fbpx
Title Image

Optimizare rată de conversie (CRO)

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Facem afacerea ta să interacționeze benefic cu toți clienții

Optimizarea ratei de conversie (sau CRO) este îmbunătățirea ratei de conversie din reclame, campanii de marketing, vânzări sau orice aspect al business-ului tău în care utilizatorii sunt determinați să facă o acțiune. Dacă desfășori o campanie de e-mail marketing în care îi îndemni pe oameni să accese un link pentru a achiziționa un produs, atunci CRO te ajută prin convingerea mai multori oameni să facă acest pas.

 

CRO poate lua diferite forme și denumiri precum optimizare de marketing, optimizarea website-urilor, optimizarea landing page-urilor (LPO), optimizare și testare, experiența clienților (CX), usability sau experimentarea pieței. În ciuda faptului că se bazează pe optimizare, CRO este diferit de SEO în ideea în care primul se concentrează pe optimizarea compoartamentului uman, iar cel din urmă pe optimizarea comportamentului algoritmului motoarelor de căutare.

 

Serviciile de web design, cele de copywriting și interpretarea datelor din Google Analytics sunt aspecte care ajută și susțin optimizarea ratei de conversie. Iar motivul este simplu, deoarece multe modificări CRO sunt fie de design, fie de text.  Deținem abilitatea de a interpreta datele, ceea ce ne ajută să înțelegem unde anume trebuie să facem modificările pentru ca CRO să aibă un impact mare. După efectuarea modificărilor urmărim pas cu pas schimbările pentru a vedea dacă s-a schimbat ceva în comportamentul consumatorului.

Suntem o echipa de artisti, in adevaratul sens al cuvantului. Creativi, dar si extrem de bine organizati.

CRO și A/B testing

Ne asigurăm că toate modificările pe care le facem în campania noastră de optimizare a ratei de conversie au efectul dorit și le testăm în raport cu varianta originală. Deși modificările pot fi făcute și fără testare, noi dorim să ne asigurăm că impactul pozitiv este maximizat. În plus, acționând în acest fel, ne folosim de informațiile obținute pentru a înțelege mai bine clientul, ca să putem veni cu idei suplimentare de îmbunătățire a campaniilor.

 

CRO este folosit de mult timp în marketing și publicitate, însă este asociată cu lumea digitală, deoarece aici este foarte practicată datorită schimbărilor rapide și posibilității de a obține rapid date pentru a fi interpretate.

servicii seo agentie

De ce să alegi optimizarea ratei de conversie

Informații despre clienți

CRO te ajută să îți înțelegi mai bine publicul țintă și astfel să afli metodele prin să îi satisfaci nevoile. Acest serviciu îți aduce oamenii potriviți de care are nevoie afacerea ta pentru a crește. Un trafic mai mare nu înseamnă automat și vânzări mai mari dacă acesta nu este calitativ. Noi te scoate în fața oamenilor care au cea mai mare intenție de a cumpăra.

Creștem ROI-ul

CRO înseamnă să obții mai mult din resursele pe care le ai. Când exploatezi la maximum acțiunile de marketing îndreptate către achiziție, ajungi să ai mai multe conversii, fără să fie nevoie să crești bugetul.

Măsurarea

Faptul că afacerea ta este în creștere, nu îți garantează că și audiența va crește la fel de repede, motiv pentru care optimizarea ratei de conversie te ajută să nu rămâi niciodată fără cliențo potențiali. Fiecare nișă are un public finit, de aceea va trebui să încerci tactici noi, îndreptate către oamenii care nu au mai acționat până acum în interacțiunea cu tine.

UX mai bun

Când utilizatorii se simt bine pe un website, aceștia tind să rămână. CRO se concentrează exact pe punctele forte și le extinde. Clienții care vor avea o experiență și mai plăcută decât cea pe care o cunoșteau vor recomanda mai departe brandul tău.

Creșterea încrederii

Pentru ca o persoană ce urmează să îți fie client să împărtășească cu tine datele personale trebuie întâi de toate să simtă că poate avea încredere în tine. Website-ul trebuie să fie pregătit să răspundă tuturor întrebărilor și nevoilor pe care clienții le pot avea când interacționează cu tine și cu business-ul tău.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!