fbpx
agenție publicitate online

Agenție publicitate online pentru vizibilitate mai mare

Dacă vrei o agenție de publicitate online care te poate ajuta să ajungi la audiența potrivită, nu căuta mai departe! Happy Advertising, cu 13 ani de experiență, este agenția de marketing online de care ai nevoie. Avem toate serviciile de care ai nevoie pentru a domina nișa ta. Oferim servicii de marketing complete: Google și Facebook Ads, SEO, Email marketing, Design Grafic. În acest articol, vom vorbi despre îmbunătățirea ratei de conversie, email marketing și SEM. Citește-l pentru a fi la zi cu noile trenduri din digital!

Îmbunătățirea ratei de conversie - Agenție publicitate online

Optimizarea ratei de conversie, cunoscută drept CRO, este un proces prin care încerci să vezi cum poți îmbunătăți retenția utilizatorilor și numărul leadurilor sau vânzărilor. Aceasta, dacă este făcută corect, poate mări numărul clienților tăi. O companie specializată pe optimizarea ratei de conversie ar trebui să îți dea o strategie bine pusă la punct, precum și planul prin care intenționează să facă acest lucru. 

Dacă vrei să faci acest lucru singur, ar trebui să iei considerare scopurile finale. Există mai multe scopuri pe care le poți atinge dacă optimizezi site-ul tău. Spre exemplu, lead generation presupune mărirea interesului utilizatorului pentru site, astfel încât acesta să îți dea informațiile sale de contact, pentru ca tu să-l contactezi pentru a finaliza scopul site-ului tău. Pentru companiile care vând servicii B2B, lead generation este esențial. Astfel, optimizarea ratei de conversie te ajută să mărești numărul vizitatorilor care completează acțiunea pe care tu vrei să o completeze, dar te ajută și să identifici unde sunt aceștia în procesul lor de cumpărare.

agenție publicitate online

Email marketing

Cea mai bună parte a serviciilor de email marketing este că primești aproape imediat feedback. Poți experimenta în voie. Spre exemplu, poți testa diferite subiecte, CTA-uri și poți vedea dacă acestea îmbunătățesc ratele de conversie. 

Marketingul prin email trebuie să aibă în vedere construirea unor relații puternice cu urmăritorii tăi, abia apoi îi poți convinge să facă o achiziție. Această metodă presupune și segmentarea listei de leaduri pe care o ai și trimiterea de mailuri specifice pentru fiecare listă. 

Search engine marketing

Unul dintre cele mai importante aspecte ale marketingului digital de succes este să contactezi o agenție publicitate online de SEM. Agențiile SEM au o experiență vastă de a lucra cu o mulțime de afaceri, ele ajutându-te să domini nișa din care faci parte. În această perioadă a digitalului, mai bine spus eră a digitalului, trebuie să atragi cât mai mulți posibili utilizatori pe site-ul tău.

Totuși, nu toată lumea are expertiza de a optimiza un site pentru motoarele de căutare. Însă Happy Advertising, cu peste 13 ani de experiență, îți poate garanta că experiența își spune cuvântul. Altfel spus, îți vom crea o campanie de SEM (Google Ads + SEO) care îți va mări cifra afacerii!

Concluzie - Angajează o agenție publicitate online

alege o agenție publicitate online

Astfel, dacă angajezi o agenție publicitate online cu o experiență vastă, poți fi sigur că experiența ta cu aceasta va fi cea mai bună. Contactează acum echipa Happy Advertising pentru a te asigura că ai parte de servicii web și marketing de calitate!