fbpx
Title Image

Servicii de copywriting

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Un business puternic are nevoie de un mesaj puternic

Copywriting-ul este diferit de scrierea obișnuită şi este, poate, unul dintre cele mai importante instrumente privind promovarea business-ului tău în mediul online. Pentru că în ceea ce priveşte afacerea ta, primul lucru pe care îl văd potenţialii clienţi sunt mesajele. Rolul principal al copywriting-ului este acela de a te ajuta să vinzi mai mult, ceea ce înseamnă că informaţia pe care un text de copy o livrează vizitatorilor trebuie să fie deopotrivă de impact şi convingătoare. 

Fie că este vorba despre textele pentru campaniile Facebook, Youtube, LinkedIn, Waze sau de textele pentru materialele de SEO, bloguri sau orice alt conţinut scris al site-ului, acestea trebuie să fie de calitate şi extrem de catchy pentru a asigura o comunicare eficientă între brand şi potenţialul client. Alegând servicii de copywriting profesionale te asiguri că transmiți mesajul care trebuie oamenilor care trebuie. Adică te asiguri că mesajul tău nu numai că îşi atinge ţinta, dar are şi, cu adevărat, ceva de transmis, ajutând în acest fel deopotrivă conversia, dar şi capitalul de încredere. Iar acest lucru este extrem de important, copywriting-ul fiind un instrument deosebit de preţios privind validarea unui business.

Suntem o echipa de artisti, in adevaratul sens al cuvantului. Creativi, dar si extrem de bine organizati.

Ce obții cu ajutorul serviciilor de copywriting:

Imagine profesională a business-ului.

O legătură puternică cu clienții.

Mesaje puternice şi convingătoare.

Un conținut scris corect gramatical.

Poziționare mai bună în rezultatele Google.

Conținut care se mulează pe toate materialele.

Captarea atenției cititorului pentru mai mult timp.

Social media. Punct ţintit, punct lovit

Fie că alegi Facebook-ul, Instagram-ul, Youtube-ul sau orice altă platformă socială pentru a-ţi promova afacerea, mesajele concepute pentru o astfel  de sarcină trebuie să ţină cont de câteva cerinţe esenţiale.

 

Textele gândite pentru promovarea în social media trebuie să fie scurte,  catchy şi să meargă direct la ţintă. Nimeni nu este dispus să aloce prea mult timp unei astfel de lecturi. Din acest motiv este cu atât mai benefic şi de preferat ca mesajul textului să poată fi perceput instant, dintr-o singură privire.

 

După o targetare atentă a cumpărătorilor cărora se adresează afacerea ta, textul trebuie să livreze acestora mesajul în cea mai atrăgătoare formă, dar şi în cea mai succintă. În felul acesta asigurăm cele mai bune şanse ca mesajul să fie perceput de către aceştia chiar dacă nu se insistă pe lectură.

Diferenţiază-te

În medie, un utilizator de internet este expus zilnic la peste o mie de reclame (la noi, la alţii poate fi chiar mai rău). Având parte de un astfel de bombardament zilnic, este perfect de înţeles ca un utilizator de internet să acorde atenţie doar selectiv acestora. Pentru că altfel ar fi fizic imposibil. Din acest motiv, ne asigurăm ca textul tău publicitar va fi cât se poate de precis în privinţa ofertei pe care o comunică.

 

În acest fel cei ce au nevoie de produsele sau serviciile tale vor acorda atenţie anunţului publicitar chiar dacă ar fi ispitiţi în primă fază să îl treacă cu vederea.

 

Specificitatea se numără printre elementele indispensabile deopotrivă advertising-ului şi vânzării. Un anunţ publicitar bine circumscris specificului afacerii tale va avea cele mai bune şanse de a vinde. Cu atât mai mult cu cât, când este conceput în cea mai bună formă a sa. Nu numai că nu îţi vom obosi cumpărătorii cu informaţii vagi şi inutile, dar îi vom şi binedispune, intriga şi acapara prin intermediul celor mai isteţe şi creative texte.

 

Alege să te diferenţiezi în cel mai favorabil şi avantajos mod optând pentru mesaje cu impact, texte creative şi soluţii eficiente şi inteligente de targetare. În acest fel vei asigura cele mai bune şanse de reuşită campaniei tale de promovare.

Copywritingul contribuie activ la creşterea vânzărilor

Obiectivul principal al celor mai multe afaceri este acela al vânzării şi, cel mai probabil, nici afacerea ta nu face excepţie. Însă pentru că ceea ce face posibilă conversia este comunicarea, copywritingu-ul este indispensabil oricărui business. Tocmai pentru că, înainte de toate, copywriting înseamnă comunicare.

 

Indiferent dacă este însoţit sau nu şi de comunicare vizuală (mesaj grafic), textul este principalul instrument de informare pentru orice public. Textul este cel care comunică cel mai fidel mesajul, el este cel care creează legăturile cu potenţialul client şi tot el şi consolidează aceste legături.

 

Un business care beneficiază de un copywriting performant va beneficia, invariabil, de o imagine puternică prin care să se promoveze şi de un instrument eficient pentru creşterea vânzărilor.

Întrebări frecvente

Cât costă serviciile de web design pentru website?

