fbpx
creare site web

Creare Site Web – Magazin online si site de prezentare

~Creare Site Web – Creeaza-ti imaginea online cu Happy Advertising!~

Este esential pentru afacerea ta sa ai o imagine online care sa te reprezinte. Happy Advertising te ajuta in acest demers, prin serviciile sale de creare site web. 

De ce este necesar un site web?

Mai mult decat imaginea online, site-ul web este locul in care utilizatorii te gasesc. Mai bine zis, iti gasesc afacerea. Asa ca este imposibil in 2022 sa nu ai un site web. A nu avea un site web in 2022 este echivalentul pierderii potentialilor clienti.

Exista doua tipuri mari de site-uri web: magazine online si siteuri de prezentare. Magazinele online sunt concepute pentru prezentarea produselor, pe categorii de produse, in timp ce siteurile de prezentare sunt facute in special pentru prezentarea serviciilor.

Happy Advertising iti sare in ajutor, prin oferirea serviciilor sale de creare site web. Aceste servicii de creare site web acopera atat magazinele online, cat si site-urile de prezentare.

Etapele de creare site web

creare site web
  • Ofertare

In functie de bugetul tau, vom crea site-ul web de care ai nevoie. Fie ca  este vorba de un site de prezentare sau de un ecommerce, siteul tau trebuie sa reflecte imaginea afacerii tale. De altfel, un site este imaginea afacerii tale in mediul online. Desigur, acest lucru depinde si de buget, si de complexitatea site-ului. Dupa aceste criterii, iti vom putea face un estimat al timpului petrecut pentru crearea siteului web. 

  • Planificare creare site web

Dupa ce accepti oferta site-ului, vom incepe sa planificam modul in care site-ul tau va arata. In primul rand, vom stabili platforma (WordPress/ OpenCart/ Custom CMS etc.) si vom cumpara tema pe baza careia vom dezvolta site-ul.

  • Dezvoltarea site-ului web

Pe baza cerintelor tale, vom dezvolta site-ul web. Ce presupune acest lucru?

Vom incepe sa cream paginile discutate si stabilite prin contract, precum si procesul de copywriting al acestor pagini (daca a fost stabilit copywriting pentru site). Vom adauga titlurile, textele si imaginile, in asa fel incat atat tu, cat si potentialii clienti veti petrece timp de neuitat pe site.

In ceea ce priveste magazinele online, noi vom adauga produsele (daca acest lucru a fost stipulat in contract), in asa fel incat sa apara cat mai bine pentru utilizatori.

  • Feedback-ul tau

La finalizarea procesului, iti vom cere feedback si vom face eventualele modificari cerute de tine. Pentru ca pentru echipa Happy Advertising conteaza feedback-ul, poti fi sigur ca orice modificare ceruta va fi discutata de noi si vom tine cont de feedback inainte de lansarea site-ului.

Concluzie

In concluzie, crearea unui site web este o cerinta a anului 2022. Nu rata oportunitatea de a-ti creste afacerea impreuna cu Happy Advertising! Suna acum si cere o oferta de creare site web, fie ca este pentru magazine online sau siteuri de prezentare.