fbpx
alege consultanta seo

Consultanta SEO – Peste 13 ani experienta

~Doresti sa te clasezi printre primii in motoarele de cautare? Cere consultanta SEO de la specialistii nostri!~

Ce reprezinta consultanta SEO?

Prin consultanta SEO, intelegem faptul ca noi te vom ajuta sa iti construiesti planul de SEO, pentru a-ti mari cifra afacerii. Din acest motiv, noi oferim si consultanta SEO, pe langa servicii de SEO propriu-zise.

Ce este SEO?

SEO este acronimul pentru Search Engine Optimization, ceea ce reprezinta optimizarea pentru motoarele de cautare. SEO este un proces complex, care implica mai multe aspecte:

a. SEO Tehnic

Prin intermediul serviciilor de consultanta in ceea ce priveste SEO tehnic, vom face un audit al site-ului si te vom ajuta sa gasesti erorile tehnice pe care site-ul tau le are. 

De ce este important SEO-ul tehnic?

Din cauza erorilor de SEO tehnic, site-ul tau poate fi penalizat. Google, fiind o afacere, doreste sa ofere clientilor sai cea mai buna experienta pe site. De aceea, daca exista erori tehnice pe site, Google nu il va urca in cautari sau, la fel de rau, il va penaliza. Din aceste motive, consultanta SEO este cruciala, pentru ca site-ul sa nu sufere vreo penalizare sau sa nu fie urcat deloc in Google.

consultanta seo

b. Consultanta SEO On Page

Daca doresti sa adaugi pachetului tau de SEO si consultanta SEO On Page, acest lucru presupune ca noi ne vom ocupa de consultanta site-ului in ceea ce priveste elementele de On Page, adica titluri, meta titluri, meta descrieri etc. 

Acestea sunt importante deoarece ofera utilizatorului, dar si robotilor de la Google, o experienta buna atunci cand crawluiesc site-ul.

c. Off Page SEO

Daca doresti o analiza a linkurilor, ai gasit persoanele potrivite. Prin Off Page SEO, vom determina autoritatea pe care site-ul tau o are in fata Google-ului si vom analiza linkurile ce duc spre site-ul tau. Alegand consultanta SEO Off Page, vei avea parte de cele mai bune servicii.

Concluzie

Fie ca doresti sa achizitionezi aceste servicii impreuna sau separat, echipa Happy Advertising iti sta la dispozitie. Vom analiza site-ul tau si ii vom repara orice eroare, in functie de pachetul pe care il alegi. Contacteaza-ne acum pentru o oferta de consultanta SEO!