fbpx
agentie pay per click

Agentie Pay Per Click – Happy Advertising

~Alege o agentie pay per click cu experienta!~

Fiecare afacere ar trebui sa aiba site-ul sau, pentru a se putea prezenta in fata potentialilor clienti. Insa, in ziua de astazi, un site nu este de ajuns pentru a ajunge in fata clientilor. Aici intervine strategia de marketing online, prin intermediul careia iti promovezi produsele sau serviciile in fata audientei potrivite. Exista o multime de canale prin care poti sa te promovezi, insa astazi vom exclude partea organica si vom vorbi despre alegerea unei agentii pay per click si despre ce inseamna promovarea pay per click.

Ce presupune promovarea pay per click?

Precum este si numele acestui tip de promovare, ea inseamna cumpararea spatiului de promovare pe diferite platforme. 

In ceea ce priveste Facebook Ads, acest lucru presupune crearea unor reclame care sa promoveze fie brand awareness, fie sa aduca leaduri sau sa converteasca (in cumpararea produselor).

In ceea ce priveste SEA, promovarea de catre o agentie pay per click presupune cumpararea acestui spatiu pe motoarele de cautare. Promovarea online este un proces complicat, de aceea trebuie stabilite canalele prin intermediul carora are loc. 

Promovarea depinde de la nisa la nisa. Exista, spre exemplu, servicii sau produse ,,taboo”, pe care nu le putem promova prin campanii de ppc: tutun, alcool, articole medicale. In acest caz, va exista doar promovarea organica. Insa acest lucru nu trebuie sa te descurajeze. Ia legatura cu o agentie pay per click pentru a vedea daca exista alte metode de promovare!

agentie pay per click bucuresti

Cum sa alegi o agentie Pay Per Click

Aspectele care conteaza in alegerea unei agentii PPC sunt diverse. 

Primul lucru ce ne vine in minte atunci cand alegem serviciile unei agentii este experienta din domeniu. Fara experienta, rezultatele campaniilor pot fi dezastruoase. De aceea este recomandat sa lucrezi doar cu agentii care au experienta si au obtinut rezultate in domeniul campaniilor PPC.

In ceea ce priveste Happy Advertising, noi avem peste 13 ani de experienta in domeniul digital marketing, dar am si reusit sa vindem prin intermediul campaniilor pay per click, in asa fel incat clientii nostri au vazut rezultate vizibile.

O campanie PPC pentru Google nu inseamna numai cuvinte cheie afisate in Google, ci presupune, pe langa aspecte, si optimizarea continua a campaniilor. In alte cuvinte, noi vom monitoriza toate tipurile de campanii pe care le alegi de la noi si le vom optimiza in mod constant. 

Agentie Pay Per Click - Tipuri de campanii

Un anumit de tip de campanii PPC poate functiona pentru o afacere si sa dea gres pentru alta. Spre exemplu, campaniile de tip display functioneaza foarte bine pentru un client, dar pe altul in dezavantajeaza. In functie de tipul de afacere pe care il ai si in functie si de buget, noi vom dezvolta campanii Google Ads sau Facebook Ads. Un nou trend este dezvoltarea campaniilor de PPC pe platforma Tik Tok, insa o sa urmeze si Huaweii Ads. Alege o agentie pay per click cu rezultate!

O campanie de tip PPC va ramane activa atat timp cat este platita. La oprirea campaniei, siteul sau reclamele tale vor disparea din aria potentialilor clienti. De aceea, pentru completarea eforturilor de marketing online, noi te sfatuim sa alegi si serviciile noastre de promovare organica, locala sau nationala.