fbpx
Title Image

Optimizare Google Maps

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Local SEO te pune pe hartă

Când ești listat pe Google Maps oamenii găsesc rapid informațiile care îi interesează despre afacerea ta, precum programul de lucru, adresa și numărul de telefon. Este un mijloc prin care oamenii care nu au mai interacționat cu tine accesează rapid detaliile importante care îi conduc către business-ul tău.

Listările pe Google Maps facilitează găsirea lucrurilor care te interesează în zona în care te afli. De exemplu, dacă ai un restaurant de tip Fast Food pe Bd. Unirii, o persoană care caută ceva de mâncare în această zona va căuta “fast food piata unirii” și cu siguranță va alege din primele rezultate pe care i le va oferi Google. Acesta este și scopul Local SEO, ca oamenii să te găsească rapid, ușor și să vina direct la tine, prin posibilitatea de a naviga direct pe hartă.

Suntem o echipa de artisti, in adevaratul sens al cuvantului. Creativi, dar si extrem de bine organizati.

De ce este obligatoriu să apari pe Google Maps?

Căutările de pe un dispozitiv mobil le-au depășit de mult timp pe cele de pe desktop, iar persoanele care caută un produs sau un serviciu, de obicei, vor să își satisfacă această nevoie imediat. Google a dezvoltat un serviciu eficient, care să rezolve aceste nevoi, motiv pentru care afișează rezultatele din hărți direct în partea de sus a paginii. 

 

Odată ce afacerea ta apare pe Maps, automat câștigi o bilă albă în ochii vizitatorilor. Însă algoritmul pe care îl folosește pentru acest serviciu este diferit față de cel pentru website-uri, deși denumirea de optimizare SEO este aceași, însă în cazul Local SEO scopul este ca oamenii să interacționeze fizic cu afacerea ta, dar să ai și un website bine pus la punct deoarece există șanse mari să facă verificări mai ample înainte să aleagă.

servicii seo agentie

Listarea pe Google Maps

Serviciul de Local SEO este esențial pentru a atrage trafic relevant către afacerea ta, în special pentru vizitele în locația fizică sau pentru oamenii care doresc să aibă întâlniri de afaceri în zone convenabile. Dacă vrei să apari în rezultatele locale, business-ul trebuie să apară în pachetul hărților mobile, iar asta înseamnă să fie listat și optimizat.

 

O listare simplă pe Locațiile Google, pe care o faci pentru a exista pur și simplu, nu este suficientă pentru a te asigura că afacerea apare pe hărți. După ce ai obținut listarea, ai control asupra informației și poți adăuga conțiut suplimentar, iar prin optimizarea SEO ai oportinitatea de a ajunge în primele căutări.

Cum optimizăm contul

Optimizarea înseamnă completarea câmpurilor opționale, dar și a celor obligatorii. Informațiile trebuie să fie exacte, dar în același timp să conțină și cuvinte cheie, scrise într-un mod natural în câmpurile de descrieri. Detaliile sunt cele fac diferența, de aceea trebuie să ai o atenție suplimentară la lucrurile mărunte precum punctul de pe hartă care trebuie să fie pus exact pe locația ta și la adresă să fie numele business-ului tău.

m
e

N.A.P.

Dintre toate informațiile online despre afacere, cele mai importante sunt NAP (name, adress, phone). Formatul lor este necesar să fie același peste tot unde apar, fără variații de nume sau numere de telefon diferite. Astfel, oriunde ai fi prezent pe internet, îi conduci pe oameni către un singur loc, adică către afacerea ta.

Descrierea afacerii

Trebuie să fie corectă și exactă, un text simplu prin care explici potențialilor clienți de ce au nevoie de produsele sau serviciile tale. Ai nevoie de un text convingător în care să strecori cuvintele cheie relevante pentru business, dar în același timp să dai senzația că abordezi un stil natural. 

e
a

Conținut vizual

Conținutul foto și video atrage atenția și astfel ai șanse mai mari să te conectezi cu potențialii clienți. Vizualul are un impact mare și îl face pe client să îți viziteze locația sau, dacă nu, să intre pe site să afle mai multe despre tine.

Serviciile

Selectare corectă a serviciilor este importantă pentru descrierea corectă a activității pe care o desfășori. Poți selecta mai multe categorii și să alegi din subcategoriile pe care le recomandă Google, pentru a acoperi o arie cât mai largă.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!