fbpx
ce este seo

Ce este SEO?

Serviciile de SEO trebuie să facă siteul ușor de accesat pentru utilizatori și pentru roboții de la Google. Dar ce este SEO? Acronimul de la Search Engine Optimization, SEO reprezintă procesul de optimizare pentru motoarele de căutare. În acest articol, vom explora și prezenta diferitele tipuri de SEO și cum funcționează. După ce îl citești, ei avea o imagine de ansamblu asupra acestui proces și vei ști cum să beneficiezi de pe urma sa.

Ce este SEO? Prezentare generală

Serviciile de SEO reprezintă eforturile de a pune siteul tău în topul căutărilor Google, pentru a avea mai mult trafic pe site. Fie că optezi pentru on-page sau off-page SEO, scopul acestor servicii este de a-ți face siteul vizibil pe motoarele de căutare. Companiile de SEO oferă o multitudine de servicii, care depind de nevoile și bugetul tău. Este recomandat să te consulți cu un profesional înainte de a lua decizii în ceea ce privește siteul.
Deși nu este foarte greu să înveți SEO de unul singur, nu toți dintre noi au timp să și pună în aplicare ceea ce au învățat. În ziua de astăzi, majoritatea lumii e prea ocupată cu managementul propriului business; de aceea, este indicat să delegi activitatea de promovare unei agenții. Însă este important să înțelegi că seo nu se face o singură dată, ci este un proces continuu. Alegând agenția de SEO potrivită, te vei asigura că siteul tău va avea expunerea și vizibilitatea necesare.

SEO Tehnic

ce este seo

Chiar dacă un site arată super bine, poate avea, totuși, probleme legate de performanță. Dacă viteza de încărcare a siteului este prea mare, sau există probleme de securitate, poți pierde vizitatori și clienți. SEO-ul tehnic rezolvă aceste probleme și îți face site-ul mai user-friendly, pentru a maximiza conversiile. Google își schimbă des algoritmii de ranking, deci e important să fii la zi cu noutățile. Spre exemplu, în 2021, Google a lansat noi semnale de ranking pentru Core Web Vitals, prin care experiența utilizatorilor pe site a devenit mai importantă decât optimizare pentru keyworduri.

Servicii SEO

În ceea ce privește traficul organic, beneficiile sunt clare. Siteurile optimizate generează trafic organic de calitate și rankează bine în motoarele de căutare. Aceste rezultate se traduc în: ROI mai bun, mărirea ratei de conversie, experiență mai bună pentru utilizatori. Deci investiția se merită. Cu ajutorul Google-ului, te vei poziționa mai bine în căutările Google.