă nu beneficiezi de mentenanță web poate dura mai mult timp până gasești pe cineva care să îți rezolve problema, mai ales că ea nu va fi întotdeauna prioritizată.

 

Un lucru foarte important de reținut în modul în care ne desfășurăm activitatea, deoarece fiecare client al nostru ce întâmpină o problemă are prioritate în rezolvarea eventualelor probleme, care pot fi din cele mai diverse. De exemplu, un lucru foarte neplăcut, pentru un magazin online, este ca funcționalitatea plăților să afișeze o eroare, iar oamenii să nu poată încheia o comandă. Atunci cu siguranță poți pierde mulți clienți, majoritatea renunțând să se mai întoarcă să verifice dacă sistemul a revenit la normal.

m
f

Securitate și plugin-uri

Unul dintre cele mai importante aspecte din serviciile de mentenanță web este păstrarea website-ului securizat. Adresele construite pe sisteme de gestionare a conținutului, precum WordPress, au un număr foarte mare de funcționalități. Temele si plugin-urile sunt adesea actualizate pentru îmbunătăți securitatea. Când sistemul este învechit, acesta este vulnerabil și expus pericolelor.

 

Plugin-urile care rulează și sunt actualizate constant pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și a reduce numărul de erori. Neactualizarea lor înseamnă lipsa unor caracteristici ce îmbunătățesc expriența utilizatorilor sau, în cel mai rău caz, pot face ca întreg website-ul să cedeze.

De ce să alegi Happy:

 

  • Actualizăm de câte ori este nevoie produsele și serviciile de pe site.
  • Îți optimizăm website-ul din punct de vedere vizual și tehnic.
  • Modificăm strucutra, adăugăm pagini noi și îmbunătățim pe cele nefuncționale.
  • Optimizăm link-urile, atât cele interne, cât și cele externe.
  • Oferim o imagine modernă website-ului tău, alegând cele mai inspirate culori, fonturi, grafică și conținut scris.
  • Primești suport deplin din partea noastră, ori de câte ori ai nevoie.

Menținerea website-ului tău la capacități maxime este o prioritate pentru noi, iar faptul că suntem o
agenție digitală full service, ne oferă cunoștințele necesare să ne îngrijim de toate aspectele importante.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!