fbpx
Title Image

Magazin Online

Happy Advertising Bucuresti va ofera servicii de webdesign si promovare SEO de inalta calitate

Aici g─âse╚Öti un magazin online la care s─â ajung─â poten╚Ťialii clien╚Ťi

A sosit timpul s─â-╚Ťi duci business-ul la urm─âtorul nivel ╚Öi s─â conturezi un magazin online care s─â ofere ├«ncredere poten╚Ťialilor t─âi clien╚Ťi.
În prezent, website-ul a devenit un must pentru orice antreprenor care își dorește să se extindă sau chiar să dezvolte o afacere pe internet.

Suntem o echipa de artisti, in adevaratul sens al cuvantului. Creativi, dar si extrem de bine organizati.

De ce ai nevoie de un magazin online la cheie?

Procesul de a reface, a adapta ╚Öi a repara un website ce nu este bine optimizat ├«nc─â de la ├«nceput pentru a vinde poate fi lung ╚Öi anevoios. Solu╚Ťia cea mai potrivit─â este s─â ├«l construie╚Öti de la zero ╚Öi s─â fii sigur c─â va ar─âta ╚Öi va avea toate func╚Ťionalit─â╚Ťile pe care ╚Öi le dore╚Öti. Noi ├«╚Ťi oferim un magazin online complet finisat, gata s─â ├«╚Ťi aduc─â lead-uri ╚Öi preg─âtit ca tu s─â faci conversiile mult a╚Öteptate.

m

Avantajele unui magazin online:

Site resposive.

Vrem ca to╚Ťi clien╚Ťii t─âi s─â aib─â o experien╚Ť─â pl─âcut─â de navigare. Fiecare element, buton sau imagine care fac produsul sau serviciul mai atractiv trebuie s─â func╚Ťioneze corespunz─âtor, pentru a determina clientul s─â continue procesul de cump─ârare.

Cump─âr─âturi facile.

Eliminăm pașii care nu sunt necesari, îi îmbinăm pe cei intermediari și facem tot posibilul ca fiecare client să își poată face cumpărăturile într-un mod fluent și simplu.

Elemente specifice business-ului.

Cu ajutorul serviciile de web design cre─âm un magazin online u╚Öor de ├«n╚Ťeles de c─âtre publicul t─âu ╚Ťint─â.

Structur─â limpede.

Orice magazin online are o structur─â ce ├«i vine ├«n ajutor celui care dore╚Öte s─â g─âseasc─â un anumit produs sau serviciu ├«n interiorul acestuia. Noi ne asigur─âm c─â este u╚Öor de intuit ╚Öi de accesat, pentru a le veni ├«n ajutor clien╚Ťilor t─âi.

Comunicarea cu poten╚Ťialii clien╚Ťi.

Comunicarea este esen╚Ťial─â pentru orice tip de afacere, motiv pentru care facem accesul la informa╚Ťiile necesare finaliz─ârii comenzii c├ót mai u╚Öor.

f

Cum te ajut─â un magazin online

├Än anul 2018, au fost ├«nregistrate, la nivel global, v├ónz─âri online de aproximativ 2500 de trilioane de dolari, ceea ce a ├«nsemnat 8.8% din totalul v├ónz─ârilor. Procesul este ├«n continu─â cre╚Ötere, deoarece tot mai mul╚Ťi oameni descoper─â procesul de achizi╚Ťii online, iar cei care ├«l cunosc deja, fac anual din ce ├«n ce mai multe cump─âr─âturi pe internet. Aceste cifre ├«╚Ťi indic─â de ce afacerea ta are nevoie de un magazin online care s─â v├ónd─â. Acum po╚Ťi valorifica aceast─â oportunitate ╚Öi s─â g─âsim ├«mpreun─â cele mai bune solu╚Ťii de comer╚Ť electronic.

Ce este e-commerce?

E-commerce (comer╚Ťul electronic) este procesul v├ónzare ╚Öi cump─ârare online de bunuri ╚Öi servicii. Acesta ├«╚Ťi permite s─â oferi servicii excelente clien╚Ťilor t─âi, s─â ╚Ťii ├«n permanen╚Ť─â leg─âtura cu ei ╚Öi mai ales s─â ajungi la un public nou.

