fbpx
Title Image

Youtube Management

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Youtube Management

Youtube este cea mai mare platformă de conținut video generat de către utilizatori. În același timp, oferă oportunități extraordinare de marketing, care fac diferența clară între tine și concurență. Noi creăm campanii de promovare care să te aducă în fața unei audiențe aflate în continuă creștere. Vom identifica pentru tine oportinitățile de a plasa reclame în diferite formate, în videoclipurile populare, ceea ce înseamnă mai multă recunoaștere pentru brand-ul tău și o interacțiune de calitate cu potențialii clienți.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului. Creativi, dar și extrem de bine organizați.

Diferențiatori

Creștem organic canalul tău prin conținut postat periodic

Interacționăm cu publicul pentru a ne asigura că rămâne conectat

Plasăm reclamele în conținuturile video relevante

Mesajul este optimizat pentru a crește șansele de a genera lead-uri

servicii seo ecommerce

Dezvoltarea strategiei

Dezvoltăm împreună strategia de conținut video pentru canalul tău și pentru toate campaniile de publicitate. Aceasta stă la baza campaniei per ansamblu și este conturată în funcție de obiectivul final, după care sunt create anunțurile. Campaniile sunt apoi optimizate sau adaptate unui nou plan, pentru a obține cât mai multe lead-uri de calitate. Planul este structurat astfel încât să îți aducă vizualizări și, desigur, să crească vizitele pe website, un drum fluid pe care utilizatorii îl parcurg până în punctul achiziției.

Conținutul video poate fi excepțional, însă trebuie să fie și văzut de către publicul relevant, pentru ca produsele sau serviciile tale să aibă succes. Ne asigurăm că reclamele sunt distribuite într-o zonă cât mai largă, în timp ce păstrăm campania în parametri optimi din punct de vedere al utilizatorilor cărora le este adresat. 

Un factor crucial ce determină prezența ta pe Youtube și pentru a avea succes cu actuala campanie de Youtube Management este cel al comunității. Faptul că există un public abonat la canal căruia te poți adresa oricând și pe care să îl menții interesat te va ajuta și în viitoarele campanii de promovare. În strategie sunt incluse și tactici de remarketing care să atingă publicul potențial prin actulizarea conținutului.

De ce să lucrezi cu noi

 

Procesul prin care creștem vizualizările și lead-urile implică:

    • Înțelegerea nevoilor și obiectivelor tale de business.
    • Analiza prezenței actuale și a produselor promovate.
    • Dezvoltarea strategiei pentru diverse canale.
    • Targetarea publicului pentru reclame.

Colaborarea cu influencerii

Colaborarea cu influencerii de pe Youtube face parte din strategia de creștere pe termen lung pentru propriul canal. Focusul este, bineînțeles, pe influencerii care au cel mai mare potențial să ajungă la publicul tău. Totodată, participăm la crearea conținutului care să reflecte cel mai bine imaginea pozitivă a companiei tale.  

Dezvoltăm strategiile pentru campaniile plătite, în care sunt evidențiate parteneriatele cu persoanele cunoscute de pe Youtube. Acestea sunt dovedite a fi benefice nu numai pentru a crește popularitatea brandului în fața audienței principale, dar cresc semnificativ numărul de lead-uri și implicit de conversii.

servicii seo ecommerce

De ce ai nevoie de Youtube Management

În primul rând, un partener care să se ocupe de canalul tău de Youtube și să îți administreze toate reclamele înseamnă mai mult timp pentru a produce conținut de calitate. În al doilea rând, fiecare creație video necesită o idee nouă, gândită în jurul unei strategii de implementare și un script care să transmită mesajul potrivit.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!