fbpx
Title Image

Mentenanta web

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Ne asigur─âm c─â website-ul t─âu este 100% func╚Ťional

Website-ul este instrumentul care asigur─â existen╚Ťa business-ului t─âu ├«n mediul online, fie c─â este un magazin online sau un site de prezentare. Acesta trebuie ├«n permanen╚Ť─â actualizat cu informa╚Ťii relevante, s─â fie eficient ├«n navigare ╚Öi cu o interfa╚Ť─â modern─â, ce ├«ncurajeaz─â vizitatorii s─â interac╚Ťioneze cu site-ul.

Suntem o echip─â de arti╚Öti, ├«n adev─âratul sens al cuv├óntului. Creativi, dar ╚Öi extrem de bine organiza╚Ťi.

Ce facem pentru tine:

y
Creative

Con╚Ťinut actualizat

Website-ul t─âu trebuie s─â fie la curent cu cele mai noi informa╚Ťii relevante at├ót pentru business-ul t─âu, c├ót ╚Öi pentru vizitatori. Actualiz─ârile de con╚Ťinut pe care le facem pentru tine includ paginile web, formatarea lor, eliminarea spam-urilor, modificarea meniului ╚Öi a navig─ârii ╚Öi, bine├«n╚Ťeles, crearea de func╚Ťii suplimentare.

Digital

Creșterea vitezei

├Än aceast─â er─â a vitezei, ├«n care aten╚Ťia ╚Öi r─âbdarea persoanelor care navigheaz─â pe internet este ├«n continu─â sc─âdere, dac─â website-ul t─âu nu are o ├«nc─ârcare rapid─â, va trimite vizitatorii c─âtre concuren╚Ť─â. Serviciile noastre ├«╚Ťi asigur─â o afi╚Öare rapid─â a paginilor, prin organizarea con╚Ťinutului, optimizarea elementelor vizuale ╚Öi a func╚Ťionalit─â╚Ťilor necesare.

g
k
Analytics

Comunicare integrat─â

Canalele de socializare sunt foarte importante, deoarece permit utilizatorilor de internet s─â intre mai u╚Öor ├«n leg─âtur─â direct─â cu tine. Motiv pentru care, pe langa pagina special─â de contact, este important s─â ai un chat live cu clien╚Ťii t─âi, at├ót pe site, c├ót ╚Öi pe conturile de Social Media care vor fi toate legate ├«ntre ele.

Ideas

Compatibilitate cu dispozitivele mobile

Numărul persoanele care accesează internetul de pe un dispozitiv mobil, în special smartphone, a depășit de mult numărul celor care navighează pe desktop. Mai mult de atât, pentru motoarele de căutare este un criteriu important ca website-urile să fie compatibile pe mobil, iar exact asta vom face pentru tine.

k

De ce ai nevoie de mentenan╚Ť─â web

Faptul c─â website-ul are o problem─â ╚Öi nu este online aduce cu sine un risc mare de a pierde poten╚Ťialii clien╚Ťi. Dac─â nu beneficiezi de mentenan╚Ť─â web poate dura mai mult timp p├ón─â gase╚Öti pe cineva care s─â ├«╚Ťi rezolve problema, mai ales c─â ea nu va fi ├«ntotdeauna prioritizat─â.

 

Un lucru foarte important de re╚Ťinut ├«n modul ├«n care ne desf─â╚Öur─âm activitatea, deoarece fiecare client al nostru ce ├«nt├ómpin─â o problem─â are prioritate ├«n rezolvarea eventualelor probleme, care pot fi din cele mai diverse. De exemplu, un lucru foarte nepl─âcut, pentru un magazin online, este ca func╚Ťionalitatea pl─â╚Ťilor s─â afi╚Öeze o eroare, iar oamenii s─â nu poat─â ├«ncheia o comand─â. Atunci cu siguran╚Ť─â po╚Ťi pierde mul╚Ťi clien╚Ťi, majoritatea renun╚Ť├ónd s─â se mai ├«ntoarc─â s─â verifice dac─â sistemul a revenit la normal.

m
f

Securitate și plugin-uri

Unul dintre cele mai importante aspecte din serviciile de mentenan╚Ť─â web este p─âstrarea website-ului securizat. Adresele construite pe sisteme de gestionare a con╚Ťinutului, precum WordPress, au un num─âr foarte mare de func╚Ťionalit─â╚Ťi. Temele si plugin-urile sunt adesea actualizate pentru ├«mbun─ât─â╚Ťi securitatea. C├ónd sistemul este ├«nvechit, acesta este vulnerabil ╚Öi expus pericolelor.

 

Plugin-urile care ruleaz─â ╚Öi sunt actualizate constant pentru a ├«mbun─ât─â╚Ťi experien╚Ťa utilizatorilor ╚Öi a reduce num─ârul de erori. Neactualizarea lor ├«nseamn─â lipsa unor caracteristici ce ├«mbun─ât─â╚Ťesc exprien╚Ťa utilizatorilor sau, ├«n cel mai r─âu caz, pot face ca ├«ntreg website-ul s─â cedeze.

De ce s─â alegi Happy:

 

  • Actualiz─âm de c├óte ori este nevoie produsele ╚Öi serviciile de pe site.
  • ├Ä╚Ťi optimiz─âm website-ul din punct de vedere vizual ╚Öi tehnic.
  • Modific─âm strucutra, ad─âug─âm pagini noi ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťim pe cele nefunc╚Ťionale.
  • Optimiz─âm link-urile, at├ót cele interne, c├ót ╚Öi cele externe.
  • Oferim o imagine modern─â website-ului t─âu, aleg├ónd cele mai inspirate culori, fonturi, grafic─â ╚Öi con╚Ťinut scris.
  • Prime╚Öti suport deplin din partea noastr─â, ori de c├óte ori ai nevoie.

Men╚Ťinerea website-ului t─âu la capacit─â╚Ťi maxime este o prioritate pentru noi, iar faptul c─â suntem o
agen╚Ťie digital─â full service, ne ofer─â cuno╚Ötin╚Ťele necesare s─â ne ├«ngrijim de toate aspectele importante.

Ia leg─âtura cu noi!

Completeaz─â formularul de mai jos ╚Öi te vom contacta ├«n mai pu╚Ťin de 2 ore!