Servicii Profesionale Web design si Seo

Happy Advertising Bucuresti va ofera servicii de webdesign si
promovare SEO de inalta calitate

Nu ne limitam niciodată la a-ți oferi o soluție de compromis. Dorim să creștem alături de clienții noștri, iar singurul mod prin care acest lucru poate deveni realitate este să le creștem business-ul prin know-how-ul nostru.

De aceea, am creat lista de servicii de mai jos, pentru ca cei care vor să își facă o impresie generală despre ce putem să le oferim să se informeze în detaliu. Desigur, suntem mai mult decât disponibili pentru a discuta detaliile fiecărui site
în cadrul unei întâlniri.

Dorim ca printre informațiile de mai jos să le găsești și pe cele care îți pot ajuta business-ul să crească armonios și
să îți atingi obiectivele.

01.

Web Design

Web Design-ul este responsabil pentru transformarea unor linii de cod într-un site funcțional și ușor de folosit de către utilizatori. Fără web design, niciun client nu ar ști cum să utilizeze un site, care sunt funcțiile acestuia și cum poate face o acțiune în interiorul acestuia. Pe scurt, prin web design, noi facem posibilă interacțiunea dintre client și business-ul tău și îți generăm vânzările care îți aduc profit.
Lasă-ne să îți arătăm ce putem face!

02.

Branding

Un brand este o promisiune făcută clientului final. Un brand este responsabil față de clienții, este unic și știe întotdeauna cum să comunice eficient. Un brand este treapta cea mai de sus a unei afaceri care știe cum să se poziționeze în piață și că are un loc special în mintea consumatorilor săi. Vrei ca afacerea ta să devină un brand?
Noi te ajutăm să îl construim împreună!

03.

Marketing

Marketingul este o noțiune complexă. Dar la fel de complexă este și importanța sa, deoarece este cel care pune piața în mișcare și o împarte în felii pentru clientul care trebuie să ia o decizie. Acea decizie poate fi lăsată în grija lui sau poate fi un impuls la care clientul să nu poată rezista. Aceasta este diferenta intre un business ai carui clienti stau la coada și unul care stă la coadă pentru a primi clienți.
Tu din ce categorie vrei să faci parte?

04.

E-commerce

E-Commerce-ul sau comerțul online a devenit astăzi mai mult decât o modă, ci o piață extrem de puternică. Orice există în offline are mai multe șanse de a comunica eficient și de a ajunge la publicul țintă printr-o prezență în online. Dar online-ul este deja suprasaturat, deci ca să te diferențiezi trebuie să ai mai mult decât un site cu funcții de bază. Trebuie să ai un site cu care utilizatorii tăi se identifică.
Noi îți construim site-ul de la 0!

05.

SEO

Google este cel mai important motor de căutare la ora actuală și un generator uriaș de profit pentru cei care știu cum să îl folosească. Aici intră în scenă SEO sau optimizarea pentru motoarele de căutare, care îți transformă site-ul într-un generator de lead-uri și un lider în conversii. Sunt necesare, însă, artificii tehnice pe care doar experții noștri de

servicii SEO

le știu. Dacă vrei ca business-ul tău să fie în prima pagină din Google, noi suntem pregătiți să te ajutăm!

06.

Mobile Apps

Am putea trăi astăzi fără aplicații mobile? Telefoanele noastre inteligent ar fi complet inutile fără ele. Și dacă nu putem trăi fără smartphone-ul din dotare, înseamnă că aplicațiile mobile ne sunt la fel de indispensabile. Silogism simplu. Din păcate, o aplicație nu este la fel de simplu de construit. Însă merită tot efortul, pentru că este o mică bijuterie a tehnologie. Iar noi suntem gata să îți șlefuim una pentru business-ul tău!

07.

Social Media

Social Media are un rol uriaș în ziua de azi, nu doar în socializare, ci și în business. Business-urile au nevoie de o voce, ceva care să îi facă recunoscuți de către utilizatori, ceva ce doar brandurile au. De aceea, dacă vrei ca procesul de comunicare din mediul online să fie complet, trebuie ca business-ul tău să se exprime prin Social Media. Noi deținem cheile rețelelor de socializare. Vino să le descuiem ușile virtuale împreună!

08.

Pay-per-click

Nu doar SEO contează în procesul de vânzare în mediul online. SEO este soluția pe termen lung, pentru creștere organică, însă dacă vrei rezultate aici și acum, trebuie să apelezi la soluția PPC. De ce? Pentru că plătești fiecare click făcut. Iar fiecare click este o șansă ca produsul sau serviciul tău să fie cumpărat. Simplu și rapid. Noi ne-o asumăm.
Tu ești dispus să încerci?

09.

Hosting

Niciun site nu poate funcționa fără hosting. Dar mai mult decât funcționarea propriu-zisă, este necesară funcționarea în mod instant. Iar pentru ca acest lucru să devină realitate, ai nevoie de hosting de calitate. Noi nu îți oferim doar un site responsive la suprafață, ci și unul conectat la sursa optimă. Vrei ca site-ul tău să beneficieze de un server de calitate?
Apelează la hosting-ul nostru!

Pune-ne la treaba!

Te invitam sa ne cunosti