Este imposibil să dăm un răspuns standard la această întrebare, deoarece design-ul este realizat pe baza cerințelor fiecărui proiect în parte. Toate website-urile sunt diferite, ceea ce înseamnă că au și componente unice. Noi proiectăm și dezvoltăm produse personalizate, după ce primim răspunsuri la toate întrebările și avem o imagine clară despre nevoile și așteptările tale.

Cât durează realizarea unui website nou?

Acest lucru depinde foarte mult de informațiile pe care ni le poți livra în etapele inițiale, timpul necesar pentru a ne da feedback și mai ales de complexitatea lui. De asemenea, mai multe funcționalități înseamnă și mai multe etape de testing.

Furnizați servicii web design exclusiv în București sau și în alte orașe?

Mai mult de atât, te putem ajuta și dacă ești în altă țară. Îți trebuie doar un cont de Skype unde să putem ține legătura. La nivel național, lucrăm cu oameni din toată țara și, periodic, stabilim întâlniri în persoană cu oamenii, pentru a ne cunoaște mai bine.

Va funcționa inclusiv pe telefon?

În prezent este cel mai important lucru pentru un website. Având în vedere că trendul este în continuă creștere, răspunsul este categoric da.

Cât de mult trebuie să mă implic în proces?

Foarte mult. Informațiile și feedback-ul din partea ta sunt esențiale în procesul de design. Vom stabili împreună care sunt funcționalitățile și aspectul potrivite pentru tine și afacerea ta.

Cum lucrăm?

Întocmim planul în cel mai mic detaliu

Cele mai puternice texte se construiesc în jurul unui plan bine pus la punct care să fie piatra de temelie pentru un conținut convingător şi eficient. Fără o planificare prealabilă bazată pe o analiză minuţioasă, textele vor fi incoerente, fără legătură și nu vor capta atenția cititorilor.

Ce conține acest plan? În primul rând, aflăm care este publicul țintă și care sunt interesele şi sensibilităţile acestuia. Apoi stabilim tipurile de materiale şi tipurile de conţinuturi adecvate pentru ca la final, având informații complete despre acești parametrii, să definitivăm planul folosind tonalitatea și modul de comunicare specifice audienței.

Studiem piața

Fiecare domeniu de business are o audiență proprie și, implicit, un limbaj specific. De exemplu, limbajul folosit într-un domeniu industrial nu va putea fi niciodată potrivit pentru a promova o afacere care activează în domeniul artistic.

Așadar, analizăm cu atenție cuvintele cheie specifice domeniului tău de activitate, stilul de comunicare al clienților tăi, dar și subiectele care merită abordate. În felul acesta știm exact cum, în ce fel și când să ne adresăm potențialilor tăi clienți pentru a le câştiga nu numai interesul, dar şi fidelitatea.

Creăm texte cu impact

Inspiraţia şi creativitatea joacă un rol important în crearea textelor de copy, însă rolul unui copywriter pentru crearea unor mesaje cu impact nu se termină aici. 

În spatele unor texte reuşite se află o strategie mult mai eleborată care presupune, de asemenea, şi mult research prin care se culege informaţia specifică atât în privinţa businessului cât şi în ceea ce priveşte targetarea. Abia aceasta este cea ambalată inspirat şi creativ pentru a sensibiliza categoria căreia i se adresează. Şi, implicit, pentru a determina conversia.

Structurăm conținutul

Oricât de complex și atractiv ar fi textul, dacă așezarea în pagină nu facilitează o percepţie facilă a acestuia, misiunea sa de a acapara atenţia poate să eşueze. Un text lipsit de lizibilitate poate deveni foarte uşor un text inutil. Din acest motiv trierea atentă a informaţiei şi structurarea sa facilă sunt foarte importante. Dacă pe website-ul tău se regăsește conținut care este ușor de urmărit, cititorul este pe jumătatea cucerit.

În acest sens, structurăm textul în aşa fel încât să oferim clientului o experienţă de calitate şi plăcută în momentul în care le parcurge: titlu convingător, antrenant şi captivant, subtitluri interesante pentru a pune cititorul în temă cu ce va urma să parcurgă, liste pentru o lizibilitate sporită și, nu în ultimul rând, elemente grafice pentru a întări mesajul. Bineînțeles, fiecare conținut se va personaliza în funcție de scopul și materialul în care este folosit.

Adăugăm elemente SEO

SEO (Search Engine Optimization) este acel proces de optimizare a website-ului care se bazează foarte mult pe cuvinte cheie și pe expresiile folosite de potențialii clienți în căutările lor online. Prin SEO un website este mult îmbunătăţit din acest punct de vedere, câştigând vizibilitate prin clasarea în poziţii superioare în topul rezultatelor furnizate de Google.

Definitivăm și corectăm totul înainte de publicare

De multe ori, cea mai mică greșeală de redactare poate avea un efect devastator asupra unui text, decredibilizându-l. Cititorul poate fi indus în eroare foarte ușor de un cuvânt sau expresie care este înțeleasă total greșit.

În această ultimă etapă ne asigurăm că textul este scris corect gramatical, corect redactat și concentrează toţi parametrii indispensabili unui text de calitate. După ce ne-am asigurat de calitatea conținutului îl folosim pentru a crea acea legătură strânsă pe care ți-o dorești cu clienții tăi şi care precede, de cele mai multe ori, conversia.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!