fbpx
Title Image

Magazin Online

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Aici g─âse╚Öti un magazin online la care s─â ajung─â poten╚Ťialii clien╚Ťi

A sosit timpul s─â-╚Ťi duci business-ul la urm─âtorul nivel ╚Öi s─â conturezi un magazin online care s─â ofere ├«ncredere poten╚Ťialilor t─âi clien╚Ťi.
În prezent, website-ul a devenit un must pentru orice antreprenor care își dorește să se extindă sau chiar să dezvolte o afacere pe internet.

Suntem o echip─â de arti╚Öti, ├«n adev─âratul sens al cuv├óntului. Creativi, dar ╚Öi extrem de bine organiza╚Ťi.

De ce ai nevoie de un magazin online la cheie?

Procesul de a reface, a adapta ╚Öi a repara un website ce nu este bine optimizat ├«nc─â de la ├«nceput pentru a vinde poate fi lung ╚Öi anevoios. Solu╚Ťia cea mai potrivit─â este s─â ├«l construie╚Öti de la zero ╚Öi s─â fii sigur c─â va ar─âta ╚Öi va avea toate func╚Ťionalit─â╚Ťile pe care ╚Ťi le dore╚Öti. Noi ├«╚Ťi oferim un magazin online complet finisat, gata s─â ├«╚Ťi aduc─â lead-uri ╚Öi preg─âtit ca tu s─â faci conversiile mult a╚Öteptate.

m

Avantajele unui magazin online:

Site resposive.

Vrem ca to╚Ťi clien╚Ťii t─âi s─â aib─â o experien╚Ť─â pl─âcut─â de navigare. Fiecare element, buton sau imagine care fac produsul sau serviciul mai atractiv trebuie s─â func╚Ťioneze corespunz─âtor pentru a determina clientul s─â continue procesul de cump─ârare.

Cump─âr─âturi facile.

Eliminăm pașii care nu sunt necesari, îi îmbinăm pe cei intermediari și facem tot posibilul ca fiecare client să își poată face cumpărăturile într-un mod fluent și simplu.

Elemente specifice business-ului.

Cu ajutorul serviciile de web design cre─âm un magazin online u╚Öor de ├«n╚Ťeles de c─âtre publicul t─âu ╚Ťint─â.

Structur─â limpede.

Orice magazin online are o structur─â ce ├«i vine ├«n ajutor celui care dore╚Öte s─â g─âseasc─â un anumit produs sau serviciu ├«n interiorul acestuia. Noi ne asigur─âm c─â este intuitiv ╚Öi u╚Öor de folosit, pentru a le veni ├«n ajutor clien╚Ťilor t─âi.

Comunicarea cu poten╚Ťialii clien╚Ťi.

Comunicarea este esen╚Ťial─â pentru orice tip de afacere, motiv pentru care facem accesul la informa╚Ťiile necesare finaliz─ârii comenzii c├ót mai u╚Öor.

f

Cum te ajut─â un magazin online

├Än anul 2018 au fost ├«nregistrate, la nivel global, v├ónz─âri online de aproximativ 2500 de trilioane de dolari, ceea ce a ├«nsemnat 8.8% din totalul v├ónz─ârilor. Procesul este ├«n continu─â cre╚Ötere, deoarece tot mai mul╚Ťi oameni descoper─â procesul de achizi╚Ťii online, iar cei care ├«l cunosc deja, fac anual din ce ├«n ce mai multe cump─âr─âturi pe internet. Aceste cifre ├«╚Ťi indic─â de ce afacerea ta are nevoie de un magazin online care s─â v├ónd─â. Valorific─â oportunitatea pe care ╚Ťi-o oferim ╚Öi hai s─â g─âsim ├«mpreun─â cele mai bune solu╚Ťii pentru afacerea ta.

Ce este e-commerce?

E-commerce (comer╚Ťul electronic) este procesul de v├ónzare ╚Öi cump─ârare online de bunuri ╚Öi servicii. Acesta ├«╚Ťi permite s─â oferi servicii excelente clien╚Ťilor t─âi, s─â ╚Ťii ├«n permanen╚Ť─â leg─âtura cu ei ╚Öi mai ales s─â ajungi la un public nou.

