Daca doresti ca site-ul tau sa fie un brand de succes in mediul online atunci va trebui sa ajungi printre primii pe in majoritatea mediilor de comunicare, de aceea iti oferim servicii de promovare social media profesionale.

Platformele de socializare sunt modul de comunicare al secolului XXI
Modul în care comunicăm astăzi este foarte diferit și de cel de acum 30 de ani, și cel de acum 100 de ani. Este normal, pentru că e cursul firesc al evoluției. Nu doar oamenii comunică, ci și brandurile, iar pentru clienți este absolut vital în ziua de azi ca un brand să comunice eficient și să își prezinte oferta pentru ca el să poată decide dacă să îl aleagă sau nu.
Iar comunicarea brandurilor în mediul online se face cel mai calitativ prin intermediul platformelor de socializare. Altfel spus, prin intermediul Social Media.
Cum te ajutăm să te promovezi pe rețelele sociale?
Pentru a îți ajuta business-ul să comunice cât mai eficient, avem nevoie să obținem de la tine informații despre afacerea ta într-un proces de briefing. Dar să vedem mai exact care sunt etapele pe care le parcurgem pentru a-ți oferi promovarea dorită pe rețelele sociale:
1. Briefing-ul – în această parte a procesului ne asigurăm că înțelegem exact valorile business-ului tău și că le putem valorifica în comunicarea pe platformele de socializare
2. Planificarea social media – vom crea o planificare amănunțită cu modul și pașii în care realizăm promovarea pe platformele sociale
3. Alegerea canalelor ideale pentru business-ul tău – nu orice canal social media poate fi potrivit pentru business-ul tău. Putem opta pentru promovare pe Facebook sau pentru promovare pe LinkedIn, sau, de ce nu, Instagram. Totul depinde de specificul afacerii tale!
4. Planul de comunicare – după ce am stabilit unde comunicăm, trebuie să ne hotărâm și cum comunicăm. În principal, vom stabili exact ce și când comunicăm într-o planificare bine structurată
5. Execuția pașilor stabiliți – după ce am stabilit toate elementele promovării pe rețelele sociale, ne vom asigura că acestea sunt și implementate eficient
Toți acești pași sunt modul în care noi ne asigurăm că am înțeles valorile brandului tău și că știm cum să le comunicăm mai departe pe rețelele sociale.
Hai să vorbim mai multe despre campaniile Social Media!

Pune-ne la treaba!

Te invitam sa ne cunosti