fbpx
Title Image

Instagram Management

Happy Advertising București vă oferă servicii de webdesign și promovare SEO de înaltă calitate

Instagram Management

Instagramul este parte integrală din Facebook și o platformă socială prin intermediul căreia te poți conecta cu clienții tăi, diferența constând în faptul că povestea brand-ului tău este spusă publicului prin imagini. Acestea vor forma opinia pe care are o publicul în general despre business-ul pe care îl conduci, însă mai mult decât atât, oamenii vor dori să vadă partea umană din spatele companiei.

Prin intermediul Instagram Management, vom ajuta publicul să descopere cele mai noi aspecte legate de activitatea pe care o desfășori, te vom pune în fața competitorilor, printr-o modalitate care să crească brand awareness-ul, followerii, engagement-ul și desigur, numărul de clienți.

Suntem o echipă de artiști, în adevăratul sens al cuvantului. Creativi, dar și extrem de bine organizați.

Diferențiatori

Conținut original pentru Instagram

Hashtag-uri cu posibilitate mare de reach

Dezvoltăm grafică proprie

Creăm, optimizăm și urmărim campanii plătite

Comunicare integrată cu celelalte canale Social Media

servicii seo ecommerce

Dezvoltarea strategiei

La primul pas este efectuată analiza competiției și a factorilor ce te diferențiază față de celelalte business-uri. Apoi facem profilul cumpărătorului ideal și gândim conținutul astfel încât să se plieze pe acești factori demografici, psihologici și economici. De asemenea, trebuie să înțelegem care este situația actuală a brand-ului, ce poate fi îmbunătățit și cum putem ușura calea utilizatorilor către pagina ta.

Crearea conținutului

Odată ce am căzut de acord asupra strategiei, vom începe să dezvoltăm conținutul care să te ducă către obiectivele pe care ți le-ai propus. Și pentru a ne asigura că urmăm un proces continuu, vom crea un calendar care să conțină postările pentru o perioadă fixă de timp, pentru care vom avea nevoie de feedback-ul tău înainte de implementare. 

 

Promovarea prin Instagram Management este un proces ce trebuie susținut permanent și supravegheat cu atenție, pentru a fi siguri că livrează cele mai bune rezultate.

backlinks site

Colaborarea cu influencerii

În prezent, colaborările influencerii fac parte din majoritatea strategiilor de marketing ale business-urilor care activează online. Aceștia au un cuvânt important de spus în fața comunității pe care au strâns-o în jurul lor. Partea cea mai importantă este să găsești o persoană relevantă pentru nișa ta, pentru ca mesajul să ajungă la publicul cel mai predispus să achiziționeze produsele sau serviciile tale.

Colaborarea cu influenceri

Mai mult ca oricând, influencerii pot fi o punte de lansare sau scoatere din anonimat a unui brand cu prezență în online. Pentru a avea succes într-o astfel de campanie este necesar să găsești persoana potrivită, care să se adreseze publicului relevant pentru afacerea ta, deoarece în acest caz nu este importantă doar cantitatea ci, în special, calitatea.

Crearea de reclame

Reclamele reprezintă principala modalitate de promovare care să aducă vânzări. Spre deosebire de conținutul organic, ce trebuie creat în permanență, reclamele pot rula pentru o anumită perioadă de timp, în funcție de obiectivele pe care ți le-ai propus. Desigur, dacă bugetul îți permite și crezi că profitul va fi mai mare decât investiția, putem construi reclame care să ruleze în permanență.

De ce ai nevoie de Instagram Management

Serviciile noastre sunt create special pentru a fi integrate și implementate cu ușurință în campaniile tale de marketing. Acestea includ monitorizarea contului, crearea de conținut și creșterea audienței. Când apelezi la servicii de management pentru Instagram, ai asigurată calitatea pentru pagina ta.

Ia legătura cu noi!

Completează formularul de mai jos și te vom contacta în mai puțin de 2 ore!