fbpx
servicii optimizare site

Servicii Optimizare Site – Vezi oferta

Cauți servicii optimizare site? Atunci ai ajuns în locu potrivit! Happy Advertising te poate ajuta în aceste demersuri. Oferind servicii SEO, noi îți vom optimiza siteul pentru motoarele de căutare, pentru ca tu să ajungi în topul căutărilor de la Google! În acest articol, vom discuta despre ce este search engine optimization, precum și beneficiile pe care le aduce acest tip de marketing online. Așadar, să începem:

Ce este SEO?

SEO este acronimul pentru Search Engine Optimization, care înseamnă optimizare pentru motoarele de căutare. Acest lucru presupune mai multe lucruri, SEO fiind un proces mai complex decât pare. 

SEO este format din patru componente: SEO tehnic, On și Off Page, precum și optimizarea conținutului pentru utilizatori. 

SEO Tehnic se referă la optimizarea siteului pentru roboții Google, dar și pentru utilizatori. Astfel, pentru a avea un site corect din punct de vedere al SEO-ului tehnic, trebuie să nu avem erori pe site. În alte cuvinte, trebuie să eliminăm erorile 404, linkurile rupte etc.

SEO On Page se referă la optimizarea siteului astfel încât utilizatorii să înțeleagă la ce se referă pagina. Spre exemplu, trebuie optimizate headingurile în așa fel încât cuvintele cheie să se regăsească în ele.

SEO Off Page se referă la autoritatea siteului în ochii Google-ului. Cu cât un site are mai multe backlinkuri de calitate, cu atât este mai bine pentru siteul respectiv. Acest lucru deoarece Google dorește să vadă că siteul este popular, înainte de a-l arăta utilizatorilor.

Beneficiile de Servicii Optimizare Site

servicii optimizare site

Dacă dorești servicii optimizare site, atunci trebuie să știi că acest lucru are mai multe beneficii:

Primul beneficiu ar fi faptul că nu plătești Google-ului pentru clickurile primite pe site. Spre exemplu, dacă afacerea ta este dintr-o nișă foarte căutată, atunci nu va trebui să plătești pentru fiecare click pe care utilizatorii îl dau. Acest lucru poate să te ajute cu bugetul. 

Apoi, alte beneficii de servicii optimizare site SEO ar fi: rata de conversie este mai mare decât la serviciile plătite, iar rata de click este mai mare, acest lucru fiind datorat faptului că utilizatorii tind să aibă încredere întâi în rezultatele organice.

Servicii Optimizare Site - Alte beneficii

Serviciile de optimizare SEO au și alte beneficii, precum faptul că trebuie doar să plătești agenției care prestează aceste servicii. Dacă alegi cu atenție agenția, atunci vei putea observa faptul că în timp rankingurile tale vor crește. 

Happy Advertising este agenția care te poate ajuta în acest demers. Cu peste 13 ani de experiență în marketingul digital, Happy Advertising te va ajuta cu siguranță să ai parte de rankingurile de care ai nevoie, în același timp mărindu-ți cifra afacerii.

Alte alternative

Există alternative la optimizarea SEO, bineînțeles, și aceste variante se traduc prin reclame plătite. Fie că este vorba de Facebook/ Instagram/ Google Ads, acestea sunt variante pe termen scurt și mediu, sau poate și lung, de ce nu?

Beneficiile acestor tipuri de reclame este faptul că și ele includ servicii optimizare site, însă pentru rata de conversie. Spre exemplu, noi îți vom analiza siteul și vom descoperi de ce rata ta de conversie este prea mică, apoi vom rula reclame plătite pentru a-ți optimiza costurile și CTR-ul. Vom testa care reclame convertesc cel mai bine și le vom optimiza pe cele care nu convertesc atât de bine, pentru a-ți mări cifra afacerii.

Concluzie

În concluzie, poți apela la Happy Advertising pentru servicii optimizare site. Fie că este vorba de SEO sau de reclame plătite, noi suntem aici pentru a te ajuta în demersul tău de a-ți mări cifra afacerii. Pentru mai multe detalii, consultă-te cu noi, cerând o ofertă personalizată nevoilor tale!