 

Comer╚Ťul electronic a evoluat de-a lungul anilor ╚Öi continu─â s─â fie ├«mbun─ât─â╚Ťit. Acesta a fost introdus ├«n anii ÔÇś60, odat─â cu schimbul electronic de date, prin trimiterea de email-uri. Comer╚Ťul electronic s-a dezvoltat rapid, din momentul ├«n care publicul larg a ├«nceput s─â aib─â acces facil la internet. ├Än anii ÔÇś90, e-commerce-ul devenea deja o pia╚Ť─â ╚Öi tot atunci a ap─ârut cel mai mare magazin online din lume, Amazon. Acum este mai simplu ca niciodat─â s─â de╚Ťii un magazin online ╚Öi chiar s─â vinzi local prin marketplace-uri precum eMag ╚Öi Facebook.

m
Exista 3 tipuri de tranzac╚Ťii online:

Business to Business (B2B)

Acestea se refer─â la v├ónz─ârile de produse ╚Öi servicii ├«ntre dou─â companii. Aici sunt inclu╚Öi ├«n special produc─âtorii, intermediarii ╚Öi retailerii. ├Än acest caz, cump─âr─âturile sunt f─âcute pe baza unui plan bine dezvoltat, deoarece de pre╚Ťul de achizi╚Ťie depinde afacerea celui care comand─â online.

Business to Consumer (B2C)

├Än acest caz, afacerile v├ónd produse sau servicii direct clien╚Ťilor. Majoritatea consumatorilor fac cump─âr─âturi online pentru a-╚Öi satisface o nevoie, deci ar trebui s─â iei asta ├«n calcul, atunci c├ónd te hot─âr─â╚Öti s─â-╚Ťi faci un magazin online.

Consumer to Consumer (C2C)

Un pic mai t├ón─âr dec├ót e-commerce-ul clasic, acest model este extrem de extins ╚Öi se refer─â la consumatorii care v├ónd c─âtre al╚Ťi consumatori, foarte popular pe platforme precum eBay.

Beneficiile comer╚Ťului electronic

Cump─âr─âturi non stop

Vizitatorii pot intra pe website și au acces la produsele pe care le comercializezi la orice ora din zi și din noapte. Acest lucru face cumpărăturile mai ușoare și reprezintă un avantaj important, în pofida magazinelor fizice.

Public mult mai larg

Magazinul fizic te limiteaz─â la v├ónzarea c─âtre oamenii din ora╚Öul t─âu. De cealalta parte, ai por╚Ťile deschise c─âtre pote╚Ťiali cump─âr─âtori din toat─â lumea, ceea ce reprezint─â mai ales un avantaj financiar pentru afacerea ta.

Claritatea canalului de achizi╚Ťie

E imposibil s─â urm─âre╚Öti fiecare client care intr─â ├«n magazinul t─âu ╚Öi testeaz─â produsele, ├«nainte de a decide s─â mearg─â la casa de marcat. Online po╚Ťi urm─âri fiecare click pe care ├«l face, ceea ce ├«╚Ťi ofer─â o imagine clar─â a procesului de achizi╚Ťie.

f
Online Vs. Offline

Oamenii de afaceri care de╚Ťin un magazin fizic au ├«n╚Ťeles c├ót de important─â este existen╚Ťa unui magazin online. Mai ales datorit─â faptului c─â mul╚Ťi clien╚Ťi au f─âcut un obicei din a verifica online ce tip de produse de╚Öin anumi╚Ťi comercian╚Ťi, ca mai apoi s─â le testeze ├«n realitate. Fuziunea ├«ntre cele dou─â canale reprezint─â un mare avantaj ├«n Rom├ónia, unde oamenii ├«nc─â simt nevoia s─â vad─â produsele ├«nainte de a efectua plata.

Sfaturi pentru a deschide un magazin online

Unul dintre cele mai importante aspecte este redat de sistemul de pl─â╚Ťi, care trebuie s─â fie ├«n deplin─â siguran╚Ť─â, av├ónd vedere faptul c─â to╚Ťi clien╚Ťii vor folosi date importante, pentru a finaliza cump─âr─âturile. Principalul avantaj este redat de viziunea clar─â pe care o vei avea asupra evolu╚Ťiei propriei afaceri, prin intermediul datelor furnizate precum v├órsta, genul ╚Öi loca╚Ťia. Astfel ajungi s─â ├«╚Ťi cuno╚Öti mai bine publicul.

Dezvolt─â o strategie care s─â includ─â toate canalele prin care po╚Ťi ajunge la cei interesa╚Ťi de produsele sau serviciile tale. Fie c─â este vorba de dispozitive mobile, desktop sau magazin fizic, trebuie s─â creezi un experien╚Ť─â pl─âcut─â ╚Öi o modalitate prin care oamenii s─â ajung─â rapid ╚Öi u╚Öor la tine. Aceasta este o excelent─â strategie de marketing ╚Öi cu siguran╚Ť─â ├«╚Ťi va aduce doar beneficii.

m
Ia leg─âtura cu noi!

Completeaz─â formularul de mai jos, ╚Öi te vom contacta ├«n mai pu╚Ťin de 2 ore!