fbpx
promovare site web strategie

Promovare Site Web Eficienta

~ Alege metodele de promovare site web care sunt potrivite pentru afacerea ta!~

 

In ziua de astazi, promovarea online a devenit o necesitate. Internetul a schimbat lumea, si a schimbat-o definitiv. In zilele de astazi, cand televiziunea a fost inlocuita cu mediul online, existenta afacerii tale intr-un astfel de mediu este obligatorie. 

 

Exista mai multe tipuri de promovare si, in functie de nisa, poti alege tipul de promovare care te avantajeaza. Promovarea siteului web depinde de mai multi factori, precum:

 

  • Tipul de companie pe care il ai
  • Bugetul de care dispui
  • Canalele de promovare 

Diferite tipuri de promovare site web

In ceea ce priveste site-urile de prezentare, acestea ofera servicii. In alte cuvinte, daca tu oferi servicii, vei avea nevoie de un site de prezentare. In schimb, daca vinzi produse, un magazin online este potrivit afacerii tale. 

Bugetul fiecarei afaceri depinde, de asemenea. Daca esti la inceput de drum, este imposibil sa dispui de un buget mare. De asemenea, eforturile trebuie concentrate asupra promovarii rapide. Sfatul Happy Advertising pentru companiile mici ar fi sa inceapa promovarea prin servicii PPC, fie ca vorbim de Google AdWords, fie ca vorbim de o campanie de Facebook Ads. Fiind la inceput, a atrage potentiali clienti este esential. Abia apoi, dupa ce afacerea s-a dezvoltat, putem vorbi de o campanie de SEO.

Legat de ultimul aspect, canalele de promovare depind de la o nisa la alta. Spre exemplu, cum industria tutunului nu poate fi promovata prin reclame platite (Google/ Facebook Ads), exista metode alternative de promovare, precum SEO.

Ce presupune promovarea pe retele de socializare?

promovare site web

O promovare site web pe retelele de socializare presupune crearea unei strategii, atat din punct de vedere organic, cat si platite. Promovarea organica presupune crearea postarilor in asa fel incat sa atraga cat mai multi utilizatori, fara a plati platformelor, fie ca vorbim de Facebook, Instagram sau Tik Tok. De asemenea, exista o noua platforma, Huaweii Ads, unde estimam ca vor fi multi utilizatori Huaweii.

Insa, deseori, la inceput si mai ales la afacerie mici, aceasta promovare organica nu este de ajuns. De aceea, recomandam implementarea serviciilor de PPC in ceea ce priveste retelele sociale. Ads-urile sunt importante pentru a mari numarul potentialilor clienti, precum si pentru construirea unui brand. 

Ce presupune promovarea pe motoarele de cautare?

O promovare site web pe motoarele de cautare are doua componente, precum si cea de pe retelele sociale. SEA presupune Google Ads si SEO. Prin Google Ads, intelegem reclama platita la platforma Google prin care siteul este promovat. Prin SEO, se intelege promovarea neplatita la Google. 

Happy Advertising - Promovare Site Web de calitate

Alege sa iti promovezi site-ul web cu Happy Advertising. In cei 13 ani de experienta, am adunat foarte multa experienta si foarte multe cunostinte despre digital marketing, astfel incat orice fel de promovare pe care il alegi dupa discutia initiala iti va fi benefic.

In concluzie, poti lasa promovarea afacerii tale pe mainile Happy Advertising, fiind sigur, totodata, ca ne vom da interesul pentru ca afacerea ta sa creasca si ca vom reusi sa facem acest lucru.