fbpx
campanii pay per click

Campanii Pay Per Click – Happy Advertising

Ce înseamnă campanii pay per click și cum te pot ajuta în demersul tău de a-ți mări cifra afacerii? În acest articol, vom dezbate motivele pentru care trebuie să alegi servicii PPC, dar și principalele tipuri de campanii plătite. În cazul în care dorești să-ți mărești cifra afacerii, apelează cu încredere la Happy Advertising, care a ajutat sute de afaceri să obțină mai mult profit!

De ce este important marketingul online?

Lumea de astăzi a evoluat foarte rapid, astfel încât internetul a acaparat toată lumea. În ziua de astăzi, este esențial pentru un business să aibă un site, care să îl reprezinte. Fie că este vorba de un site de prezentare sau un magazin online, siteul tău trebuie să reflecte businessul pe care îl conduci. Astfel, imaginea online a devenit din ce în ce mai importantă, până la a ajunge crucială. 

Însă a avea un site nu este de ajuns, trebuie să contractezi și servicii de marketing pentru a avea succes. În alte cuvinte, serviciile de marketing sunt la fel de importante pentru afacerea ta cum este și siteul pe care îl deții. Acest lucru deoarece, dacă nu ai servicii de marketing de partea ta, utilizatorii, deși caută afaceri ca a ta, nu vor ști cum să te găsească.

Aici intervin serviciile de PPC, care îți vor propulsa reachul. Prin campanii plătite pe Google și pe rețelele sociale, businessul tău va deveni mai cunoscut și vei putea să ai mai mulți clienți. Și aici intervine și Happy Advertising, agenția ta online de încredere. Astfel, în continuare, vom discuta principalele tipuri de campanii plătite și cum să profiți la maxim de acest nou tip de marketing, marketingul digital.

Campanii Pay Per Click Google Ads

Există mai multe tipuri de campanii pay per click, iar aici vom vorbi despre Google Ads. Această platformă presupune faptul că vei plăti pentru fiecare utilizator care intră pe siteul tău. Cui vei plăti? Ei bine, platformei Google, unde îți vei afișa reclamele. Acest tip de marketing are mai multe beneficii, printre care enumerăm:

  • Google este cel mai mare motor de căutare, cu miliarde de căutări având loc zilnic. Astfel, vei fi vizibil în fața a zeci de mii de utilizatori care caută afaceri ca a ta, zilnic.
  • Costul per click poate fi foarte mic, tu ajungând poate să plătești foarte puțin pentru click. Astfel, ai șanse mari să obții conversii pentru un cost foarte mic, dacă siteul tău este bine pus la punct.
  • Campaniile pot fi gestionate îndeaproape, acest lucru însemnând faptul că specialiștii Google Ads au control asupra ceea ce se întâmplă în spatele campaniilor.
campanii pay per click happy adv

Campanii plătite pe rețelele sociale

Miliarde de oameni intră zilnic pe rețelele sociale, acestea incluzând: Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest. Alegând să faci reclame plătite pe aceste rețele sociale, alegi să te afișezi în fața acestor utilizatori. De asemenea, vei plăti platformei respective pe care tu te vei afișa. Până la urmă, tu cumperi un spațiu online pe care te afișezi, de aici și costurile.

Beneficiile campaniilor plătite pe aceste rețele includ:
Afișarea în fața audienței pe care ți-o dorești, deoarece poți alege tipul de audiență în fața căreia apari.
Afișarea în fața unui număr mare de utilizatori, deoarece majoritatea au cel puțin o rețea socială. În funcție de tipul de business, Happy Advertising îți va recomanda cele mai bune platforme pe care trebuie să te afișezi.
Campaniile pot fi, și ele, gestionate îndeaproape, acest lucru însemnând că specialiștii de campanii pay-per-click au control, din nou, asupra ceea ce se întâmplă în partea de back-end.

Beneficiile de a colabora cu Happy Advertising - Campanii Pay Per Click

Dacă alegi să colaborezi cu noi, vei vedea faptul că noi nu doar promitem, ci și facem. Rezultatele noastre din campaniile plătite sunt foarte bune, având 13 ani de experiență în marketingul digital.

Colaborâd cu noi, vei avea parte nu numai de rapoarte care te vor ajuta să îți gestionezi businessul mai bine (rapoarte care te vor ajuta să vezi faptul că începi să crești), dar vei avea parte și de o creștere semnificativă a clienților. Avem specialiști care se ocupă cu campanii pay-per-click de la începutul carierei lor, specialiști care te vor ajuta să îți dezvolți businessul.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvântului. Astfel, tu vei avea parte de cele mai bune servicii de marketing, servicii care te vor ajuta să îți mărești cifra afacerii.

Concluzie

Campaniile plătite sunt din ce în ce mai importante, devenind o parte esențială a strategiei de marketing. Fie că este vorba de Google Ads sau campanii pe rețelele sociale, acestea sunt esențiale pentru dezvoltarea businessului tău. În concluzie, alegând să lucrezi cu noi în ceea ce ține de digital (web design, marketing), businessul tău va avea doar beneficii. Contactează-ne acum pentru o ofertă!