fbpx
Title Image

Consultanta

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Consultanță web

Faptul că suntem o agenție digitală full service ne permite să oferim consultanță în multe domenii ce țin de vasta lumea a internetului. Aceste servicii se adresează atât antreprenorilor aflați la început de drum, dar și celor care vor să facă un rebranding sau vor să încerce un nou instrument de marketing online pentru afacerea lor.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului. Creativi, dar și extrem de bine organizați.

Consultanță web în crearea unui magazin online

Dacă ai ajuns aici, înseamnă ca știi deja cât de important este un magazin online pentru orice business care își dorește să fie mai mult decât local. Acesta îți deschide orizontul către un număr infinit mai mare de clienți, decât dacă ai avea doar magazine fizice.

 

Noi îți vom recomanda toate funcționalitățile necesare pentru ca website-ul tău să fie considerat unul modern. Și asta implică, printre altele, modalități prin care să-l faci mai rapid și mai cursiv, paginile odată încărcate să se afișeze instant pentru ca potențialii clienți să aibă parte de o experiență plăcută.

Consultanță web pentru site de prezentare

În prezent, afacerile nu mai funcționează exclusiv pe recomandări. Chiar dacă oferi cele mai bune servicii și ai un client service ireproșabil, oamenii tot vor dori să te cunoască mai bine, să afle mai multe informații și cum altfel, dacă nu la o simplă căutare pe internet?

Însă nu este suficient doar să ai o pagină pe care să arunci un conținut, deoarece aspectul neingrijit al website-ului și tot ce ține de elementele vizuale vor trezi neîncrederea potențialilor clienți sau îi vor trimite la concurență. Cheia este să te implici în crearea unui site de prezentare așa cum te implici și în business-ul tău.

m

Ce facem pentru tine?

 

  • Luăm împreună cea mai bună decizie pentru ca afacerea ta să prospere.
  • Facem o analiză completă a business-ului tău.
  • Colectăm date relevante despre domeniul de activitate.
  • Găsim soluții care să aducă eficiență maximă.
Developing programmer Team Development Website design and coding technologies working in software company office

Consultanță web pentru servicii de mentenanță și hosting

Poate te-ai întrebat cum să alegi cele mai bune servicii de mentenanță și hosting pentru website-ul tău. În primul rând, trebuie să știi de ce are nevoie o adresă web pentru a funcționa impecabil. Printre cele mai importante criterii ce dictează calitatea unui site se numără design-ul, securitatea și lipsa erorilor.

 

Pentru a te asigura că nu pierzi niciun posibil client, trebuie să fii online non stop și toate funcționalitățile să ruleze corect. Iar lipsa erorilor oferă implicit o experință bună de navigare, ceea ce îi va face pe vizitatori să se întoarcă la tine. În final, securitatea datelor este vitală pentru tine, dar și pentru clienți, mai ales dacă sunt efectuate tranzacții cu cardul bancar și oamenii îți încredințează datele lor personale.

Consultanță web pentru servicii de optimizare SEO

Ai un site rapid, intuitiv, care arată bine, dar totuși nu ești pe primele pagini din Google. Din punct de vedere al traficului organic, sunt aspecte foarte importante, dar fără să beneficieze de servicii SEO, website-ul tău va bate pasul pe loc.

 

Oprimizarea SEO on page îți asigură un conținut relevant pentru utilizatori, iar Google va înțelege asta și te va plasa, într-un final, pe prima pagină. Cuvintele cheie, conținutul de calitate și link-urile sunt cele care fac diferența în primă fază. Ce este important de reținut aici este că Google pun în special accentul pe calitate și apoi pe cantitate. O singură informație veridică sau un singur produs premium nu sunt de ajuns, de aceea este necesară varietatea.

Consultanță web pentru marketing online

La fel cum fiecare nișă are caracteristicile ei proprii, la fel există strategii de marketing digital pentru fiecare în parte. Este vital să îți cunoști audiența și să știi ce formă să dai mesajului pe care îl transmiți. Chiar dacă ai găsit strategia potrivită, există posibilitatea ca publicul să nu fie atât de receptiv precum te aștepți.
Rețeta succesului constă într-un mix între produsul tău, publicul căruia te adresezi, mesajul pe care îl transmiți și canalul prin intermediul căruia vrei să ajungi la potențialii clienți.

m
Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!