fbpx
Title Image

Aplicație mobile

Happy Advertising Bucuresti va ofera servicii de webdesign si promovare SEO de inalta calitate

Aducem afacerea ta la îndemâna clienților

Aplicațiile mobile sunt în ziua de azi cele mai răspândite forme de interacțiune cu business-urile, deoarece sunt mult simplificate față de
website-uri și creează o experiență de navigare intuitivă și plăcută pentru utilizator.

 

Suntem în permanență conștienți de necesitățile tale. Construim aplicații mobile performante, atât din punct de vedere tehnic,
cât și din punct de vedere al interacțiunii, lucruri ce vor face ca aplicația ta să se remarce pe piață. Aplicațiile mobile reprezintă cea mai
directă formă prin care business-ul tău poate intra în contact cu clienții.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului. Creativi, dar și extrem de bine organizați.

Ce obții cu ajutorul unei aplicații mobile:

Comunicare directă cu potențialii clienți.

Marketing în funcție de poziționarea geografică a acestora.

Volum crescut de vânzări datorită expunerii.

Un instrument de interacțiune al clienților.

Recunoaștere a brand-ului.

Diferențiere față de competiție.

O aplicație pe care oamenii să o folosească

User experience (UX) este cheia unei aplicații de succes și totodată un aspect ce trebuie continuu îmbunătățit. De exemplu, poți adăuga o hartă a magazinului, care să trimită pe Google Maps, pentru ca oamenii să te găsească mai ușor. În cazul în care este vorba despre o aplicație ce necesită introducerea constantă a datelor, gândește-te cum ai putea simplifica acest proces. Aplicația Health a celor de la Apple înregistrează automat pașii sau ritmul cardiac, atunci când utilizatorul are telefonul în apropiere. Această simplificare va determina utilizatorul să folosească aplicația mai des.

Dezvoltă un plan pentru campanii sociale și, orin intermediul recomandărilor si a listei de contacte, aplicația va fi folosită de foarte mulți oameni. Dropbox îți oferă ție și fiecărui prieten invitat spațiu suplimentar de stocare, ceea ce încurajează creșterea comunității.

Cum lucram?

Aliniem scopul aplicației cu profilul business-ului

Răspunsul la această întrebare îl putem da după ce ne întâlnim și stabilim împreună direcția, gradul de dificultate și timpul necesar pentru a realiza toate funcționalitățile pe care vrei să le aibă website-ul tău.

Studiem competiția ?

De îndată ce știm care este scopul aplicației ne apucăm de cercetarea de piață. Primul lucru pe care îl luăm în considerare este competiția ta. Nu măsurăm doar numărul competitorilor, ci și succesul înregistrat de aceștia.

Punem pe hârtie toate punctele forte ale business-ului tău și cu ce se diferențiază el de celelalte afaceri similare. În felul acesta vom avea o imagine clară asupra valorii pe care aplicația ta o va aduce pe piață.

Întocmim planul de acțiune

Acesta este pasul în care aplicația ta devine palpabilă. Odată stabilite scopul și competiția aplicației, ne concentrăm atenția spre design-ul UX și UI, adică modalitatea în care software-ul tău se va prezenta în fața clienților.

Aplicația va fi ușor de folosit? Are un design plăcut? Utilizatorul află rapid despre cum îi face aplicația viața mai ușoară? Cu siguranță toate aceste întrebări vor avea un răspuns pozitiv datorită oamenilor pasionați și experimentați din agenția noastră.

Scriem codul

De reținut aici este faptul că o aplicație performantă și funcțională din toate punctele de vedere nu se va dezvolta peste noapte. E nevoie de multe linii de cod care, puse laolaltă, vor rezulta într-o aplicație mobilă demnă de afacerea ta.

Echipa noastră este formată din programatori cu peste 11 ani de experiență, dedicați și pasionați de munca lor. Vom ține permanent legătura cu tine pentru a te ține la curent cu tot progresul înregistrat pe parcursul dezvoltării software.

Păstrăm aplicația funcțională

Pe măsură ce aplicația se apropie de momentul de lansare, vei putea testa variante beta ale acesteia, pentru a fi siguri că în momentul în care va fi pe deplin dezvoltată va îndeplini toate cerințele tale.

Este esențial, pentru business-ul tău, ca aplicația să funcționeze în parametri normali în permanență, pentru a fi tot timpul cu un pas în fața competiției. De aceea, agenția noastră oferă suport și mentenanță în fiecare moment, ca tu să profiți la maximum de avantajele unei aplicații mobile.

Motive să alegi servicii de web design de la Happy:

 

  • Avem experiență cu business-uri din nișe diverse.
  • Gândim proiectele astfel încât să aducă lead-uri.
  • Avem experiență cu oamenii, ceea ce este un plus pe partea tehnică.
  • Suntem în pas cu tendințele.
  • Lucrăm transparent și comunicăm eficient cu fiecare client.

Cum îți poate ajuta afacerea o aplicație mobile

Magazinele de aplicații precum App Store sau Google Play dețin cele mai mari cataloage, navigate zilnic de către milione de oameni. Pentru business-ul tău ar însemna:

Trafic nou.

Fiecare aplicație are o descriere ce conține informații inclusiv despre vânzător și dezvoltator. Oamenii pot fi interesați de produsele sau serviciile tale și să comande direct de pe website, ceea ce reprezintă un plus pentru afacerea ta.

Sursă de clienți.

Odată ce publicul descoperă aplicația ta, aceștia o pot împărtăși instant cu prietenii prin intermediul email-ului sau a canalelor Social Media, prin simpla apăsare a butonului de share.

Alta sursa.

O altă sursă de recenzii și note din partea clienților. Acesta poate fi un beneficiu pentru acei oameni care au intenția de a achiziționa, dar au nevoie de mai multe informații.

Contact direct cu clientul.

O aplicație poate fi distribuită gratuit cu funcțiile de bază, cu posibilitatea de a plăti o dată sau un abonament lunar pentru funcții suplimentare. Odată instalată aplicația pe mobil, vei putea să intri direct în contact cu clienții tăi, o metodă care uneori este mai eficientă decât email-ul sau alte canale.

Rată crescută de engagement.

Mulți oameni instalează aplicații cu intenția de a le utiliza la un moment dat. În momentul când cineva intră pe website-ul tău le poți indica, prin intermediul unui buton, existența aplicației de mobile.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos, și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!