fbpx
agenție marketing online bucurești

Agenție Marketing Online București

Apelează la o agenție marketing online cu peste 13 ani de experiență!

Happy Advertising îți oferă serviciile sale de marketing online. Suntem o agenție de marketing full service. Acoperim toate domeniile din marketing, web design si design grafic.

Serviciile noastre - Agenție Marketing Online București

a. Web Design

Alege să lucrezi cu Happy Advertising pentru a oferi o imagine online afacerii tale! Noi vom avea grijă ca afacerea ta să aibă un site care să atragă și să rețină utilizatorii. Construirea unui site nu a fost nicicând mai simplă! Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi pentru construirea site-ului tău.

Cât costă construirea site-ului?

În funcție de obiectivele și planurile tale, noi îți vom face o ofertă de preț. De aceea, prețul variază de la site la site. De asemenea, este important de menționat faptul că prețul site-ului depinde de următoarele: numărul de pagini, copywriting, structura și complexitatea site-ului. Mai mult, timpul în care site-ul va fi construit depinde de aceste aspecte.

b. Servicii PPC

agenție marketing online bucurești

Prin servicii PPC, se înțelege atât partea de servicii de Google Ads, cât și partea de servicii plătite pe rețelele sociale. Alegând serviciile de reclame plătite, veți mări vizibilitatea brandului într-un timp foarte scurt și veți rămâne vizibil în fața potențialilor clienți atât timp cât mențineți plata. Serviciile PPC te vor ajuta să ajungi în atenția potențialilor clienți pe platformele unde aceștia se găsesc.

c. Servicii SEO

SEO, acronimul de la Search Engine Optimization, reprezintă un proces prin care ajungi în fața utilizatorilor în mod organic, fără a plăti platformele. Noi am recomanda alegerea serviciilor SEO, împreună cu serviciile PPC, pentru a susține eforturile de marketing. Echipa Happy are peste 13 ani de experiență în digital marketing, deci te poate ajuta și în acest demers.

d. Alte servicii de marketing - Agenție Marketing Online București

Alte servicii de marketing includ: design grafic, email marketing și editare foto/ video. Fiecare dintre aceste servicii este făcut pentru a optimiza eforturile noastre de marketing. Spre exemplu, dacă ai nevoie de un logo, noi suntem aici pentru a te ajuta să îl faci.

Concluzie

În concluzie, serviciile noastre de marketing sunt făcute în așa fel încât să te ajute să reușești cu afacerea ta în mediul online. Dacă vrei să aflii mai multe, cere o ofertă de la Happy Advertising, agenție marketing online București cu peste 13 ani de experiență!