fbpx
consultanta seo

Consultanță SEO Happy Advertising

Cauți servicii de consultanță SEO? Vino la Happy Advertising pentru serviciile noastre de SEO, pentru a te ajuta să îți ridici siteul în topul de la Google! Astfel, în acest articol vei afla ce presupun serviciile de SEO, ce presupun serviciile de consultanță SEO și care este prețul pentru aceste servicii. Citește acest articol pentru a afla mai multe!

Servicii SEO - ce presupun?

Serviciile de SEO presupun, în primul rând, promovarea pe motoarele de căutare. Astfel, SEO face parte din serviciile de marketing online care te vor ajuta să ai mai mulți clienți. 

 

Consultanța SEO care se face o singură dată cuprinde: optimizarea vitezei paginii, crearea de meta titluri, meta descrieri și stabilirea unei strategii, unui plan de atac. Acestea pot dura până la două săptămâni, depinzând de câtă muncă a fost făcută înainte pe site. SEO făcut o singură dată va da un boost siteului, însă acestea nu sunt de ajuns, tu având practic nevoie de SEO continuu. De asemenea, aceste servicii pot varia mult la preț, ajungând de multe ori să fie scumpe.

Conținut Consultanță SEO

Serviciile de consultanță SEO te pot ajuta să dezvolți un site web cu o mulțime de conținut diferit. De altfel, conținutul aduce trafic pe site și ghidează utilizatorii către conversii. Backlinkurile sau conținutul off-site te poate ajuta la managementul reputației, dar și la relațiile publice. Indiferent de scop, acestea te vor ajuta să mărești autoritatea siteului în rezultatele de căutare de pe Google. 

 

Conținutul de calitate poate fi distribuit pe siteurile de social media, ceea ce îți poate aduce clienți noi și să ajute businessul tău să își atingă scopurile. Conținutul este o unealtă super pentru marketing și pentru a profita la maxim de aceasta trebuie să faci mai multe decât keyword research. O modalitate de atac este un plan bun. În orice caz, serviciile de SEO sunt mai ieftine decât serviciile plătite, și pot ajunge la aceleași rezultate.

consultanta seo

Optimizare On-Page

Optimizarea On Page este procesul de a optimiza fiecare pagina a siteului pentru a-i mări șansa de a se afișa în motoarele de căutare. Fie că ai un blog, o pagină de produs sau o pagină de contact, optimizarea acestora va ajuta la îmbunătățirea rankingurilor și traficului. Serviciile de consultanță SEO de la Happy Advertising sunt concepute pentru On Page.

 

Spre exemplu, titlul este acel cod HTML în capul fiecărei pagini web. El apare în rezultatele de căutări și ar trebui să conțină cuvinte cheie relevante conținutului de pe pagină. Dacă un utilizator scrie un keyword pe Google și găsește o pagină cu informație relevantă, tagul de titlu va fi cel mai probabil primul lucru pe care îl va vedea și va da click pe el. 

De asemenea, acesta determină conținutul unei pagini web. Dacă este același cu intenția utilizatorului, conținutul va ranka sus pe motoarele de căutare.

Concluzie

În concluzie, strategiile de SEO și prețul acestora diferă de la agenție la agenție. Astfel, uneori o consultanță SEO la o agenție SEO cu renume poate fi mai costisitoare decât la o agenție mai mică. Alege acum să lucrezi cu Happy Advertising în domeniul marketingului online și nu vei fi dezamăgit!