 

Comer╚Ťul electronic a evoluat de-a lungul anilor ╚Öi continu─â s─â fie ├«mbun─ât─â╚Ťit. Acesta a fost introdus ├«n anii ÔÇś60, odat─â cu schimbul electronic de date, prin trimiterea de email-uri. Comer╚Ťul electronic s-a dezvoltat rapid, din momentul ├«n care publicul larg a ├«nceput s─â aib─â acces facil la internet. ├Än anii ÔÇś90, e-commerce-ul devenea deja o pia╚Ť─â ╚Öi tot atunci a ap─ârut cel mai mare magazin online din lume, Amazon. Acum este mai simplu ca niciodat─â s─â de╚Ťii un magazin online ╚Öi chiar s─â vinzi local prin marketplace-uri precum eMag ╚Öi Facebook.

m
Exista 3 tipuri de tranzac╚Ťii online:

Business to Business (B2B)

Acestea se refer─â la v├ónz─ârile de produse ╚Öi servicii ├«ntre dou─â companii. Aici sunt inclu╚Öi ├«n special produc─âtorii, intermediarii ╚Öi retailerii. ├Än acest caz, cump─âr─âturile sunt f─âcute pe baza unui plan bine dezvoltat deoarece de pre╚Ťul de achizi╚Ťie depinde afacerea celui care comand─â online.

Business to Consumer (B2C)

├Än acest caz, produsele sau serviciile sunt v├óndute direct clien╚Ťilor. Majoritatea consumatorilor fac cump─âr─âturi online pentru a-╚Öi satisface o nevoie, deci ar trebui s─â iei asta ├«n calcul atunci c├ónd te hot─âr─â╚Öti s─â-╚Ťi faci un magazin online.

Consumer to Consumer (C2C)

Un pic mai t├ón─âr dec├ót e-commerce-ul clasic, acest model este extrem de extins ╚Öi se refer─â la consumatorii care v├ónd c─âtre al╚Ťi consumatori C2C este foarte popular pe platforme precum eBay.

Beneficiile comer╚Ťului electronic

Cump─âr─âturi non stop

Vizitatorii pot intra pe website av├ónd acces la produsele pe care le comercializezi la orice ora din zi ╚Öi din noapte. Acest lucru reprezint─â un avantaj extrem de important pentru tine, de care po╚Ťi beneficia opt├ónd pentru un sediu online al afacerii tale.

Public mult mai larg

Magazinul fizic limiteaz─â v├ónzarea la oamenii din ora╚Öul t─âu. Online ai por╚Ťile deschise c─âtre pote╚Ťiali cump─âr─âtori din toat─â lumea, ceea ce reprezint─â mai ales un avantaj financiar pentru afacerea ta.

Claritatea canalului de achizi╚Ťie

E imposibil s─â urm─âre╚Öti fiecare client care intr─â ├«n magazinul t─âu ╚Öi testeaz─â produsele ├«nainte de a decide s─â mearg─â la casa de marcat. Online po╚Ťi urm─âri fiecare click pe care ├«l face, ceea ce ├«╚Ťi ofer─â o imagine clar─â a procesului de achizi╚Ťie.

f
Online Vs. Offline

Oamenii de afaceri care de╚Ťin un magazin fizic au ├«n╚Ťeles c├ót de important─â este existen╚Ťa unui magazin online. Mai ales datorit─â faptului c─â mul╚Ťi clien╚Ťi au f─âcut un obicei din a verifica online ce tip de produse de╚Ťin anumi╚Ťi comercian╚Ťi ca mai apoi s─â le testeze ├«n realitate. Fuziunea ├«ntre cele dou─â canale reprezint─â un mare avantaj ├«n Rom├ónia, unde oamenii ├«nc─â simt nevoia s─â vad─â produsele ├«nainte de a efectua plata.

Sfaturi pentru a deschide un magazin online

Unul dintre cele mai importante aspecte este cel al sistemului de pl─â╚Ťi care trebuie s─â fie ├«n deplin─â siguran╚Ť─â av├ónd ├«n vedere faptul c─â to╚Ťi clien╚Ťii vor folosi date importante, pentru a finaliza cump─âr─âturile. Principalul avantaj al unui magazin online este viziunea clar─â pe care ╚Ťi-o ofer─â asupra evolu╚Ťiei propriei afaceri, prin intermediul datelor furnizate precum v├órsta, genul ╚Öi loca╚Ťia. Astfel ajungi s─â ├«╚Ťi cuno╚Öti mai bine publicul.

Dezvolt─â o strategie care s─â includ─â toate canalele prin care po╚Ťi ajunge la cei interesa╚Ťi de produsele sau serviciile tale. Fie c─â este vorba de dispozitive mobile, desktop sau magazin fizic, trebuie s─â creezi o experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi o modalitate prin care oamenii s─â ajung─â rapid ╚Öi u╚Öor la tine. Aceasta este o excelent─â strategie de marketing ╚Öi cu siguran╚Ť─â ├«╚Ťi va aduce doar beneficii.

m
Ia leg─âtura cu noi!

Completeaz─â formularul de mai jos ╚Öi te vom contacta ├«n mai pu╚Ťin de 2 ore!