Echipa noastră de SEO acumulează o experienţă considerabilă în ceea ce priveşte serviciile de promovare si optimizare SEO

Google este un motor de căutare care poate deveni cu ușurința partenerul tău de business online sau cel mai mare inamic al afacerii tale. Totul ține de modul în care îți optimizezi site-ul pentru acest motor de căutare. Pe scurt, contează enorm modul în care întreprinzi acțiuni de SEO, iar noi suntem aici să te ajutăm și să îți explicăm cum te poate ajuta SEO în evoluția business-ului tău

De ce ai nevoie de o agentie SEO?

O agentie SEO îți oferă un lucru extrem de vital în marketingul online: vizibilitate. Piața digitală este extrem de aglomerată, foarte competitivă și plină de oferte. Aproape că nu există nișă în care să nu existe competiție acerbă.

O agentie SEO te ajută să devii vizibil, pentru a putea atrage potențialii clienți. Prin urcarea în rezultatele oferite de cuvintele-cheie relevante business-ului tău vei fi într-o poziție de top. Astfel, utilizatorii vor avea mai multă încredere în tine, mai ales dacă ai întregul site optimizat SEO.

De ce să alegi Happy?

Pentru că avem experiență cu Google. Practic, e cel mai de încredere aliat al nostru, cel care ne oferă în permanență recomandări care să ne ajute să ne dezvoltăm împreună cu clienții noștri.

Dacă ne alegi pentru campanii de SEO, atunci obții următoarele beneficii:

null

Strategie de calibrare a website-ului în funcție de recomandările Google

null

Analiza concurenței în funcție de domeniul business-ului tău

null

Strategie de link-building pentru creșterea în rezultatele de căutare

null

Monitorizare și raportare a rezultatelor campaniilor de SEO

Portofoliu

Testimoniale

“Am inceput colaborarea cu Happy Advertising anul trecut pentru ca aveam nevoie de o echipa care sa preia rapid acest proiect si sa-l duca la bun sfarsit cu un design actual si cu costuri rezonabile. Am cunoscut echipa care a lucrat la site si am apreciat enorm rapiditatea cu care a dezvoltat acest proiect. Atat echipa Happy Adv – tanara si entuziasta, cat si Alex – pentru care totul este posibil, sunt mereu gata sa ajute si sa gaseasca solutii. Apreciez atitudinea pozitiva a lui Alex si inventivitatea echipei lui care au transformat ideile mele in realitate. Multumesc Happy Advertising!”

Florin Bilbiie

Casa Meditatiilor

“Am colaborat si inca colaborez foarte bine cu echipa Happy Advertising. Ii recomand.”

Adrian Ungureanu

Bucateperoate

“Am inceput un proiect simplu de website cu echipa Happy Advertising, am observat ca au inteles destul de bine ce anume doream sa fac si au transpus foarte bine ideile pe care le aveam in site. Tocmai de aceea am pornit si un al 2-lea proiect de platforma online. O echipa tanara, cu viziune, raspund foarte bine provocarilor, capabilitate de intelegere a ideilor. Recomand *****”

Dobrescu Paul

Dobexpert

Sunt tineri, simpatici si se misca rapid. Ce-mi place la Happy Advertising este ca sunt o gasca de oameni cu care poti sa discuti pe bune, fara ocolisuri. Sunt flexibili si nu-l iau in brate pe „eu mai departe de patratica asta nu ma misc, trebuie sa ne dai 0,00005 euro in plus”. Si cred ca astea sunt si motivele pentru care facem o echipa buna pe proiectele in care am fost implicati. 🙂

Enachescu Alexandra

Make Sense

Ce servicii de optimizare SEO îți oferim?

Spuneam mai sus că Google poate fi foarte simplu un ajutor sau un coșmar. Acest lucru se datorează modului în care este indexat site-ul tău, deci de modul în care Google consideră că website-ul tău, fie că e vorba de magazin online sau de site de prezentare, îl ajută pe utilizatorul care îl accesează.

Până în prezent, Google a penalizat extrem de multe site-uri, deoarece nu aveau detaliile tehnice puse la punct și îngreunau experiența de navigare a utilizatorului. Iar acest lucru poate fi rezolvat prin tehnici de SEO precum:

Auditul site-ului tău

Identificarea tuturor erorilor de indexare și oferirea unor soluții de rezolvare a acestora

Profilul de link-uri de pe website

Profilul de link-uri de pe website – analiza link-urilor de pe website și repararea link-urilor care nu corespund cerințelor Google

Crearea unei structuri în site optimizate pentru Google

Un website trebuie să fie ușor de accesat de către utilizatori, dar și ușor de găsit în rezultatele de la Google, deci este necesară crearea unei structuri specifice în interiorul site-ului

Crearea unor linkuri externe de calitate

Nu doar modul în care e organizat site-ul contează, ci și linkurile externe care trimit către acesta. Procesul de link-building va ajuta enorm la creșterea în pozițiile de căutare specifice unor cuvinte-cheie ale business-ului tău

Creșterea pe cuvintele-cheie specifice business-ului tău

Acest lucru te va ajuta să fii cât mai vizibil la căutări specifice în Google, deci să ai mai multe șanse ca potențialii clienți să îți facă vânzare

Ce te împiedică să apelezi la serviciile noastre de SEO?

„Am auzit că AdWords oferă rezultate instant!”

Google AdWords este un sistem bazat pe licitarea unor sume de bani pentru poziționare avantajoasă în rezultatele plătite ale motorului de căutare Google. Da, din momentul în care ai plătit, poți avea rezultate imediate.
Dar din momentul în care bugetul alocat s-a consumat, campania se termină la fel de subit. În materie de SEO, discutăm de rezultate organice, care vor rămâne în top mult timp, chiar după ce am oprit o campanie.

„SEO nu a murit?!”

Deși a fost dat pe linie moartă de multe ori, aproape după fiecare update dat de Google, SEO nu este doar pe val, ci chiar s-a curățat de practicile „gri” și „negre” (black-hat SEO) care afectau site-urile, promovând calitatea! Noi folosim doar tehnici „albe” de optimizare SEO, recomandate chiar de Google (white-hat SEO)

„Eu vreau marketing integrat, nu doar SEO!”

Într-adevăr, SEO este doar o parte din strategia de marketing. Dar este o parte importantă pentru orice business online. De aceea, ne asigurăm că îți vom oferi campanii de marketing personalizate în funcție de necesitățile tale, incluzând campaniile de SEO în mixul de marketing.

Pune-ne la treaba!

Te invitam sa ne cunosti