fbpx
servicii google ads

Alege Serviciile Google Ads!

~Te-ai saturat de competitorii care iti fura clientii? Contacteaza o agentie de Servicii Google Ads care te va ajuta! ~

Internetul a schimbat lumea pentru totdeauna. Informatia circula mai repede ca niciodata si fie ca esti pe Google sau pe retelele de socializare, primesti reclame. Daca ai o afacere, cu atat este mai important sa ai o imagine online, pentru ca aceasta reflecta businessul tau, modul in care tu alegi sa iti exprimi afacerea. Si totusi, chiar daca ai un site, acesta nu va fi gasit. Aici intervin serviciile de marketing online de care ai nevoie, iar in acest articol vom vorbi despre serviciile de Google Ads.

Care este cea mai buna metoda de promovare online?

Prin promovare online, se intelege orice metoda de a te face cunoscut in fata audientei tinta. Cea mai rapida metoda de a te promova este reprezentata de reclamele platite, pe retelele de socializare sau pe motoarele de cautare. Dintre retelele de socializare pe care te poti promova in 2022, Facebook, Instagram si TikTok sunt cele mai potrivite, pentru moment. Iar in ceea ce priveste motoarele de cautare, Google (bineinteles) este cel mai mare motor de cautare, de aceea serviciile de Google Ads sunt cele mai potrivite. 

Exista, bineinteles, si varianta organica – SEO (Search Engine Optimization) – dar aceasta dureaza intre 6-18 luni pentru a-si face efectul.

Ce presupune o campanie de Google Ads?

campanie google ads
  1. Keyword research – vom cauta cuvintele cheie pe care trebuie sa facem reclame PPC. Gasirea cuvintelor cheie este importanta deoarece, rankand pe cuvinte cheie nepotrivite, nu veti avea vanzari. Noi vom face acest proces pentru a ne asigura de faptul ca site-ul se afla in atentia publicului tinta.
  2. Crearea campaniei propriu-zise – specialistii nostri se vor ocupa de crearea campaniei, astfel incat site-ul sa aiba cat mai multe conversii/ leaduri. Pe langa partea de copywriting, pentru servicii Google Ads de calitate este nevoie si de setari bine puse la punct.
  3. Mentenanta, optimizare continua – Pentru a ne asigura ca serviciile de Google Ads sunt performante, vom optimiza continuu campaniile pe care le-am facut.

Servicii SEO vs Servicii PPC - avantaje si dezavantaje

Desi serviciile de PPC reprezinta o solutie pentru a face vanzari rapide, exista si solutia organica, si anume SEO – search engine optimization.

Spre deosebire de reclamele PPC, pentru SEO nu platesti bani platformei pe care vrei sa te promovezi, ci platesti doar linkurile si, eventual, taxa agentiei care te promoveaza.

Reclamele PPC au marele avantaj ca, imediat ce site-ul e gata, pot fi rulate. Tot de ceea ce ai nevoie este de o agentie care ofera servicii Google Ads. 

In schimb, in ceea ce priveste SEO, procesul este unul de durata. Trebuie tinut cont de mai multe aspecte, printre care vechimea site-ului, seo tehnic, aspectul si modalitatea de constructie a paginilor, etc.

Concluzie

In concluzie, alege serviciile de Google Ads ale agentiei noastre pentru a avea parte de o experienta de neuitat! De asemenea, recomandam ca aceste servicii sa fie insotite de tot ce tine de marketing digital, pentru a mari vizibilitatea site-ului tau si numarul potentialilor clienti!